Adjon az Isten!

Klaudia az ezeréves határnál
Amint arról bizonyára már sokan hallottatok, bajtársunk 12 éves kislánya, Klaudia asztmás rohamot követően megfulladt, hosszadalmas újraélesztése után jelenleg mesterséges kómában fekszik Budapesten, a SOTE I. számú gyermekklinikán.
Szükség volna agysebész, neurológus specialistákra, ugyanis megduzzadt az agya, de a család tájékoztatása szerint egyelőre még nem látta ilyen szakember. Aki tud ilyet, az jelezze közvetlenül nekem (Csíkhelyi Levente) a 70-551-9909-es telefonszámon.
Az amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő család részére gyűjtést rendezünk.

A felajánlásokat szintén személyesen nekem lehet átadni 2010. 09. 04-én 08:00 és 10:00 között Sóskúton, a Tanyasi Lovasudvarban, a Jobbik központi tanévnyitó rendezvénye előtt, vagy átutalni a bankszámlaszámomra: Csíkhelyi Levente, ERSTE Bank 11657008-53370301-57000002, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: "Klaudia".
Az így beérkezett összegeket természetesen maradéktalanul továbbítom a Horka család részére.
A segítségeteket előre is köszönjük!
Szebb jövőt!
Csíkhelyi Levente
Magyar Nemzeti Gárda, Pest megye
A Pest megyei Jobbik elnökségének segítségkérése
Segítsünk bajtársunk kislányán!

Vona Gáborral
A Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei elnöksége megrendülve értesült rádi jobbikos tagtársunk kislányának balesetéről, aki asztmás rohamot kapott, és jelenleg kómában fekszik a SOTE Gyermekklinikáján.
Jó hír, hogy a kislány légzésfunkciója javult, de még lélegeztetőgépen van. Nem lehet biztosan tudni, hogy a hosszú oxigénhiányos állapot milyen károsodást okozott nála. Az orvos szerint fiatal kora miatt van esély rá, hogy rendbe jön, de mindenképpen hosszú gyógykezelésnek néz elébe.
Felépüléséhez minden segítségre szükség van: szervezetünk anyagi támogatásán túl is jelentős segítség lenne a további adomány, hiszen a kislány kezelése nagy áldozattal jár, melyet a család nehezen bír el.
Aki úgy érzi, hogy támogatni tudná Klaudia felépülését és gyógykezelését, kérjük, hogy a kislány édesanyjának számlájára juttassa el adományát: Horka Sándorné, OTP 11773683-02164654.
Köszönettel:
a Jobbik Pest megyei elnöksége