És ezzel el is mondtunk mindent. Van az ön- és közveszélyes naivitásnak magasabb fokozata?... /Frissítés alább./
Ezt próbálják elmagyarázni a hozzászólók is a Vass Gyógyszertár bejegyzése alatt (képernyőfényképen itt), íme néhány példa:
  • Szerintem igenis tegyetek feljelentést, mert nem a háromévesnek fog szólni, hanem a szüleinek, akik ezt hagyják/esetleg kérik tőle… és sose fognak abba maradni a hasonló esetek.
  • Szerintem fel kell őket jelenteni és a szülőket megbírságolni. Mivel így nincs ennek következménye, a gyereket továbbra is erre fogják használni! Nem a gyerek a hibás, az ilyen embernek gyereket se szabadna szülnie aki ilyen aljas módon él velük vissza!
  • Én is örülnék neki, ha feljelentés születne… ma a gyógyszertár, holnap egy másik kisbolt, stb. stb. Nem hiszem, hogy ezt hagyni kellene… főleg ha bizonyíték is van. Így a poszt vicc kategória. Elszégyenlik magukat stb… ahhha… de akkor ma én is bemegyek önökhöz és ilyet csinálok, akkor engem sem fognak feljelenteni ugye?
  • Szerintem ez nem jó hozzáállás, hogy nem jelentik fel. Ez megint pont azt közvetíti az ilyeneknek, hogy nekik mindent lehet. Büntetlenül.... Most még csak gyógyszertárban "gumivitamint" kabátba, de 10 év múlva késsel fentanylt maszkban??? És a családja szerint ez így helyes. 🙁 csóró gyerekek, így nincs kiút ebből a spirálból, ha generációkon keresztül így nőnek fel, hogy megengedett, nem szólnak érte mert kicsi vagy, meg kisebbségi stb... Aztán így növesztjük néma cinkossággal a leendő börtöntöltelékeket. Itt nem a gyerek a bűnös, hanem a szülő, meg aki ráhagyja....
  • Egyértelműen mennie kell a feljelentésnek. Ez betanított dolog, a szülők felelőssége!
  • Nem szinte volt az betanítva. Tegyetek feljelentést mert legközelebb más is így fog járni...
  • 🤣Elszégyelik magukat, ó, hogyne.. Tessenek szépen feljelentést tenni, hátha a gyámügy, gyermekvédelem is lép még időben. Miért asszisztálnak egy kisgyermek kiképzéséhez?????
  • Pedig ezt fel kell jelenteni. Nem a haroméves ellen, hanem az anyuka ellen fog eljárás indulni kiskorú veszélyeztetése és lopás miatt
  • Ejj, ejj... már megint ezek a svédek...
  • Ki más lenne, ezek soha nem változnak meg, már a gyereket is a lopásra nevelik nem a munkára, nekik ez a természetes, elveszik, ami nekik kell, mindegy, hogy az kié.
  • Ezek simán be vannak tanítva erre.Láttam már ilyet a zöldségesnél, ahogy a kis pujáró pakolta a citromot, meg éppen ami a keze ügyébe került, ennek van már vagy 20 éve, ezek szerint nem változott sokat a módszer.
  • Ez azért van mert nincs cigány bűnözés 🙃
A gyógyszertár bejegyzése:
Zoom
A "kedves idegen család" nagyobb felbontásban:
Zoom
Zoom
Frissítés: ez az igazi baj: a csúnya hozzászólások és "egyes hírportálok degradáló facsarása"
Ráadásul még a rasszista rendőrség is eljárást indított.
Három nappal később (az eredeti cikkünk 4-én, hétfőn jelent meg) leellenőriztük, megvan-e még az eredeti bejegyzés - ezt találtuk a helyén:
Zoom
Úgy tűnik, a kedves család nem szereti a népszerűséget. Mi is kedves emberek vagyunk, ezért hadd szerepeljenek a címlapunkon még egy kicsit...