Bezár!
2021. január 20., szerda, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:43 Engedélyezték a magyar hatóságok az AstraZeneca és a Szputnyik V oltóanyagokat22:08 "Titkos királyság" fenntartásával vádolja Putyint Navalnij (és a vélhetően mögötte álló titkosszolgálatok)21:36 Az orosz parlament az emberi jogok megsértéseként ítélte el az ukrán nyelvtörvényt21:13 Tilos lesz a csibeembriók megölése Németországban - de az emberi magzat továbbra is törvényesen mészárolható20:40 Halálos késelés a IX. kerületben - rendőrök előtt ismert áldozat, indulatos rokonság20:22 Üveges céklát hív vissza a forgalomból a Bonduelle19:47 Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet18:50 Oltásóvatosság - a többségi álláspont18:28 Beiktatták Amerika leendő elnökét - és Bident is18:07 Azonosíthatóvá válhatnak Mátyás király csontjai17:39 Ab: alkotmányellenes a hulladékgazdálkodási törvény17:17 Kurz felháborodott, amiért a megmaradt oltásokat nem aggastyánoknak, hanem önkormányzati dolgozóknak adták be17:11 Trump a levélírás hagyományával nem szakított16:47 Japán tizenkétmillió embernek elegendő oltóanyag beszerzéséről állapodott meg a Pfizerrel16:25 Trump elítélte az ostromot, a legjobb kívánságait küldte Bidenéknek, és elrepült
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Schiffer: nem szólunk, amikor lekapcsolják Novákot, majd a PS-t, és aztán már nem lesz értelme elmenni választani

Reklám

Schiffer András is kiállt a Pestisrácok.hu mellett, amelynek tavaly a Google törölte hét éve működő YouTube-csatornáját, december 15-én pedig gyakorlatilag elérhetetlenné tették közösségi oldalukat a Facebook-felhasználók számára.
Zoom
Fotó: Dósa Győző/Hetek
„Nem szóltunk akkor, amikor Novák Elődöt lekapcsolták, mert nem tartjuk magunkat széljobbereknek, nem szóltunk akkor, amikor a Pestisrácokat lekapcsolták, mert nem tartjuk magunkat propagandistának. Csak egy ponton azon fogjuk kapni magunkat egy szép vasárnap délelőtt, hogy nem is érdemes elmenni szavazni, mert az algoritmusok már régen eldöntöttek mindent. Ez forog kockán!” – mondta Schiffer A Riporternek.
Hozzátette: egy nemzetközi intézmény paradox módon csak akkor tud hatékony lenni az óriásvállalatokkal szemben, ha mögötte erős, népi felhatalmazással rendelkező kormányok vannak.
Az LMP egykori társelnöke veszélyesnek tartja a nemzetállami keretek feloldódásának folyamatát, mondván, hogy a szupranacionális szervezetek bürokratái „nagyon könnyen a megregulázandó cégek zsebébe kerülnek”. Példaként az uniós bürokráciát és az alakuló amerikai kormányt említette, ahol valaki egyik nap még egy multinacionális cég lobbistája, később kormányzati hatalomhoz juthat, vagy uniós főhatóság fejese lehet.
És persze nem szóltunk, amikor a Kuruc.infót törölték...
December 15-én, ugyanazon a napon tiltották le a felhasználók idővonaláról Novák Előd és a Pestisrácok oldalát, így az egyes bejegyzések korábbi, több tízezres elérései szinte nullára csökkentek, csak az adott Facebook-oldalt közvetlenül felkeresők látják tartalmait. A Facebook-felhasználók kiegyensúlyozottnak hitt, illetve elvileg saját választásaik alapján történő tájékozódása helyett manipulált összeállítású hírvonalat kapnak, balliberális érdekek szerint.
A magunkfajták kitiltása a legnagyobb közösségi oldalról, illetve jogaink korlátozása folyamatos: először a legolvasottabb jobboldali hírportál, a Kuruc.info oldalát törölték még 2013-ban, majd a cikkei is megoszthatatlanok lettek, ma már a nevét sem lehet leírni az orwelli világban. A Facebook cenzúrával avatkozott bele később többek közt a magyarországi EP-kampányba is, amikor indoklás nélkül törölték a Mi Hazánk Mozgalom elnökének, Toroczkai Lászlónak a 207 ezer követővel rendelkező hivatalos közösségi oldalát is. 2020. októberben pedig törölték a Mi Hazánk Mozgalom több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalát is.
(Kuruc.info - Mandiner nyomán)
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready