2020. november 26., csütörtök, Virág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Orbán: Magyarország nettó 4,1 milliárd eurót kap az EU-tól, és a többségében német cégek 6 milliárd eurót visznek ki évente az országból22:16 Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban22:03 BKK: minden jármű forgalomba állt Budapesten21:30 Folyosón, sátorban kötik oxigénre a súlyos koronavírusos betegeket Bukarestben21:17 Azért mondott le a holland euroszkeptikus párt elnöke, mert kiderült, hogy az ifjúsági tagozat nem a zsidó- és ratyikedvelő fiatalok gyűjtőhelye21:03 Irán mintegy 40 millió adag oltóanyag beszerzését tervezi20:46 Lavrov: Moszkva kész kielégíteni Bagdad minden haditechnikai igényét20:15 A dél-európai tagállamok elégedetlenek az EB migrációs tervével, mert nem tartalmazza a sáskák kötelező szétosztását19:58 Buzibefogadó társadalmat akar teremteni az EU - a "szivárványcsaládok" elismerését is kötelezővé tennék19:36 Az orosz főügyészség Varsóhoz fordult a Kaczynski fivérek telefonbeszélgetésének leiratáért - a lengyel külügy szerint provokáció19:18 Izraelben arra készülnek, hogy Trump a hivatali idejének lejárta előtt megtámadja Iránt19:13 Morawiecki elutasította az EB-elnök javaslatát a költségvetési feltételrendszer bírósági vizsgálatára19:11 A kínai elnök is gratulált Bidennek19:04 Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon18:49 Meseország félidőben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat

A Gödöllői Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki visszaélve a neki adott meghatalmazással, tízmillió forintot sikkasztott el. Egy független írásszakértő a közelmúltban megvizsgálta az azóta már elhunyt meghatalmazó dokumentumon található aláírását, és megállapította, hogy az nagy valószínűséggel hamisított - írja a Privátkopó.
A sértett cége hulladékfém hasznosításával foglalkozott. A megalapozott gyanú szerint az elkövető - a bűnügyi portál információja szerint Kiss József - meghatalmazást kapott a sértettől 2020 májusában a cég ügyeinek intézésére.
Zoom
Kiss József (j) egy másik bűnöző, Makai Zsolt társaságában (fotó: Kuruc.info)
A meghatalmazást kihasználva a férfi eladta a sértett cégének telephelyén felhalmozott, több százmillió forint értékű fém- és műanyag-hulladékot - mindössze tízmillió forintért.
A vételárat azonban az elkövető nem a sértett cégéhez, hanem egy ismerőse számlájára utaltatta. Ezután az ismerős egy nap leforgása alatt több bankfiókban, részletekben a teljes összeget felvette, és azt az elkövetőhöz juttatta.
Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt hallgatta ki a meghatalmazással visszaélő férfit.
Zoom
Ez is Kiss József
A Gödöllői Járási Ügyészség az elkövető letartóztatását a szökés, a bűnismétlés továbbá a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta.
A Privatkopo.hu értesülése szerint a jelenleg bűnügyi őrizetben lévő férfi annak a bűnbandának a tagja, amely idén tavasszal megszállta egy budapesti milliárdos XII. kerületi luxusvilláját és Baranya megyében található kastélyát. A dúsgazdag vállalkozót hónapokon keresztül fogva tartották, bántalmazták. Az üzletember augusztus 10-én, Bár községben található ingatlanában - gyanús körülmények között - életét vesztette. A kastélya öt nap alatt négyszer "gyulladt ki". Az ügyben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanújával nyomoz.
Felmerült annak gyanúja is, hogy az erőszakos bűnözők hamisított meghatalmazással akarták megkaparintani az áldozat vagyonát. Az ügyben érintett lehet egy ügyvédként tevékenykedő fideszes önkormányzati képviselő, Péczely Attila is.
Az előzmények:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready