László Attila MÖM-vezető közleménye:
Aljas lejárató kampányba kezdett a Fidesz és a baloldal a MÖM ellen.
Ennek az egyik legújabb bizonyítéka a főváros 12. kerületének a (Hegyvidéki Önkormányzat) weboldalán megjelent cikk, amely a jól ismert fideszes lejárató-propagandagépezet által megfogalmazott hazugságokra épül.
A valóságban viszont arról volt szó, hogy egy kilakoltatás sorsára jutott férfi, mellett álltak ki a MÖM tagjai, és a határozott, jogkövető fellépésünknek köszönhetően egy ideig nem lehetett foganatosítani a szabálytalan intézkedést.
Az önkormányzat bosszúja a MÖM irányába egy vezércikk képében jelenik meg a saját médiájukban, és amely nem más, mint egy gyalázkodás. Pontosan azokkal a magyar emberekkel szemben, akik a szabadidejük terhére, sokszor anyagi áldozatot is vállalva, (mint a jelen esetben is) ott állnak a bajbajutott honfitársuk mellett a nehéz élethelyzetükben.
A hegyvidéki fideszes önkormányzat ezzel a provokatív húzásával sajnos beállt azok mellé a baloldali önkormányzatok és kisebbségi felforgatók mellé, akik kínjukban és tehetetlenségükben minden eszközt, olykor törvénytelen eszközöket is bevetnek annak érdekében, hogy ártani tudjanak a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjainak.
Javaslom számukra, hogy a botcsinálta, hiéna zugfirkászaikat ne azért finanszírozzák, hogy lejárató írásokat készítsenek, hanem helyette inkább a közjó és a békés társadalmi együttélés propagandájára fektessenek az eddigieknél nagyobb energiát.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom a társadalmi igazságosság helyreállítása mentén folytatott harcában, egy olyan megrendíthetetlen erőt képvisel napjainkban, amely sem a baloldalnak sem a Fidesznek nincs az ínyére. Hiszen, ahol megjelennek mozgalmunk tagjai, ott nyilvánosságra kerülnek a mulasztások és a bűnök egyaránt.
Zárógondolatként ezúton tolmácsolom a hegyvidéki önkormányzati vezetőknek, hogy a sztálinista propaganda felett napjainkban már eljárt az idő. Viszont a valódi nemzeti önvédelem nagy erőkkel építkezik ezekben a percekben is Magyarországon!
Szebb jövőt minden igaz magyarnak!