Kedves Kurucok, Tisztelt Magyarok!
Sokáig vonakodtam megírni ezt a levelet, de végül mégis rászántam magamat.
Mivel rendszeres látogatója vagyok az oldalatoknak, ezért észrevettem, hogy többet és többet írtok a hazatelepülő kelet-európai munkavállalókról, akik "nem találták meg a számításaikat" Nagy-Britanniában.
Sajnos a valóságról, az okokról eddig senki nem írt igazán, ezzel teljesen eltorzítva, mi is a United Kingdom valójában, és mi az igazi oka annak, hogy szerencsétlen magyar, lengyel stb. melósok hazamenekülnek, gyakran egy szál gatyában, kevesebb pénzzel, mint ahogyan érkeztek.
A UK egy zsidók által uralt kizsákmányoló rablóbanda. Semmi nem változott több ezer év óta, csak a gyarmatosítás modernizálódott.
Egyébként a házak és az ország állapota kb. a 300 évvel ezelőtti szinten van. A britek értelmi képessége, beleértve a hivatalnokokat is, egy átlag 3 éves gyermekének felel meg egy jó adag rosszindulattal és rasszizmussal keverve. Jelenleg is gyarmatosítás folyik, annyi különbséggel, hogy eddig ők mentek rabolni, most pedig hülye hazugságokkal Angliába bolondítják az embereket kirabolni. A magyarok "hivatalos" kirablásában a jelenlegi korrupt, zsidó- és cigánynyalogató kormányok maximális segítséget nyújtanak a briteknek.
Mi is az igazság, amit a magyar sajtó szándékosan elhallgat?
Amikor megérkezel a UK-ba, a következő költségekkel kell számolnod, amit magaddal kell hozni! Regisztrációs díj a Belügyminisztériumnak (Home Office): £70. Ha senkit nem ismersz és nincs referenciád, önállóan szeretnél boldogulni, mondjuk saját lakásban, nem szobában, akkor hat havi lakbért ki kell fizetni előre, plusz egy havi kaució (bond), plusz félhavi lakbér az ügynöknek. Ha ezt nem teszed meg, akkor egyszerűen lakhatsz az utcán! Ez legrosszabb esetben is 3000 font.
Ezután lehet munkát keresgélni. Ha sikerült egy szemétdombot kibérelned, akkor még havonta legalább 100 fontot elrabol a városháza városi adó címen. A szemétdombot szó szerint kell érteni. A brit házak, lakások, amiket kiadnak, rosszabbak, koszosabbak és egészségtelenebbek, mint az utolsó magyarországi cigányputrik. Sok fényképem van, melyeket hamarosan közzéteszek a neten is. A minimálbér már régóta 5.35 font óránként, amivel esetleg havi 8-900 fontot lehet keresni. Csak szeretném megemlíteni, hogy amióta bevezették az új digitális feltölthető villanyórát, ami olyan szisztémával működik, mint egy feltöltős telefon, azóta még akkor is fizeted a napi áramfogyasztást, amit normál körülmények között felhasználnál, ha egyáltalán nem fogyasztasz áramot.
Ezért volt annyi hajléktalan kelet-európai Londonban.
Munkát találni mostanság már szinte lehetetlen, aminek az oka nem brit agymosó hazugság, mely szerint szigorították a bevándorlási politikát, hanem egyszerűn a RASSZIZMUS. Az angol felsőbbrendűnek érzi magát és utál minden külföldit!
Az angol korrupció annyiban különbözik a magyartól, hogy ők eddig a zárt kapuk miatt a több száz éves agymosással hülyének nevelt emberek előtt titokban tudták tartani.
Ha sikerül munkát találni, akkor óriási esély van rá, hogy nem fizetnek ki rendesen - vagy egyáltalán nem, és ha panaszkodsz, elhajtanak, mint a legyet. Rengeteg történet van a tarsolyomban azokról, akik így jártak. Jó esély van arra is, hogy TB (National Insurance Contribution) soha nem lesz befizetve, és ezzel eltűnik a munkavállalási históriád is, ami ugye alapja lesz a későbbi nyugdíjnak.
Ha véletlenül perre viszed őket, akkor a korrupt bíróságok kilopkodják a nagy cégek ellen szóló bizonyítékokat és egyéb iratokat a bírósági aktából, majd több tízezer fontos számlát akasztanak szerencsétlen melós nyakába. Amikor a tárgyaláson a bíró szemébe mondod, hogy te korrupt rasszista vagy, és elloptad a papírokat az aktából, csak mosolyogva annyit mond: "yeah" (igen). Ha elfogultságot jelentesz be, akkor közli, hogy miután kikapcsolod a nálad levő magnót, akkor majd ő elbírálja magát, hogy elfogult-e, és ha úgy dönt, hogy nem, akkor tovább folyatatja az eljárást. A korrupt rendőrség sem tesz semmit!!! Tolmácsot általában szándékosan nem hívnak, hiába kéred, hogy még véletlenül se értsd az eljárást, és ezzel azt csináljon veled a bíró, amit akar. Persze néha vannak kivételek, és hívnak tolmácsot a látszat fenntartásara.
Összegezve: a UK-ban nincsenek emberi jogok csak korrupció és rablás. Ez az ok, amiért hazamenekülnek a melósok megalázva, kirabolva, megtaposva.
Történetemet a www.ukcorruptiontoday.com oldalon jelentettem meg, ami tartalmazza a bizonyítékokat is. Iratok, hangfelvételek, stb. szóval nem csak álmodom a fentebb leírtakat.
Tapasztalva a jelenlegi magyarországi helyzetet, a korrupciót, ami a jelenlegi bűnözőkormányt behálózza, figyelmébe ajánlom mindenkinek az oldalon leírtakat. Sajnos ugyanazokat a gusztustalan eszközöket használjak Magyarországon a bíróságok, amelyek Nyugaton már beváltak. Demokrácia fedőnéven.
Mivel a magyar kormány a "Nyugattól" (USA és UK) tanulja a disznóságokat, ezért a tények azt bizonyítják, hogy hamarosan Magyarországon is be fognak következni a honlapon leírtak, amikor a bírók ellopkodják, megsemmisítik a Maffia (kormány és seggnyalóik) ellen szóló anyagot az iratokból, büntetlenül rabolhatnak ki bárkit, büntetlenül törheti rommá a rendőrség az otthonodat, hogy ellopja az ellenük szóló bizonyítékokat, büntetlenül tehetnek bármit.
Undorító és felháborító, hogy egy olyan nép, mint a brit fikázza a magyarokat és más kelet-európai embereket, akiknek a brit felmérések szerint 47%-a nem tud írni és olvasni a saját anyanyelvén, minden 5. gyerek azt gondolja, hogy a sült krumpli a fán terem abban a formában, ahogy az-az asztalára kerül.

Végezetül, de nem utolsó sorban talán a legdurvább dolog, amelyről természetesen mélyen hallgatnak a kelet-európai emberek előtt, a brit bírók, akik ítéletet hoznak, és döntenek a sorsodról, és börtönbe küldenek, nem kell hogy rendelkezzenek jogi képesítéssel. Szórólapon hirdetik az állást, és bármilyen primitív sötét ember beleültetheti a seggét egy bírói székbe akár a munkaügyi bíróságokon akár a Magistrate bíróságokon.
Maradok tisztelettel és fennmaradásotokhoz sok sikert kívánva. Sajnos anyagilag nem tudom megtenni, hogy támogassalak benneteket, amit őszintén sajnálok.
Mónika

A levelet író hölgynek bár sok mindenben igaza van, azért megesik, hogy pontatlan. A minimálbér nem 5.35, hanem 5.52 font óránként, és ezt kb. 2 évenként emelik.
Az igaz, hogy sok cég és munkaközvetítő iroda (agency) kihasználja és rabszolgaszámba veszi a külföldieket, csak hogy egy példát mondjak: a feleségem múlt héten kapta meg az utolsó havi fizetését a cégtől, ahonnan 5 hónapja bocsájtották el, mert számon merte kérni rajtuk, hogy miért késnek a fizetéssel állandóan. Nem kevés könyörgés és utánajárás után fizették ki a tartozást nekünk és 2 másik alkalmazottnak annak hatására, hogy kaptak egy 'meghívólevelet' a bíróságtól, ráadásul kiderítettük azt is, hogy sem az adót, sem a tb-t (NI) nem fizették be az alkalmazottak után. Ha bíróságra viszed a dolgot, az neked kerül pénzedbe és idődbe, és még ha a bíróság neked is ad igazat, az nem garancia, hogy meg is kapod a pénzedet. Mi szerencsések voltunk, hogy ijedtükben kifizettek.

Azért nem minden cég ilyen, nem ez a jellemző, általában az angolul nem beszélő képzetlen munkavállalókat tudják ilyen mértékben átverni és kihasználni.

A házak állapota tényleg siralmas, a szigetelést itt nem ismerik, és a dupla üvegű ablakot sem nagyon, ameddig olcsó volt az energia, nem törődtek semmivel, fűtötték a légteret, most meg jajveszékelnek, hogy emelkedik a gáz ára.

Az élet itt sem jobb vagy könnyebb, mint bárhol a világon, aki ide született, és az itteni közterheket fizeti, és itt kell lakást vennie, illetve családot fenntartani, annak ugyanolyan nehéz, mint nekünk otthon, a vendégmunkás is csak úgy tud spórolni, ha egy lyukban lakik, dolgozik mint egy állat heti 60 órát, és nem jár szórakozni, nem költ magára, csak így lehetséges, hogy komolyabb összeget tegyen félre.
A vendégmunkások ideje lejárt, már nincs az, mint a 90-es évek legelején, hogy kiment az ember Németországba, keményen végigdolgozott 1-2 évet, aztán neki tudott állni otthon építkezni. Az élet túl drága mindenhol, és a kétkezi munkást nem fizetik meg sehol a világon, legyen az bevándorló vagy állampolgár.



Szeretném megosztani én is a tapasztalataimat Angliával kapcsolatban. Az uniós csatlakozás óta Angliában élek. Először is őszintén sajnálom Mónikát, ami vele történt, az felháborító.

Apró kiigazítások a cikkhez: október 1-jétől felemelték a minimál órabért bruttó 5,73GBP-re. Akinek ennél kevesebbet ajánlanak, ott valami bűzlik, nem szabad elvállalni a munkát. A munkavállalói regisztrációs díjat (70GBP) pedig csak akkor kell befizetni, ha már van folyamatos munkája az embernek.

(...)

Olyan városban élek, ahol az utcán az őslakosok sötétedés után hamar nyakon vágják az embert, ha nem angolul beszél. Ezt egyébként részben megértem. A British National Party weboldalán mindenki elolvashatja az okokat. Ráadásul az angol igen verekedős nép. Talán ez a rendőrség puhaságának is köszönhető. Egyébként a rendőrökről eddig nekem csak jó véleményem van. Segítőkészek, korrektek, és hihetetlenül magas a tűrőképességük.
Épp a múltkor néztem a TV-ben egy dokumentumfilmet éles bevetésekről: péntek este dáridózik a sok fiatal az utcán, viszont egy nagydarab berúgott srác kötekszik mindenkivel. Kijönnek a zsaruk, próbálják megnyugtatni, és hazaküldeni. A gyerek megígéri, aztán imbolyogva elballag. Pár óra múlva ismét ugyanott balhézik. Rendőrök megint kivonulnak, és intenek neki egy taxit. Emberünk begurul és leköpi az egyik rendőrt, mire a rendőr kirántja a viperáját, de nem üti meg. Ketten leteperik, megbilincselik, majd berakják a rabszállítóba. Ezután bevitték a kapitányságra, és még aznap este hazaküldték taxival. Ha jól emlékszem, 100GBP pénzbírsággal sújtották.

Üdvözlettel,
Laz