Kiss Róbert tagadta - lebukott
Kiss Róbertről sokan állítják, hogy folyamatosan csalja a feleségét egy Emese nevű lánnyal - de a Gárda főkapitánya mindvégig tagadta a híreszteléseket. Most előkerült egy napokban készült videó, amin egy fiatal lány mellét fogdossa és percekig smárol vele az egyébként házas Kiss Róbert, aki annyira lehet hű az elveihez (már ha vannak neki), amennyire feleségéhez. Az esetre a Stop nevű hírportál hívta fel a figyelmet elsőként.
A Kuruc.info az elmúlt hetekben világított rá arra, hogy Kiss Róbert hónapokon át hazudott a pornós Müller Nikolettáról, átverve a szimpatizánsokat és a támogatókat is. Köztudott: aki egy ügyben hazudott, másban is fog.
Isten, Család, Erkölcs, Tisztaság, Becsület. Ezek a Gárda jelszavai. A Kuruc.infónak is megírták többen, hogy a főkapitány a fenti szép szavak ellenére egy Emese nevű lánnyal csalja folyamatosan a feleségét - Kiss Róbert persze tagadta, most azonban előkerült egy videó, ami alátámasztja: megint hazudott a Gárda (jelenlegi) vezetője.
A Kuruc.infónak többen is megerősítették, hogy valóban Kiss látható a videón.

Itt még a feleségével látható
"KISS" and touch
A YouTube-ra feltöltött videón percekig vadul smárol egy fiatal lány és "KISS" Róbert, aki jól láthatóan Casanovának érzi magát a susnyásban. A dátum 2010. augusztus 10, Kiss pólójának hátulján a Turán szó olvasható (információink szerint ezt a Kurultajon kapták a szervezők, amiben a Gárda szerepet vállalt).
 
 
Isten, Család, Erkölcs, Tisztaság, Becsület. "KISS" Róbert megmutatja, hogyan gondolja ezen szavak hiteles képviseletét.
Erkölcstelen és hazug vezetőktől mentes szebb jövőt!
Magyari Gábor - Kuruc.info, Stop nyomán