2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:41 Dróntámadást hajtottak végre egy orosz bázis ellen Szíriában12:27 Vádat emeltek tömegszerencsétlenség okozása miatt egy metróvezető és egy forgalomirányító ellen12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért teljesen fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén07:31 Gerinctelen, bárhol átfér és jól rejtőzködik - állítólag a polipokról mintázták ezt a robotot06:56 Szkíta kori település maradványaira bukkantak Szolnokon22:44 Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Újabb kettős mérce a buzifelvonulás ügyében

Reklám


A katolikus egyházat vádolják gyűlöletkeltéssel
Egyelõre csak rongálás jogcímén indított nyomozást a rendõrség az egyik fõvárosi buzibár Molotov-koktéllal való "túlmelegítése" ügyében, de a homolobbi ismét beindult. A politikusparaziták elleni támadásokat már "terrorcselekménnyé" nyilvánítaná a hatalom, most a buzik is hasonló kiváltságokat követelnek. Az MTI eközben saját szabályzatát is felrúgta a deviánsokért.
Az Országos Sajtószolgálat által közzétett, lenti közleményükben tiltakozó felhívásukra is invitálnak, miközben az MTI szabályzata szerint "Az OS közlemények nem mozgósíthatnak tüntetésre, nyilvános rendezvényre, adománygyûjtésre. Az OTS-OS-Hírvonal megtagadja a kiadást, ha a közlemény az említett követelményeknek nem tesz eleget." Ezt bizony mindig be is tartatják - ha nemzeti rendezvényekrõl van szó...
A kettõs mérce miatt az MTI-vel szerzõdött, az OS-be feltöltési kóddal rendelkezõ Ifjú Magyarok Egyesülete elnöke, Novák Elõd most próbát tett: 12:03-kor beküldte alábbi közleményét, melyben Budaházy és Toroczkai ellenállásra való felhívását is ismerteti. A fent linkelt szabályzat szerint "az OS-anyagok két óra elteltével kerülnek föl a nyilvános honlapra", meglátjuk...
Rákay Fülöp - Kuruc.info


Elég volt a kettõs mércébõl a deviánsok felvonulása ügyében is!
A homoszexuálisok július 5-ére tervezett, közterületi provokációja ügyében nem csak a rendõrség tiltó határozatának példátlan visszavonását kell eltûrniük a magunkfajtáknak. A homokos lobbi a sikeren felbuzulva (e játékos elírás is ilyen kurucosan jelent meg végül az MTI honlapján - Kuruc.info szerk.) most újabb kiváltságot követel.
Két hónapja az MSZP indítványozta, hogy a közutált politikusok elleni bármily komolytalan támadásokat is minõsítsék terrorcselekményeknek, most pedig a szexuálisan aberráltak próbálnak ismét nyomást gyakorolni a rendõrségre, hogy komolyabban lépjenek fel egy rongálás ügyében, mint azt egy "átlagmagyar" esetében tennék. A "túlmelegedett" bár egyébként nyugodtan mûködhetne Budapesten, ha közerkölcssértésükkel nem provokálnának évrõl-évre a nyilvánosság (és a tétlen rendõrség!) elõtt, mindamellett még többek közt a hazánkban meglehetõsen visszafogott katolikus egyházat vádolva gyûlöletkeltéssel.
Bár e beteg embereket véleményem szerint inkább a pszichiátriára kéne szállítani, de mindenképpen valamilyen hatósági fellépés lenne szükséges, azonban ezek hiányában megértem többek közt Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót, akik maguk szervezik meg a társadalom önvédelmét: július 5-én, szombaton 16 órára Budapestre, az Oktogonhoz hívnak minden ellenálló hazafit.
Novák Elõd,
az Ifjú Magyarok Egyesülete elnöke
 
Tisztességes nyomozást a megtámadott meleg bár ügyében!

Budapest, 2008. június 28., szombat (OS) - Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a rendõrség rongálás bûncselekménye ügyében indított nyomozást az Action Bár nevû meleg szórakozóhelyet 2008. június 27-én a hajnali órákban Molotov-koktéllal felgyújtó ismeretlen tettesek ellen.
Álláspontunk szerint a bár elleni támadás emberölési kísérlet, hiszen az elkövetõk telefonon ellenõrizték, hogy a bárban emberek vannak, és hogy meddig van nyitva, mielõtt felgyújtották. Pusztán a szerencsének, és a bent lévõk lélekjelenlétének köszönhetõ, hogy nem történt személyi sérülés - a cselekmény alkalmas volt a bárban lévõk életének kioltására.
Azzal, hogy a rendõrség rongálásként bagatellizálja az esetet, gyengíti a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemû (LMBT) emberek elleni gyûlölet-bûncselekmény erkölcsi megítélését és az LMBT emberek jogbiztonságát, és közvetve további támadásokra bátorítja az elkövetõket. Ezért felszólítjuk az ügyben nyomozó V. kerületi rendõrkapitányságot, hogy emberölési kísérlet ügyében folytassanak nyomozást, a bûncselekmény súlyának megfelelõ kellõ gondossággal.
A gyilkossági kísérlet következménye annak a gyûlöletkeltésnek, amelyet egyes szélsõjobboldali csoportok, valamint a katolikus egyház és jobboldali politikusok folytatnak az elmúlt hetekben az LMBT emberek és az LMBT fesztivál ellen. Az eset ismét felveti a gyûlölet-bûncselekmény jogi szabályozásának szükségességét.
Felhívjuk törvény- és demokráciatisztelõ polgártársainkat és a jogvédõ civil szervezeteket, hogy július 5-én jöjjenek el 15.00 órára az Erzsébet térre a Meleg Méltóság Menetre, így tiltakozva a különbözõ kisebbségeket az utóbbi idõben megfélemlítõ szélsõjobboldali támadások ellen.
Atlasz LMBT Sportegyesület
Dél-alföldi Meleg Baráti Kör
Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület
Flamingó Kör
Friss Gondolat Ifjúsági Egyesület
gay.hu szerkesztõsége
Háttér Társaság a Melegekért
Labrisz Leszbikus Egyesület
Lambda Budapest Baráti Társaság
Mások szerkesztõsége
Na végre! szerkesztõsége
Patent Egyesület
pride.hu szerkesztõsége
Szimpozion Egyesület
Szivárvány Misszió Alapítvány
(MTI OS - Kiadó: Szivárvány Misszió Alapítvány)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready