Tisztelt Olvasók! Emlékszik még valaki BIOGAL Gyógyszergyárra? Abból lett előbb a Biogal-Teva Pharma KFT. Abból Biogal-Teva RT. Abból Teva Zrt.
Mint köztudott, a gyógyszer mára nagyobb üzlett lett, mint a fegyver. Nem véletlen tehát az izraeli cég "jótékony" befektetése, s az sem, hogy a zsidó cégek a gyógyszeriparban terjeszkednek!
Megvették kilóra a több évtizedes múltra visszatekintő, kutatásban is élenjáró magyar vállalatot.
Az igazi bűnös az, aki eladta, mert az aranytojást tojó tyúkot adta el a karvaly tőkének!
Ez a modern gyarmatosítás! Nem munkahelyet teremt, hanem rabszolgákat!

Szebb Jövőt!
M.Zs.

Kedves Kurucok!
Emlékeztek, hogy annak idején, a rendszerváltás után mivel indokolták az állami vállalatok bezárását és pánikszerű eladását? Hat azzal, hogy ezek a cégek életképtelenek, és csak úgy tudnak fennmaradni, ha a költségvetésből tőkeinjekciókat kapnak... Ezért kell eladni őket, mert a kapitalizmusban - hangzott a mese - a piac dönti el, hogy melyik cégre van szükség, a jól működő vállalatnak üzleti siker a jutalma és nem közpénzből kell finanszírozni.
Hivatalosan ezen filozófiával szabadultak meg a debreceni Biogáltól is. Jóllehet a gyógyszergyártás egy örök biznisz. És most mit tesznek? Pumpolják az állami pénzeket a magánvállalatokba... "Hát, mert fejleszt!" (Erről lásd alább - a szerk.) És a Biogal annak idején nem tudott volna fejleszteni, ha ilyen tőkeinjekciót kap??? A zsidó Tevára nem érvényes a szabad verseny farkastörvénye???
Jaj, hát persze, hogy nem volt itt másról szó, mint a közösség vagyonának magánkézbe játszásáról. A társadalmat "elaltatták" süket szöveggel, a tulajdon és vele együtt a piac meg szépen gazdát cserélt. Az ostoba nép (beleértve önmagam is) meg még tapsolt is hozzá.
Meg is kapta érte méltó büntetését, de talán meg nem késő felébredni.
Adjon az Isten szebb jövőt!
Fehér Zoltán

Tisztelt Szerkesztőség!

A TEVA-s cikketekhez csak annyit, hogy a TEVA generikus gyógyszergyártó, tehát a szabadalmi védettség lejárata után másolja a mások által kifejlesztett gyógyszereket, tehát részükről a kutatás-fejlesztés meglehetősen szemforgató kijelentés, olyan ez, mint az autogyártás Magyarországon: csak összeszerelik, de nem tervezik...

Üdv,
Ádám

Kedves Kurucok!

Kiegészítés olvasó TEVA-cikkéhez:
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a teljes vegyi ipart is - ami Zsidóországban különösen erős (vegyi- és biológiai fegyverek) - a karvaly karmaik közé kaparintották, teljes lehet a kép.
Az ő vegyszereikkel permetezett zöldségeket, gyümölcsöket esszük, az ő tartósítószereikkel szennyezett ételeket zabáltatják velünk (amit az ő kereskedőik terítenek az országban következmények nélkül).
Az ezek hatására legyengült immunrendszerünk miatt meg a vegyszerek mérgezése miatt fellépő betegségekre meg kifejlesztik számunkra a "gyógyszereket". A kör bezárult. Ügyes, talmudi...

Szebb jövőt:
M.T.