Novák Előd Mi Hazánk-alelnök X-bejegyzése:
1,1 milliós pénzbüntetést szabott ki ma rám a szivárványos propaganda két esetben történt eltávolítása miatt első fokon a Budai Központi Kerületi Bíróság. Az eljárás során titkos megfigyelést is elrendeltek a telefonomra, pedig azt inkább a korrupt narancsbárók ellen kellene.
Zoom
Két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak otthonomban, illetve idős szüleimnél is, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán egy szivárványos 2020-ban történt bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket. Sőt titkosan elrendelték a mobiltelefonom kimenő és bejövő híváslistájának ellenőrzését, társadalmi kapcsolataim felkutatását. A mintegy ezer oldalas nyomozati anyagban még Szakács Árpád újságíró médiatámogatását is megkísérelték beazonosítani és büntetni, de a tanúk nem ismerték fel mint a szivárványos zászló leszedéséről helyszínen tudósító személyt az egymás mellé rakott arcképekről.
Zoom
Elmarasztalt ma a bíróság azért is, mert 2019-ben a Budapesti Művelődési Központban festékszóróval tüntettem el egy csókolózó homoszexuális párt közszemlére tevő plakátot, miután az akkor 8 éves kislányom megbotránkozva-panaszkodva jött haza a néptáncról: „Apa, képzeld, a folyosón volt egy plakát, amin két lány csókolózott!” Mivel nem az LMBTQP-propaganda kihelyezői ellen indult eljárás, hanem ellenem, nem csoda, hogy most már az obszcén verseiről elhíresült L. Simon László vezette Nemzeti Múzeumban is folyhat az LMBTQP-propaganda.
A Gyurcsány-Bajnai rezsim idején öt különböző ügyemben állapította meg bíróság jogerősen, hogy jogszerűtlenül állítottak elő, miközben törvényesen egyszer sem sikerült nekik. Ahogy akkor megpróbálták a garázdaság gumiparagrafusát ráhúzni minden nemzeti ellenállásra, úgy vádol most az ügyészség engem is a definíciójával: olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsítottam, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen. Pedig a kihívóan közösségellenes magatartást épphogy pl. azok követték el, akik a szivárványos zászlót kitűzték, és sajnos megtehetik ezután is, mivel a Fidesz leszavazta az LMBTQP-jelkép közintézményekre tételét megtiltó javaslatomat.