2017. május 23., kedd, Dezső, Dés napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:09 Nyomozást rendelt el az ügyészség a Gyurcsány-Dobrev-tandem (egyik) piszkos ügyében13:53 "Hiába vetnek meg sokan, de venni fogok egy új autót, és vezetni is fogok"13:32 Újabb pánik Manchesterben: kiürítettek egy bevásárlóközpontot13:12 Terrortámadás történt Manchesterben: bomba robbant egy popkoncerten, 22 halott, 59 sebesült - az áldozatok többsége fiatal lány12:55 Szociokulturális vizsgálattal egybekötött országos kompetenciamérést tartanak szerdán az iskolákban12:44 Katonai bázisra támadtak a tálibok Afganisztánban12:13 A Fidelitas kizárta Simicska Ádámot11:44 Amerikai légibombát találtak a Liszt Ferenc-repülőtér közelében11:37 Donald Trump Betlehemben megbeszélést folytatott Mahmúd ’Abbász palesztin elnökkel10:40 Gyanús, de ártalmatlan csomag miatt ürítettek ki egy londoni buszpályaudvart10:14 Motorost gázolt el egy teherautó Győr közelében09:46 Kövér: a közép- és kelet-európai munkavállalók kevesebb fizetéssel is beérik09:35 Kivételesen nem Putyin és Kovács Béla állt a zsarolóvírus mögött - jövedelemkiegészítés lehetett Éles Elméjűéknek09:17 Halálos motoros baleset Hartán08:43 Gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves nőt a kistarcsai tragédia ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Családi napot szervezett a mezőtúri Jobbik

Reklám

Adjon az Isten! Szent István napi rendezvényt tartottak Mezőtúron a nemzeti szervezetek. A rendezvényt a Mezőtúri Nádvágók Nemzeti Egylet szervezte, amelyre meghívást kapott a Jobbik mezőtúri alapszervezete, az Új Magyar Gárda Mozgalom, a Magyarok Szövetsége, a Trianon Társaság, a Túri Olvasókör és a Bodoki Fodor Helytörténeti Egyesület.
A rendezvény 11 órakor kezdődött, minden szervezet külön sátrat állított, ahol minden érdeklődő feltehette a kérdését és készséggel válaszoltak, válaszoltunk is rá. Eközben az érdeklődők előadásokat hallhattak a rovásírásról és annak szerepéről a mai Magyarországon (aki akarta megvásárolhatta Gárdonyi Géza: Egri csillagok című regényét rovás nyomásban), a finnugorizmus mítoszáról, Szent Istvánról, Mezőtúr város őstörténetéről. Az előadásokat igen nagy figyelemmel hallgatták a megjelentek. A gyerekekkel érkező családok számára is volt program és elfoglaltság. Amíg a szülők az előadást hallgatták addig a gyerekek megtanulhattak íjászkodni, karikás ostort csattogtatni, volt patkódobálás, légvár, tehát a fiatalabb korosztály sem unatkozott.
Ebédre gulyást főzött a Nádvágók Nemzeti Egylet, így aki megéhezett csak kérnie kellett és már kapta is a finom eledelt. A jó hangulatot a Lókötők és a Kék Nefelejcs citerazenekarok koncertje és Nagy István tárogatózenéje biztosította. Mindezek mellett természetesen a nemzeti rock is szólt a hangszórókon.
A nap legfontosabb pillanata a kenyérszentelés volt. A szentelést mindenki áhítattal hallgatta végig.
A nap folyamán a sündőrség kétszer is fordult a rendezvényünk körül, de az autóból nem igazán mertek kiszállni.
Az egész napos rendezvény nagyon jó hangulatban telt, többszázan látogattak ki. Jó volt látni, hogy a kicsitől a nyugdíjasig mindenki egyaránt jól érezte magát.
Már régóta éreztem, de a mai nap után végre ki is merem mondani..valami a mi városunkban is elindult!
Szebb Jövőt!
Nagy Mihály, Jobbik-Mezőtúr

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready