2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra ::

Kiss Róbert elkúrta

Reklám


Még akadnak, akik nem vették észre, hogy ez az egész történet már rég nem arról szól, hogy lehet-e egy Müller-féle pornósprosti az erkölcsösségét hangoztató Gárda tagja, hanem arról, hogy Kiss Róbert majd' egy éven át hazudott a gárdisták, a szimpatizánsok és a támogatók szemébe. Ilyen simlisségre pedig még nem volt példa a radikális oldalon.
Már rég nem arról a kettősségről szól a történet, hogy míg a Gárda címerében található kilenc oroszlán közül több a Becsület, a Hűség és a Tisztaság erényét jelképezi, addig egy tagjuk nagy nyilvánosság előtt, pénzért, testét áruba bocsátván több tucat nigger lomposát nyelte be manduláig, majd a lefejt fehérjét egy leszbikus aljanőstény szájába köpte a párzás befejezéseképpen.

"Valamiből meg kell élni"
A pornós ügy kapcsán több olvasónk megírta, hogy a Gárda vezetősége ellehetetlenítette és kizárta/kiléptette azokat, akiknek nem tetszett Müller múltja és ténykedése. Persze Kiss Róbert ezt tagadta, szerinte a kilépéseknek pusztán a gyávaság volt az oka, mert gárdistának lenni veszélyes dolog.
Hadd hivatkozzak több hónappal ezelőtt készült szavazásunk eredményére, amikor több mint 13 ezren voksoltak:

Elsöprő fölényben a - szerintem - józanul gondolkodók vannak. Én amondó vagyok, hogy ha abbahagyta és megbánta, akkor megkaphatja az esélyt.
És Kiss Róbert itt kúrta el. Őszinte szavak helyett Gyurcsány példáját követte. És ahogy Gyurcsótány, úgy a gárdakapitány is belebukott a hazudozásba.
A hazug főkapitányt hamarabb utolérték, mint a sánta kutyát
2009 szeptemberétől kezdve szemérmesen hallgattak Kiss Róberték. Nem válaszoltak semmire, gátlástalanul elhajtottak mindenkit, mondván ez a pornós dolog "belső ügy". Azóta megtudtuk, miért belső ügy: mert Müller szeretőjének az apja befolyásos vezető a Gárdában. Persze Kiss ezt is letagadta.
Hülyének néztek minden szimpatizánst, támogatót és gárdistát. Kiálltak a nyilvánosság elé és azt mondták, hogy Müller önként kilépett, többé nem tagja a Gárdának, az ügy végére pont került. Aztán előkerülnek a bizonyítékok, amelyek megerősítették azt, amit többen is megírtak: Kiss hazudott az interjúban is, Müller továbbra is a Gárda aktív tagja, az egész csak színjáték volt.
Mi meg naivan elhittük.
"A főkapitány példás családi életet él"

"KISS" Róbert Farkas Emesével való viszonya nem egy rövid félrelépés volt. Hónapokkal ezelőtt már többen megírták a Kuruc.infónak, hogy míg Gárda-vezetőként Kiss az Isten-Család-Erkölcs-Becsület-Tisztaság szavak szentségét és fontosságát hangsúlyozza, addig emellett folyamatosan csalja a feleségét, azaz bort iszik és vizet prédikál.
Akkor a Magyar Gárda közleményt adott ki ezügyben, idézzük: "Kiss Róbert magánéletével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek, a főkapitány bajtárs példás családi életet él."
A Stop.hu a napokban bemutatott egy videót, ami megmutatta a nagyérdeműnek ezt a régóta tartó, "példás" családi életet.
Lezsidózták a Kuruc.infót
Bizony, ez nem a Humor rovat, jól olvassák az előbbi alcímet. Vannak, akik elkeseredettségükben és kiábrándultságukban odáig mentek, hogy zsidóbérencnek nevezték hírportálunkat, amiért kénytelenek voltunk lerántani a leplet a parázna ex-gárdavezető hazugságairól, vagy épp rámutatni az ellentmondásokra, miután a média bemutatta Kiss smárolós lesivideóját. Habár elenyésző számban, de vannak olyanok, akik szerint a mieinkről csak jót szabad írni, ha a rosszat megírjuk, az a Jobbikot gyengíti és az ellenség érdeke.
Vannak, akik szerint a hazudozás meg bort inni és vizet prédikálni belefér, mert a Gárda jó célokat szolgál. (Ez utóbbit mondjuk senki nem vitatta.) Tőlük kérdezhetnénk, hogy ugye egy kis lopás, közokirat-hamisítás, sikkasztás, választási csalás is belefér a Jobbiktól a Parlamentben? Persze szigorúan a "nemzet érdekében". A kérdés költői volt, és egy biztos: aki ma Isten előtt tett esküje ellenére megcsalja feleségét, az holnap fogadalma ellenére a bajtársát árulja majd el. Erkölcsi hulladékokkal nem lehet jövőt építeni.
A Gárda nagy bajban van
Nem pusztán az orbáni pofonokat kell most elviselnie a Gárdának, hanem belső konfliktusok is gyengítik. Mindennek pedig a tisztességes, hazájukért tenni akaró gárdisták látják legjobban kárát.
Kiss Róbert elveszítette hitelét, ráadásul továbbra sem kért bocsánatot a hazudozásaiért, pedig ez lenne a minimum.
A sorozatos botrányok és lebukások hatására Kiss kénytelen volt lemondani. Reméljük, hogy nem úgy mondott le és vonult vissza, ahogyan Müller lépett ki a Gárdából. És azt is reméljük, hogy a következő főkapitány nem Kiss Róbert haverjai közül kerül majd ki, és teljesen más irányt és értékrendet fog hitelesen képviselni. Mert ha nem így lesz, akkor a Gárda hamarosan el fog tűnni a süllyesztőben, és csak egy szép, de gyorsan megfakuló emlék marad majd.
Magyari Gábor - Kuruc.info
A pornós ribanc oldala: http://nikkimiller.org/
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready