Ismét magyart gyilkolt egy cigány, ezúttal Monoron. A "fiatal" egy tapétavágó késsel kaszabolta össze 73 éves áldozatát, majd "úgy megrémült", hogy az idős magyar autóját is elkötötte. Bár sokak számára már megszokott jelenség ez a két hetes rend országában, de a hazafias szervezetek nem tűrik ezt. A Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom hirdetett figyelemfelkeltő demonstrációt Monorra.
/Helyszíni tudósítás./
Zoom
Több százan gyűltek össze a rendezvény kezdete előtt, hogy a nemzeti ellenállás szervezeteivel demonstráljanak a cigánybűnözés ellen. Mint ismeretes, az elmúlt hetekben egy 20 éves cigánybűnöző brutális kegyetlenséggel oltotta ki egy nyugdíjas honfitársunk életét.
Az előre beígért ellentüntetéseknek egyelőre nincs nyoma, leszámítva egy féltucatnyi, nem túl bizalomgerjesztő cigányt, akik jobbára fotóznak és kameráznak. A rendőri jelenlét jelentős - jelenti a Kuruc.info helyszíni tudósítója.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
László Attila: ez terrorizmus
László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) vezetője szerint rendszeressé váltak az életellenes rablótámadások, lincselések, amelyek sokszor emberéleteket követeltek.
Ezt követően ismertette a tapétavágóval elkövetett brutális gyilkosság részleteit.
László Attila olyan információk birtokába jutott, hogy helyben, Monoron a cigányok titkos Facebook-csoportokban szervezkednek a magyarok ellen, konkrét merényletek kitárgyalásáig is eljutnak. László szerint ez belföldi terrorizmusnak is nevezhető.
Zoom
Zoom
Zoom
Tyirityán Zsolt: ma Magyarországon kisebbségi etnikai terror tombol
Tyirityán Zsolt Betyársereg-vezető beszédében rámutatott, hogy a valódi gyűlölet a cigány szubkultúrában található. Ma Magyarországon kisebbségi etnikai terror tombol, aki ezt nem látja, az nem normális.
Zoom
Fenn kell tartanunk az önvédelem jogát, ugyanakkor cigánybűnözéssel a rendvédelemnek kell foglalkoznia. Nem engedhetjük, hogy kiszorítsanak az életterünkből!
Zoom
Toroczkai László: Brüsszel már olyan felméréseket készít, hogy Magyarországon mikor lesz többségben a cigányság
Toroczkai László Mi Hazánk-elnök felszólalásában megerősítette, szinte minden nap történik ilyen támadás, mint amilyen Monoron.
Zoom
A nagypolitika képtelen megoldani a cigánybűnözés problémáját.
Közben Brüsszel már olyan felméréseket készít, hogy Magyarországon mikor lesz többségben a cigányság.
Csak az alacsony bérek miatt nem vagyunk bevándorlóország, ugyanakkor a cigányság létszáma nagyjából egyenlő Ausztria nem európai gyökerű lakosságának számával.
Ketyeg a bomba, a cigányságot pedig betömték a bombába Brüsszelben. A környező országok is elcigányosodnak, így cigány birodalomban gondolkodnak.
Hová tart az ország, mit ért el a Fidesz? A cigánypolitikájuk liberálisabb, mint az MSZP-é - jelentette ki a pártelnök-polgármester.
Zoom
Zoom
A rendőrök 70 százaléka le akar szerelni, ilyen kevés fizetésért senki nem akar majd rendőrnek állni.
A mi programunk része, hogy minden pozitív diszkriminációt el kell törölni az országban.
Elindult a menet
A menet elindult a gyilkosság helyszínére. Úgy tűnik, hogy a momentumosok rájöttek, hogy Monor a Nagykörúton kívül van és a romkocsmákban maradtak, hiszen kemény 4 fős ellentüntetést sikerült leszervezniük.
A hazafiak létszámát a rendezvény kezdete előtt 5-600 fősre becsülték tudósítóink, a résztvevők száma a menetelés folyamán körülbelül ezer fősre nőtt.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Mécseseket gyújtottak
A menet megérkezett a magyargyilkosság helyszínére. A résztvevők a rendezvény végeztével mécseseket gyújtottak a cigányterror újabb áldozatának emlékére.
Zoom
Zoom
Zoom
Toroczkai: július 25-én Jászapátiba megyünk!
Toroczkai László Mi Hazánk-elnök a gyilkosság helyszínén meghirdette a következő cigánybűnözés-ellenes vonulást:
találkozunk július 25-én Jászapátiban!
Mint azt korábban megírtuk, Jászapátiban egy többgyermekes családapát lincselt meg a háza előtt legalább 40 feldühödött  cigány. A magyar férfi "bűne" az volt, hogy merészelte bejelenteni a "rend"őrségen ómigránsaink européernek nem nevezhető dajdajozását. Mint ismeretes, a rendőrséggel összejátszó cigányok még a térség fideszes országgyűlési képviselőjét is megfenyegették. A zsidó után az ajtónkon dörömböl tehát a cigány reneszánsz.
Epilógus: orbáni ellentüntetés
Olvasónknak sikerült megörökíteni a tüntetés ellen szervezett Kolompár Orbán-i ellenállást is. Mint láthatjuk, nagyon kemények ők akkor is, ha épp nem falkában támadnak egy magyarra:
Zoom
Zoom
Zoom
Frissítés: újabb képgaléria:
Zoom
Fotók: Mészáros Ödön
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
2. frissítés: Toroczkai beszéde:
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: