2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:42 Az ANO nyerheti a cseh választást, de előnye csökkent16:19 Izrael elismerését követelték néhányan Irakban, de elfogató parancsot adtak ki ellenük15:41 Kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját15:14 Az anyaországba telepítenék az afganisztáni kirgizeket14:48 Kenyai is jutott a dobogóra az etiópok közé a Berlin Marathonon14:29 Már csak az RMDSZ ragaszkodik a bukni készülő román miniszterelnökhöz13:44 Újabb foci-vb-t rendezne Putyin13:09 Jó napjuk volt Izlandon a baloldali-konzervatív-haladóknak12:24 Vagy ötven rosszul kopogtatót fogtak Szeged-Gyálarét külterületén11:46 A Harmadik Birodalom horogkeresztes zászlaját lengette a szél Ciszjordániában11:16 Kiállt a PDSZ a gyerekek suhancoktól való védelme miatt meghurcolt tanár mellett11:01 Túl sok rubelt vittek ki Oroszországból a szcientológus szervezetek, ezért betiltották őket10:44 Rusvai: világszerte ez már a hatodik hullám, a harmadik volt a legkeményebb, két év alatt nátha lesz belőle10:28 Nemzeti ünnepet tartó tömegbe csapódott egy húszi rakéta Jemenben10:10 Jövő héten az autók kellően zöld mivoltát ellenőrzik Budapesten és három vidéki városban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, LMBTQP+ :: :: Hozzászólások

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél

Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk Mozgalom, jövőre már a betiltás a reális célunk, bár most még csak egyedüli pártként szorgalmazzuk azt - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke. Alább a folytatás.
A BRFK azért kényszerült kitiltani idén az ún. Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről, mert a Mi Hazánk korábban lefoglalta és a Kúrián sikerrel járt a rendőrséggel szembeni jogorvoslatával, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út - Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQP-propagandisták. Karácsony Gergely bánatában az éjjel-nappal őrzött szivárványos zászlaját félárbócra eresztheti. Az Andrássy út újra a magunkfajtáké! Visszaadjuk azt a normális embereknek, családoknak, ahogy a felvonulás mentén lefoglalt ellentüntetési helyszíneket pedig a civileknek, így ma öt tiltakozás is lehet az LMBTQP-felvonulás útvonalának környékén.
Zoom
Előbb-utóbb minden a helyére kerül
A deviáns felvonulás szervezői a Kúriának írt keresetükben úgy fogalmaztak: „Az Andrássy út vonatkozásában szerzett elsőbbség elvesztése a Budapest Pride rendezvény megtartását jelen formájában ellehetetleníti.” Amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar a felvonulás kapcsán, azt mi idén megoldottuk, köszönet érte dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének is. Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk lezárások idején is szerte a világból ide szervezett aberráltakból.
Sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. Ez az, amit az ún. nemzeti konzultációnak álcázott propaganda és Kubatov-féle adatgyűjtés is elhallgat, nem merik megkérdezni erről a magyar embereket, mert nem merik betiltani az LMBTQP-felvonulást. Népszavazáson sem merik feltenni ezt a kérdést, amit a Mi Hazánk Mozgalom viszont szorgalmaz: Támogatja-e Ön, hogy a szexuális devianciákat utcai felvonulásokon is népszerűsítsék?
Ötpontos népszavazási kiegészítésünk másik kérdése: Támogatja-e Ön, hogy közintézményekre szivárványos zászlót tűzzenek? A bíróság szerint egyébként a szivárványos zászló kidobása nem lopás, a tavalyi esetem jogerős ítélete szerint velem szemben, idézem: „büntetés kiszabása szükségtelen”! A törvényes rend helyreállítása érdekében a budapesti Városházáról tavaly nyáron egy 15 méteres tűzoltólétráról távolítottuk el a családellenes jelképet. Az LMBTQP-rongy ügyében lopással gyanúsított engem a rendőrség, de a jogerős bírósági végzés szerint a kukába helyezés is igazolja, hogy nincs szó erről, pusztán egy spárga elvágása minősült rongálásnak, amiért csak figyelmeztetést kaptam.
A bíróság indokolása szerint figyelembe vette, hogy, idézem: „a Mi Hazánk Mozgalom alelnökeként lelkiismereti kötelességének érezte, hogy a szivárvány színű zászlót a helyéről eltávolítsa.” Ezt minden normalitáspárti aktivista tekintse bátorításnak! Bár kitüntetés ilyesmiért csak a jövő évi választások után, a Mi Hazánk Mozgalom megkerülhetetlen erővé válása esetén várható, ahogy jogszabályi változtatás is annak érdekében, hogy a rendőrség végre fellépjen az LMBTQP-propagandazászló kitűzéseivel szemben, mely addig sajnos továbbra is hatással lehet kiskorúakra is.
Ahogy a tavalyi zászlóeltávolítási akcióink, úgy Dúró Dóra könyvdarálása sem maga a megoldás, hanem figyelemfelhívás volt, méghozzá eredménnyel, hiszen néhány korábban lesöpört javaslatunk jogszabályba ültetése megtörtént végre, bár nem elégséges, ezért tiltanánk meg konkrétan a szivárványos zászlók kitűzését is közintézményekre.
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready