Szabó Tímea eddig nem akart hozzászólni „a kövér-sovány-magas-alacsony vitához”, pitiánernek tartja, amit a kormánypárti politikusok művelnek, amióta a főpolgármester lekövérezte Orbán Viktort. Szerinte Karácsony Gergely bocsánatkérése már több helyen jelent meg, mint maga az interjú. Mivel ennek dacára a kormánypárti képviselők még mindig azzal foglalkoznak, hogy Karácsony most-aztán-megmutatta-az-igazi-énjét, és »senkit-nem-minősítünk-a-külseje-alapján«, úgy döntött, mégis szóvátesz nekik néhány dolgot a Facebook-oldalán, amiből kiderül: a fideszes újságíróknak is lehet igazuk - főleg ha nem saját pártjukat, hanem a váltótársaikat kell jellemezni.
Zoom
A balliberális férfiak »alacsonyak«, »gyengék«, »kövérek«, »hisztérikusak« és a »pszichéjük sincs rendben«.
A Párbeszéd társelnöke idézte Gazdag István cikkét a februári Demokratából, emlékeztetett rá, hogy a kormánypárti hetilap főszerkesztője, Bencsik András decemberben Bayer Zsolt tévéműsorában - találóan - azt mondta rá, „amilyen ronda, olyan gonosz”.
Gazdag ezt tudományosan is levezette, kiterjesztve a balliberális oldal politikusaira, szavazóira - nehéz lenne vitába szállni az érveléssel:
…tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói … kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította.
Szabó Tímea a testszégyenítést hirtelen elítélő kormánypárti képviselőknek azt üzente, hónapok óta több millióan várnak bocsánatkérést, hiszen éppen Süli János miniszter írta a Karácsony-interjú után:
Azt gondolom, hogy egy normális világban senki nem engedhetné meg magának, hogy a külseje alapján nyilvánosan minősítsen másokat.
Ha már így, akkor Szabó Tímea személyesen is várja Bencsik András és a többi fideszes megmondóember (Dömötör Csaba, Hollik István, Süli János, Tállai András) sűrű elnézéseit is, de hiába.
Az akkor is elmaradt, amikor tavaly a Magyar Nemzetben a Zummer Fülöp álnéven író Szikszai Péter azt írta róla, egy kullancs DNS-éből hozták létre, és ő a háttérhatalom biológiai fegyvere. A személyiségi jogi pert első fokon megnyerte Szikszai ellen, a büntetőügy még folyamatban van, de egy bíróság már kimondta: így nem beszélünk egy másik emberről, ez "színtiszta náci beszéd", írja a 24.
Íme a teljes írás:
A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése
Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből.
Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe.
Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait.
Egyes kutatók szerint a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar.
Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere. Közvetlenül a lélekre hat. Elpusztít minden értéket.
Még arra is képes, hogy néhány ezer védőmaszk miatt a határon túli magyarok ellen uszítson.
Frissítés: Bencsik részben bocsánatot kért
Szabó Tímea Facebook-bejegyzésében háborog. Többek között ezt írja: „Én személyesen is várom december óta Bencsik András, a Békemenet főszervezőjének, a 2016-os Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetettjének bocsánatkérését.” Azért várja, mert annak idején a Sajtóklubban ezt mondtam róla: „Amilyen ronda, olyan gonosz.”
Ezúton kérek bocsánatot a minősítésért és kijelentem, Szabó Tímea nem ronda, sőt kellemes külsejű. Azt viszont fenntartom, hogy gonosz. Ez utóbbiért nem kérek bocsánatot. Bocsánatot Szabó Tímeának kell kérnie ártalmas gonoszságáért.
Bencsik András
(demokrata.hu)