A Pedofilkommandó áldásos munkássága országszerte jónéhány embert indított arra, hogy hasonló eszközökkel vadásszon a világhálón az aberrált bűnözőkre. A célpontjaikat chat-en kiszemelő perverzek meglehetősen kényelmetlen helyzetbe kerültek, hiszen nem tudhatják, hogy a másik számítógép előtt gyanútlan potenciális áldozat, vagy derék pedofilvadász ül. A következőkben két olvasónk hátborzongató netes kalandjai olvashatóak egy-egy 10 éves kislány virtuális bőrében.

Olvastam erről a pedofil ügyről ami a cseten folyik. Úgy gondoltam, hogy én is kipróbálom milyen egy 10 éves(!) kislány bőrébe bújva csetelni. Amint felléptem nem telt el fél perc sem máris legalább öten akartak "velem" beszélgetni. Este 10 óra volt ekkor még a beszélgetni akaró korosztály leginkább a 14-20 év körüliek voltak. Aztán jött a hajnali 2 óra. Ekkor jelentek meg az igen közveszélyes aberrált pedofilok. Ezek már felnőtt férfiak voltak; közeledni próbáltak és erotikus fotót kicsalni.


Kezdeném a legenyhébb esettel. Egy Robi nevezetű elálló fülű pedofil csak beszélgetni próbált, de eléggé átlátszó szöveggel. Azt várta, hogy sajnáljam meg azért, mert elálló fülű gázkamraszökevény.








A másik eset amikor a XIII. kerületi Halász Miklós Zoltán 36 éves pedofil megpróbálta felkínálni magát. Érdekesség, hogy MyVIP ismerősei között 5 fiatal korú lány van, biztos nem a szomszédai...


Zavarosban halászik



Jött egy másik gyomorforgató alak is: Auchan dolgozó, 26 éves, XIX. kerületi pedofil. Aki a kép alapján felismeri Allman Antall génhulladékot ne legyen rest arra, hogy tarkón vágja. Az általam alakított kislánytól még az éjszaka folyamán próbált bugyira vetkőztetett képet kérni bármi áron.
 

 




Akcióban a pedofil Allman




Negyedik eset, amikor egy pécsi Tóth Attila nevű rohadék nappali "szolgáltatásait" is felkínálta reggel 6-tól, de bemutatót is tartott a féreg disznó.


Egy éjszaka alatt ennyi emberre sikerült komolyabban vadásznom, aki bárkit is felismer a képek alapján az saját módszerekkel intézze el ezeket a cukros bácsikat, ugyanis ezek az aberrált férgek utcán is lecsaphatnak. Csapjunk le rájuk mi még mielőtt ők csapnak le a gyerekekre.

Másik olvasónk egy székesfehérvári szatírt vadászott le a neten: A minap (2007.07.11.) ahogy a Kuruc.info-t nézegettem a szemembeötlött a pedofil tetvekkel kapcsolatban íródott olvasói levél. Elismerem a nézeteink bizonyos szempontból különböznek azonban itt tökéletesen egy tudok érteni Önökkel, ezért hát belefogtam a chat.hu-n vadászni az aberrált tetvekre.

Nagy meglepetésemre egyből hárman rámírtak igaz kettő ezek közül rendes mikor megmondtam nekik az (ál)életkoromat leléptek, azonban egy rohadék le akart feküdni velem (pedig 10 évesnek adtam ki magam), ez annyira megdöbbentett, hogy elhatároztam csakazértis elküldöm Önöknek ezen levelet. A rohadék adatai: név: Szabó Gábor, lakhely: Székesfehérvár, életkor 27.





Tisztelt Kuruc.info!

Olvastam a pedofilkommandóról a cikküket, és nagyon felháborított, hogy ilyen emberek élnek köztünk. Úgy döntöttem én is beszállok "kommandózni."

Nemrég felmentem chat.hu-ra 12éves lányként, és ahogy beléptem az első szobába, azonnal 9-en (!!!!) rámírtak. Gyakorlatilag mindegyik "azt" akarta, volt aki először csak beszélgetni, de volt aki egyből rátért a "lényegre."

Msn-re felvettem az egyik állatot, akinek peugeot206rc@freemail.hu a címe. Szeretnék bemásolni a beszélgetésből egy keveset:


(2007.07.10. 1:59:39 peugeot206rc@freemail.hu
mit próbálnál ki egy pasival?
2007.07.10. 2:02:19 peugeot206rc@freemail.hu
sex terén
2007.07.10. 2:03:13 peugeot206rc@freemail.hu
beleülnél?
2007.07.10. 2:03:49 peugeot206rc@freemail.hu
hogy néz ki a puncid?
2007.07.10. 2:10:03 peugeot206rc@freemail.hu
beleélveznék a szádba lenyelnéd?)


Ezt az állat, ekkora hirtelen kilépett, azóta sem jött fel, lehet msn címem alapján rájött, hogy nem 12éves lány vagyok...
Ekkor úgydöntöttem rákeresek (zs)iwiw-en, és hoppá, megtaláltam.

Az illető neve: Kiss Balázs, beceneve: Bazs
Lakhelye: Devecser
25 éves és tanuló Skype elérhetősége: kiss.bazs
Egyeteme: Pannon Egyetem Keszthely

Csatolom hozzá a képeit is.
Szeretném kiemelni, hogy a beszélgetés elején hangsúlyoztam, hogy 12éves vagyok, sőt 12 is csak most leszek!

Örülök, hogy tehettem valamit ezek az állatok ellen!
Tisztelettel: Laci






Várjuk a "szélsőjobboldali huligánokra" oly szorgalmasan vadászó rendőrség mielőbbi intézkedését, illetve azt, hogy az MTV-t megostromló nemzeti felkelők mellé legalább ez a néhány gazember is felkerüljön honlapjukra!
Kuruc.info