Mivé lesz a magyar? Az 1992-es esztendőben ugyancsak tót rendőrbűnözők verték szét a Ferencváros szurkolókat. Idén, 2008-ban, magyar nemzetiségű magyar és szlovák állampolgárokra támadtak rá az országbitorló tót rendőrcsicskák. A két dátum közötti időszakot tekintve pedig elmondhatjuk: lassan az is csodaszámba megy, hogy van még magyar a Kárpát-medencében. Az elmúlt 16 esztendő alatt hazánkat kirabolta a saját politikai elitünk, a nemzetközi tőke rabszolgájává tette a magyart, szennymédiája által a primitív butaság szintjére züllött népünk jelentős hányada. A diktatúrából egy újabb diktatúrába kerültünk, csak a csomagolás változott és némiképp a módszer. Bár lassan már a módszerek is visszatérnek. A magyar nemzeti öntudat egy pár hazafias szervezet tagságára és a fociszurkolók tömegére szűkült le. Őellenük indítottak támadást a szlovák rendőrcsicskák, jelentős magyarországi segítséggel. Ahogy a magát magyarnak hazudó rendőrség adatokat szolgáltatott ki a tót hatóságoknak magyar állampolgárokról, úgy vettek példát a szlovák rohamfaszok budapesti kollégáikról. Ahogy két évvel ezelőtt Budapesten, úgy most Dunaszerdahelyen rontottak rá a magyarokra, gyilkos ösztönüket szabadjára engedve, a rendőrruhába bújtatott agyatlan biorobotok. Vipera Budapesten, vipera Dunaszerdahelyen. Mindkét helyszínen és mindkét alkalommal magyarok gyilkolása volt a cél. Meddig tűrjük még? Erre keressük a választ ma, együtt, a budapesti szlovák nagykövetség épülete előtt.
19.35: A Himnusz eléneklésével hivatalosan vége a tüntetésnek. "Kevesen vagyunk más ötletek megvalósításához, de innentől szabadprogram" zárta a rendezvény moderátora a tüntetést. Hangos "Ria-Ria-Hungária" és "Vesszen Trianon" skandálások. A tömeg még nem oszlik, de békés egyelőre, beszélgetnek a hazafiak. Bemondásra került, hogy szintén a szlovák nagykövetség előtt tüntet a Jobbik szerdán 19.00-tól, szombaton pedig a szurkolók.
19.20: Zagyva Gy. Gyula a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke egy ősi magyar mondással kezdte: ereszd be a tótot a házadba, kilök az ablakon. A több évtizede gyenge magyar külpolitikát okolja a történtek miatt. Szlovákia viselkedését is bírálta, azzal együtt, hogy ehhez asszisztál a magyar vezetőség a cinkos hallgatásával és bólogatásával. Mint mondta: "Nem vizsgálatot kell követelni, egy normális államban ha történne ilyen, akkor a másik államot másnap lebombáznák". Megfigyelőket kellett volna küldeni, a tót nagykövetet be kellett volna hívni, a diplomáciai kapcsolatot meg kellett volna szakítani. De ehelyett azoktól kérnek langyosan segítséget, akik rendezték az egészet. A HVIM megtette a szükséges diplomáciai lépéseket, többek között megkérték Robert Fiore, olasz képviselőt, aki felszólalt 23-án is, hogy szólaljon fel az ügyben az EU Parlamentben a "magyar képviselők" helyett. Gyurcsány Ferenc nevére a tömeg hangos fütyülésbe, skandálásba kezdett. A magyar és szlovák rendőrség között annyi a különbség, hogy szakmailag gyengébbek, nincs annyi tapasztalatuk, mint a "mieinknek". A tótoknak viszont meg lett mondva, hogy azt csinálnak amit akarnak, nem lesz megtorlás és mindez a legmagasabb politikai körök tudtával történt. A magyar titkosszolgálat és a rendőrség már előre kiszolgáltatta a hazafiak adatait a szlovákoknak. Hosszú listával várták őket az igazoltatásoknál. Számos esetben csonkahonban is szlovák rendőrök intézkedtek karöltve a magyarokkal! Az autópályán hazafele is minden benzinkútnál beöltözött droidok várták a hazafiakat magyar földön. A "magyar" rendőrség is készült a hazafiak megverésére. Ezen tényeket ismertetve Zagyva Gy. Gyula feltette a költői kérdést, hogy vajon mit mond majd Gyurcsány Ferenc Ficonak a visegrádi csúcson? A tömeg egyre zajosabb. Mindenki azt várja, hogy mit csinálunk? A hivatalos magyar szervekre nem számíthatunk, de a HVIM megtesz mindent az ügy érdekében, ahogy az ereje engedi. A HVIM hivatalosan felajánl 1 millió forintos vérdíjat annak a szlovák rendőrnek az adataiért, aki félholtra verte Lengyel Krisztiánt. Az így megkapott adatokat a HVIM fogja kezelni.
18.25: Budaházy Gyuri mondott egy újdonságot is: három verés volt, verték a lelátókon a magyarokat, azokat, akiket nem engedtek be s stadionba és azokat, akik menekültek kifelé. Elmondta, hogy csak azért nincs halálos áldozat mert az orvostudomány fejlett és sikerültek az újjáélesztések. Megjegyezte egy tót arcát, aki "kurva magyarok" felkiáltássál, már a rendőrattak végeztével is ütötte a magyarokat egyedül. "Vérbosszút kíván" Elmondta, hogy Pilisszentkereszt szlovák lakosságával semmi gond sincs úgy, ahogy a többi tóttal sem, akik a jelenlegi Köztársaság területén élnek, és ezért kéri, sőt követeli tőlük, hogy határolódjanak el ettől a szlovák államtól, mert ha ezt nem teszik meg, akkor azt gondoljuk, hogy nekik ez belefér, és akkor toleranciánknak is vége.
18.20: Az alkalmi színpad előtt maszkos hazafiak az alábbi transzparenseket tartják: "Egyébként Slotának meg kell halnia..." "Ezer szlovák egy magyarért" A megjelent tüntetők száma elérte az ezer főt. Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak énekese szólalt fel és mondta el a fellépésük betiltásának és a letartóztatásuk történetét. Gőbl Gábor elmondta, hogy a egyik állam jelképét sem szabad meggyaláznunk, de érthető az indulat. Kiemelte, hogy Szlovákia állampolgárait tisztelnünk kell, de a soviniszta vezetőiket, a soviniszta elemeket el kell távolítani. Budaházy György szerint nem egy szlovák zászlónak kellett volna égnie szombaton, hanem a követségnek, és ezer zászlónak. Gyuri azért ment ki, mert évfordulója volt a bécsi döntésnek, és mert sorsközösséget akart vállalni a szurkolókkal, hiszen elég sok mostanában a közös ügyük. Budaházy megmutatta a pulóverét az egybegyűlteknek, abban volt Dunaszerdahelyen is, és véres lett a hátán az angyalos címerben az angyalok szárnya. Elmondta hogy nagyon szép összefogás látszódott a szurkolók között, és ez példás. Folyamatosan érkeznek a hazafiak a követség elé. Gyuri elmesélte a tót rendőri brutalitás történetét, amit már nálunk is hallhattak. Sajnálta, hogy nem volt náluk fegyver. A brutalitást látva azt hitték, több halott maradt a lelátókon. (SZKR nyomán)
 18.00: Több száz rendőr felügyeli a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által bejelentett tüntetést, mellyel a szervezők a hétvégén történt brutális szlovák rendőri beavatkozásra és magyarellenes gyilkossági kísérletre akarják felhívni a figyelmet. A tót követség elé szervezett megmozdulásra egyesével engedik be a demonstrálókat, de ennek ellenére már több százan vannak a helyszínen, a Stefánia utat a Hungária körúttól a Thököly útig hermetikusan lezárták, így óvja a magyar adófizetők zsebéből eltartott rendőrdroidok serege a minket legyilkolni próbáló tót országrablók követségét. A kirendeltség épületét kettőskordon és pajzsos rohamrendőrök védik. Toroczkai László, Zagyva Gy. Gyula, Budaházy György, Göbl Gábor és Sziva Balázs mond beszédet. A Külügyminisztérium előtti tiltakozás rendbontás nélkül ért véget, a résztvevők csatlakoztak a nagykövetség előtt tüntető bajtársaikhoz.










(Képek: Stop, MNO)