2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében10:29 Gaudi: garázdaság és kényszerítés is felmerülhet az SZFE-t elfoglaló diákoknál
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Kövér nem helyesli Novák "fizikai agresszióját" - ő inkább szépen eltűri az arcunkba tolt buzipropagandát

Reklám

A nagyhatalmi érdekek ütközőzónájában található Magyarország érdeke, hogy egyfajta békés, nyugodt, építő egyensúly alakuljon ki a világban - egyebek mellett erről beszélt az Országgyűlés elnöke csütörtökön, a HírTV Magyarország élőben című műsorában.
Kövér László elmondta, botrányosnak tartja, hogy a főpolgármester a szivárványos zászló kihelyezését tartotta a legfontosabb feladatának a "budapesti közlekedés részleges megbénításán túl".
"Kinek a szivárványos zászló, kinek a székely zászló" - jelentette ki, majd a szivárványos zászló "leszaggatására" vonatkozó kérdésre azon véleményének adott hangot, hogy
egy szellemi, erkölcsi agresszióra nem szabad fizikai agresszióval válaszolni...
(MTI nyomán)
Pénteki frisítések: Egy Soros-ösztöndíjas nem hazudtolja meg önmagát
Aki nem hiszi, utánajártunk helyette. Alább tekinthető meg Kövér szégyenletes szereplése az alákérdezős pártfélórában, ahol kerek perec kijelenti, hogy a normalitás védelmében végrehajtott cselekedet nem más, mint "fizikai agresszió". De mit is várhatunk egy Soros-ösztöndíjastól, a Fidesz egyes számú párttagkönyvének birtokosától...
2. frissítés: Novák Előd válasza a szivárványos zászlók eltávolítását elítélő Kövér Lászlónak
A Mi Hazánk alelnökének közleménye:
Kövér László a HírTV-ben a szivárványos zászló “leszaggatására” vonatkozó kérdésre azon véleményének adott hangot, hogy egy szellemi, erkölcsi agresszióra nem szabad „fizikai agresszióval” válaszolni. Valójában nem volt "fizikai agresszió" és "zászlószaggatás" sem, csupán szabályosan bevontam mindkét zászlót, de hát ez a csúsztatás semmi az USA nagykövetségének nácizásához képest. Nagyobb baj, hogy Kövér László szerint semmit sem kell tenni az LMBTQP-propagandával szemben, ezért nem tiltják be az évente megrendezett felvonulásukat sem, sőt inkább a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be tavaly és idén, még egy szomszédos utcában is.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el. Az idén már a Szent Koronát is szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése és garázdaság miatt tett feljelentésemet rekordidő alatt utasították el, pedig a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandafelvonulás idei logója, ahogy az évről évre ismétlődő eseményen is számos olyan kihívóan közösségellenes magatartás tanúsítanak, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen. Ráadásul közben a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket próbálja megfélemlíteni a kormányzat: 2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt.
Gyalázatosnak tartjuk azt is, hogy a Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban éveken keresztül helyet biztosítottak az LMBTQSTB-fesztiváloknak, sorozatos tiltakozásom után végre az utóbbi években már nem, ez a siker ad erőt a felvonulás betiltásáért folytatott küzdelmünkben is a kormányzattal szemben.
Dr. Falus András akadémikus, genetikus is egyértelművé tette, hogy a homoszexualitás terén „a genetikai háttér megléte fokozott hajlamot és nem végzetet jelent.” A homoszexuálisok szaporodásának módja egyértelműen a propaganda, melynek véget vetne a Mi Hazánk, hogy legalább a divat- és érdekhomoszexuálisok számát csökkentsük.
A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. A jogaik most is egyenlőek, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready