Leginkább azért biztató, hogy az Idea Intézet már 4%-ra méri a Mi Hazánkat, mert 2019-ben, amikor az önkormányzati választáson 5,1%-ot értünk el, akkor csak 2%-ra hozott ki minket ugyanez az intézet. Ebből az következik, hogy valójában már most megugraná a Mi Hazánk a parlamenti küszöböt, de az erőnk nemcsak ebben mutatkozott meg az elmúlt időszakban - írja Fb-oldalán Dúró Dóra, alább a folytatás.
Zoom
Illusztráció: Magyar Jelen
Érdemes pár pillantást vetni a balliberális hazugságkoalíció pártjaira is: csak a DK állít mindenhol saját jelöltet az előválasztásra, az MSZP kb. 60-at tud megnevezni, míg a Jobbik csak kb. 30-at (és ezek közül sem fogja mindenki megnyerni az előválasztást, tehát már a rajtvonal előtt elvéreznek).
Zoom
Ezzel szemben a Mi Hazánk már most, egy évvel a választás előtt nyilvánosan be is mutatta a jelöltek felét, és mind a 106 választókerületben a saját jelöltjeink fognak kampányolni, egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzékként.
Mi nem kiegyezni akarunk az elmúlt harminc évvel, hanem meghaladni azt. Nem alkuszunk meg azokkal a politikusokkal, akik most is belesimulnak az új világrend kialakításába, és tétlenül nézik, hogy az emberek elszegényednek, a multik pedig megint gazdagodnak. Egyedül a Mi Hazánk követel járványszolidaritási adót az extra-profitra szert tett óriáscégekre. Ne az államadósságot növeljük, fizessenek a koronavírus haszonélvezői!