2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:47 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben06:26 Ismét több száz migráns érkezett Lampedusa szigetére06:02 Haitin elhalasztják a novemberre és januárra tervezett választásokat
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Felmérés: Gyurcsányné nyerte a miniszterelnök-jelölti vitát, Jakabnak még a harmadik helyezése sem biztos

A Závecz Research az ATV-n sugárzott miniszterelnök-jelölti vita után készített felmérést. A felmérés telefonos módszerrel, ún. IVR-technológiával készült, amelynek során a válaszadók a telefon billentyűzetével felelnek a feltett kérdésekre. A kiinduló minta 6000 fős volt, akik az ország választókorú népeségét reprezentálták. Közülük 921-en jelezték a megelőző napokban, hogy megnézik az ellenzéki miniszterelnökjelöltek vitáját és válaszolni is fognak a kérdésekre. Végül 471-en adtak választ, ők mindannyian végignézték a vitát.
Zoom
Fotó: Bodnár Patrícia / Index
A 471 válaszadó a vita nézőit reprezentálja – közöttük a teljes lakosságon belül lévő arányukhoz képest kevesebben vannak, alulreprezentáltak a fiatalok és a községekben élők.
Dobrev mindenhol vezet
A válaszadók többsége (35%) úgy látja, a tegnapi vita során Dobrev Klára volt a leginkább felkészült. Őt követi Karácsony Gergely, majd Márki-Zay Péter, Jakab Péter és Fekete-Győr András. 5% azt válaszolta, nem tudja.
Arra a kérdésre, hogy ki volt leginkább rokonszenves, a válaszadók többsége ismét csak azt válaszolta: Dobrev Klára (35%). A második Karácsony, a harmadik Jakab, a negyedik Márki-Zay, az ötödik Fekete-Győr.
Arra, hogy mindent egybevetve ki nyerte a tegnapi vitát, a legtöbben megint Dobrev Klárát említették, őt követi Karácsony Gergely, majd fej fej mellett Márki-Zay Péter és Jakab Péter, és végül Fekete-Győr András.
(atv nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready