Rendőrt és polgárőrt gázolt el egy autós Újpesten egy benzinkútnál, mindketten súlyosan megsérültek. Úgy tudjuk az egyenruhások odamentek egy kocsihoz, igazoltatni akarták a benne ülőket, kinyitották az ajtaját, de a sofőr ekkor gázt adott és elhajtott. A rendőr és a polgárőr elesett, egyikük információnk szerint, koponyasérülést a másik pedig medencesérülést szenvedett. A rendőrség keresi az menekülő sofőrt - írja a Tények.
Az egyik újpesti töltőállomáson a 4-es és az 5-ös kút között várakozott egy autós szerdán hajnali kettő óra körül. Az éppen ott tartózkodó rendőr és polgárőr társa gyanúsnak találta az autóban ülőket és úgy döntöttek igazoltatják a társaságot. Ez azonban nem sikerült, a sofőr ellenállt, és hirtelen a gázra lépett és elhajtott, ekkor fellökte az egyenruhásokat.
Úgy tudják, az egyik egyenruhás a fejét törte be a másiknak a medencéje sérült.
Ezután hajtóvadászat kezdődött a sofőr ellen, aki valószínűleg ivott és kábítószerezett mielőtt a volánhoz ült és információik szerint a jogosítványát is elvették korábban. Valószínűleg ezért menekült el a rendőrök elől. Ezt az a társuk mondta, aki éppen vásárolt a kúton, amíg a többiek kint vitáztak az egyenruhásokkal.
Keresték a rendőrséget és a mentőket, nem nyilatkoztak, a Központi Nyomozó Főügyészség is csak annyit közölt, hogy hivatali személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást.