A Ripost értesülései szerint több szemtanú is arról számolt be, hogy Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban – számol be a Mandiner.
A honlap úgy tudja: Magyar „több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik”. A történtekről a lap szerint a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.
„Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza párti politikus botrányos viselkedését” – írja a Ripost, amelynek értesülései szerint több szemtanú is „verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be”.
Az esetet Magyar Péter is kommentálta Facebook-oldalán, szerinte egyértelmű provokáció történt, a videózó férfi pedig tönkre akarta tenni őt, mondandója végén pedig elnézést kért mindenkitől, akit megbántott.
Szombati frissítés: Így provokálják Tóniék az államférfit
Eddig csak összevágott felvételek jelentek meg az esetről, de annyira sok volt a “provokátor”, hogy még a Szent Korona Rádiónak is küldött az egyik olvasója egy "bulikázós" felvételt a selyemmajomról az államférfiről.