Tavaly januárban Mercedesével egy Volkswagennek ütközött egy férfi, aminek 21 éves sofőrje meghalt. A gyanúsított még mindig próbálja magát menteni, de előkerült a segélyhívós beszélgetés, ahol beismeri tettét – írja a Blikk, melyet a Telex és az RTL Híradó szemlézett.
Zoom
A balesetet okozó 50 milliós AMG Mercedes
Az autót a 19 éves "Sz." (pontosabban: Szűcs - Kuruc.info szerk.) Patrik vezette, aki a Blikk információi szerint „igazi milliárdoscsemete”. A fiatal férfi és ügyvédje a lap cikke szerint egy magánszakvéleménnyel szeretné elbizonytalanítani a hatóságot azzal kapcsolatban, hogy valóban ő okozta a balesetet. A lap azonban megszerezte a segélyhívós felvételt, ahol szerintük a férfi a telefonhívás közben elismerte, hogy ő a felelős.
Zoom
Szűcs Patrik magát buktatta le, de Sulyok még segíthet...
Sz. Patrik a felvételen azt válaszolta a miként történt a baleset kérdésre, hogy
a kanyarban megcsúsztam és nekipattantam az autónak.
A lap szerint Sz. Patrik azt is tudta, hogy megölt egy embert. Közölte a diszpécserrel, hogy „szerintem itt egy halálos baleset történt”, és egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy „nincsen életjel…”
Zoom
Ennyi maradt a vétlen áldozat autójából
Az áldozat édesanyja a Blikknek elmondta, hogy miután megkapták a felvételt „csak egy hónappal később, a fiam halála után egy évvel voltam képes meghallgatni.” Agócs Anna hozzátette:
Két hétig lelkileg padlóra kerültem utána a fájdalomtól.