Ismét nagy a felháborodás Mezőhegyesen, mivel a négygyermekes családapát felgyújtó gyilkosnak a testvére újra felbukkant a városban - írja a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) hírszolgálata.
A helyiek álláspontja szerint a férfi a gyilkosság vádjával előzetesbe került Sosterics Attila bűntársa.
Zoom
Ő Sosterics Attila, magyargyilkos cigánybűnöző - bűntársa és testvére máris szabadlábon
Sosterics János szilveszterkor jelentkezett be egy videóval a legnézettebb közösségi portálon.
(Ha nem indulna, itt is elérhető.)
Az eset érdekessége, hogy Nagy Lajos rendőrkapitány a novemberben Mezőhegyesen kialakult spontán lakossági megmozdulás alkalmával ígérte meg László Attila MÖM-vezetőnek, hogy a videón szereplő büntetett előéletű férfi még novemberben dutyiba kerül. Ezek szerint a letartóztatása nem tartott túl sokáig, vagy egyáltalán meg sem történt.
Mindenesetre a házat (putrit), ahol jelenleg tartózkodik a rendőrség állandó megfigyelés alatt tartja, nehogy támadás érje azt a bűnözőt, aki éveken keresztül megfélemlítette a kisváros lakosait.
Mindeközben a helyi lakosságot és a MÖM vezetőjét módszeresen zaklatják a "rend őrei", és különböző mondvacsinált vádak alapján indítanak eljárásokat velük szemben.
A sokadik magyargyilkosságról korábban itt írtunk: Összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen - megint cigány ölt magyart