Hajdúsámson önkormányzata október 16-án - születésének 110. évfordulóján - emlékezett meg az 1936-os berlini olimpián aranyérmet nyert Harangi Imréről, aki a szomszédos településen, Nyíradonyban született, de Hajdúsámsonhoz is kötődik. Harangi Imre nem csak kiváló ökölvívó volt, hanem a Magyar Királyi Légierő hadnagya, aki a II. világháborúban a fellegekben harcolt a hazáért.
Zoom
Az olimpiai arany mellett magáénak tudhatta az Európa-bajnoki ezüstöt, valamint hatszor is magyar bajnok lett, továbbá az Arany Toldi Miklós Érdemérem, az Erdélyi Emlékérem és a Délvidéki Emlékérem büszke tulajdonosa is volt. Egy kényszerleszállás során súlyosan megsebesült, majd a háború végén a Harmadik Birodalom területén esett az amerikaiak fogságába.
Harangi Imrének a településen lévő emléktáblájánál mondott beszédet a település fideszes polgármestere, Antal Szabolcs. A polgármester az emléktáblánál találkozott a Harangi Imre Ökölvívó SE ifjú bokszolóival. Érdemes megnézni a képen lévő "sportolókat".
Zoom
Antal Szabolcs polgármester - párttársaihoz hasonlóan - jól érzi magát a cigányok körében, olyannyira, hogy a szeptemberi Hajdú hagyományok nyomában c. rendezvényen is a Gáspár Laci nevű cigányt találta a legmegfelelőbb "énekesnek" arra, hogy bemutassa a hajdú hagyományokat...
Zoom
Megfigyelhető tendencia, hogy a cigányok körében mennyire népszerű sport a boksz, illetve egyéb küzdősportok, ellenben például a labdarúgással, kosárlabdával vagy a kézilabdával. Nem véletlenül imádják a színtelen cigányok a küzdő-, és kerülik az egyéb sportágakat. Az így megszerzett tudásukat remekül felhasználhatják a nem létező cigánybűnözéshez:gyilkosság, rablás, lincselés stb.
Hazánk elcigányosítása gőzerővel folyik, melyhez a Fidesz nem csak asszisztál, de a legfelsőbb szintektől a legkisebb településekig tevékenyen hozzájárul a romboláshoz, és legitimálja antiszociális tevékenységüket azzal, hogy példaképként próbálják beállítani őket mint sportoló vagy zenész.
Harangi egy példakép, mint sportoló és mint magyar!
A cigány bokszolókból soha nem lesz Harangi Imre, de fényes karrier vár rájuk valamelyik bv-intézményben. A Fidesz tartsa távol a magyarok nagyjainak emlékétől az agresszív parazitáit! - írja olvasónk.
Korábban írtuk: