Bezár!
2021. április 18., vasárnap, Andrea, Ilma, Uzon napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:54 102 éve alakult a Rongyos Gárda16:28 Diplomatakeringő: Csehország elvárja a szolidaritást szövetségeseitől16:12 Az oroszok kiszállnak a Nemzetközi Űrállomásból - sajátot hoznak létre15:43 Gumilövedékes szóváltás Jászapátiban14:35 Lukasenka azt állítja, meg akarták ölni a családjával együtt14:19 Félő, hogy demokrata jelölt nélkül kell tartani a szíriai elnökválasztást13:51 A szemkilövető pártja ezt is jobban tudta volna13:05 A görögök nem féltek az ajándékot hozó zsidóktól12:31 Galgóczi: javulnak a járványügyi adatok 12:14 Az iráni elnök nem szeretné, ha egy tábornok lenne az utóda11:48 BKK: hétfőtől a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok11:31 12 milliárd euróba került a Bundeswehr afganisztáni bevetése - lassan kivonják őket, és visznek haza afgánokat is11:13 Elég lehet egyszer oltani a gyógyultakat, és lehet keverni az oltóanyagokat - de sok a kérdőjel10:58 Földvita afgán módra: egy család nyolc tagját gyilkolták meg az esti ima közben10:37 Szerbiában egyúttal oltást is lehet igényelni az utazások lefoglalásakor
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Gyurcsány elmondta, hogy már az apja is gazember volt, majd börtönnel fenyegetett, amiért nem volt még szigorúbb lezárás

Reklám

A DK elnöke napirend előtti felszólalásában azt mondta, a tavaszi ünnepkörnek a legfontosabb üzenete az élet, elsőként persze a zsidó pészahot emlegetve. (Ebben a mániában érnek össze egyébként a Fidesszel - a szerk.) "Amikor a legbotrányosabb adatok jönnek, sikerült-e a halál felett győznie az életnek?" – tette fel a nagy kérdést. Azzal folytatta, hogy az ő apja 4-5-ször volt börtönben.
Nem volt nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta.
Mindeközben van egy kormány és annak vezetője, aki "felelős azon százak haláláért, azokért, akik az elmúlt hetekben elmentek". "Szülők voltak, gyermekek voltak, hiányoznak valakiknek." "Foglalkozási körben elkövetett gondatlan veszélyeztetésnek hívják ezt", mondta.
Az apját pár tízezerért lecsukták, a váci börtönbe mentek látogatni az anyjával, mesélte.
"Önöknek van bűne? Szerintem van. Nem az a kérdés, oltással jól állunk-e. Szerintem igen. A kérdés, hogy korábban mit csináltak".
Merték-e vállalni a kockázatot, hogy megvédik a magyarokat, akár korlátozásokkal, vagy féltek a politikai kockázatoktól, és százak mentek el, mint ahogy ma is több mint háromszázan?
Önök ölték meg őket. Az én apám pár tízezerért börtönbe ment, önök csak arról tudnak beszélni, hogy 2,5 milliót beoltottak. Hála a jó Istennek.
"Minden működik, amikor önök nem avatkoznak bele, semmi, amikor önök akarnak valamit csinálni", mondta. "Mert maguk alkalmatlanok, hogy kormányozzanak."
"Ma sokkal kevesebbért, mint amit önök tesznek, visznek el embereket és becsuknak."
Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká. Egy év múlva, másfél év múlva. Százak haltak meg, ezért maguk lesznek a felelősek, mi ezt a felelősséget számon fogjuk kérni. Jövőre győzünk, maguknak nem lesz kegyelem. Szeretném mondani. Viszontlátásra.
És a töketlen államtitkár válasza:
Dömötör Csaba kifejtette: úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc legfontosabb feladata, hogy fenyegessen, tehát semmit nem változott Balatonőszöd óta. Úgy látja, az ellenzék megpróbálja letagadni, hogy oltásellenes kampányt vitt, támadta az engedélyező hatóság döntését, petíciót indított, és azt állította, hogy nincs igény az oltásokra. A baloldalnak óriási tapasztalata van abban, hogy miként írja felül a múltat, de nem tudja letagadni, mit tett - mondta. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kiemelte: az ellenzék a vakcina ellen hangolt, és bár a járvány ellen küzdők névsorában is szerepelhetett volna, a másik utat választotta.
(Telex - MTI nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready