Az első Horn-kormány hatalomra kerülése idején, 1994-ben, sorra nyomták víz alá az olyan nemzeti, konzervatív újságokat, mint például a Pest Megyei Hírlapot, Pesti Hírlapot etc. Akkor ezt "szőnyegbombázásnak" mondtuk. Érdekes módon akkor a nagy demokratikus vénával megáldott libsi társulatok, személyek nem emelték fel szavukat a sajtószabadság védelmében, sőt, ünnepeltek. A Jobbik most megkönnyezi azt a Népszabadságot, amely nem csak ellene, hanem az egész keresztény magyarság ellen uszított, heccelődött egészen a remélhetőleg végleges megszűnése pillanatáig...
A Népszabadságot szerető, s a Jobbikkal együtt most sirató libsi tábor akkor sem tiltakozott a sajtószabadság megsértése ellen, amikor 1994-ben, nem kis mértékben a szóban forgó egykori pártlapban megjelenő írások következményeképpen, szélnek eresztették az MTV Külpolitikai Főszerkesztőségének, így a Panoráma című műsor vezető, ám "antiszemita" munkatársait (például Chrudinák Alajost, Hornyik Miklóst, Sugár Andrást. Más műsorokból Halász Zsuzsát, Liebmann Katalint és másokat)
Egyedül a szélkakas Járai Judit maradhatott, aki miután nyilvánosan megtagadta, "magyarkodással" vádolta (persze csak a szoclibek hatalomra jutása után), hátba döfte szerkesztőségi főnökét, Chrudinák Alajost, az új szoclib vezetés bizalmát élvezve jó tíz esztendőn keresztül Washingtonból tudósíthatott, számolhatott be szinte napi rendszerességgel az ottani holoeseményekről, zsidókkal kapcsolatos történésekről, interjúvolt meg mindenféle zsidó "szakértőket".
Zoom
De érdekes a "jobboldali" lapok, pl. Magyar Nemzet, Mandiner, Heti Válasz mostani szolidaritása is. Én arra nem emlékszem, hogy ezek közül bármelyik lap felemelte volna a hangját, amikor a Kuruc.infót tervezték betiltani. Pedig ez a portál egyetlen olyan pártnak sem a hivatalos laputódja, amelyik fekete autóval ment hajnalban az emberekért.
Záray I.
Kapcsolódó: