3 óra után néhány perccel megérkeztem a Kultiplex elé. Fekete kapucnit és napszemüveget viseltem, figyeltem az eseményeket a Kinizsi utcában. Néhány 13-17 év körüli kis taknyos összegyűlt, a Magyar meg inkább otthon maradt, kényelmesen a fotelban - írja egyik olvasónk, aki azért ment a megnevezett helyet látogató lelki nyomorultak közé, mert úgy tervezte, kicsit gatyába rázza őket más nemzeti radikálisokkal összefogva. Mint kiderül alább, ezen emberfajta vagy lustának, vagy feledékenynek bizonyult ma délután (a hívogató olvasói levél ugyanis bő két napja jelent meg, lásd itt), ami viszont igazán érdekes, az az, hogy a pacifista, toleráns, békés és türelmes (kb. ezen jelzőket aggatják magukra rendszerint) hippik nemhogy "áldozatul estek" volna, ellenkezőleg: maguk vadásztak oldalunk olvasóira. Alább a levél folytatása.
Felháborító, hogy nem vagytok hajlandóak néhány órát szentelni hazánk jövőjére.
Egészen 16:10-ig nem történt semmi.
Az ávósok figyelték őket egy jó ideig, utána elmentek és csak néha köröztek az utcában. Az egész környék tele volt zsidóval és cigánnyal.
Bekeveredtem a kultiplexes zsidók közé, és mint kiderült: néhány fiatal a környéken "kurucinfósokra" vadászott, "agyonverjük a kurucinfósokat" - hajtogatták, de ezen kívül semmi sem történt.
Egyesek szerint február 28-án lesz a Kultiplex bontása, amit megpróbálnak majd megakadályozni a szétnarkózott deviáns bibsigyerekek.
Rebesgettek olyasmit is, hogy hatalmas bandaháború készül, mert elterelés volt, hogy mindenki feloszlott, és a "kurucinfósok" és a "kultiplexes kisköcsögök" összecsapnak.
Vaklárma volt, nem történt semmi, 16:30 fele hazaindultam.
Hazafi