Olvasóink írják:
Kedves Barátaink!


A minap megjelent nálatok a Független Újságírók Szövetségének valós tevékenységét leleplező anyag, amelyhez némi kiegészítéssel tudunk szolgálni.

Ahogyan azt Ti is megfogalmaztátok, az egyik alelnök, Tőke Péter III/III-as ügynök volt, a másik alelnököt pedig lopáson kapták. Lezsákné Gyöngyösi Zsuzsanna elnök pedig újságíró létére nem publikál, sőt, a magyar nyelvvel is hadilábon áll. Ez csak a jéghegy csúcsa.

Egy sarokkő lett az újságíró szövetség életében, hogy elveszített egy sajtópert, és súlyos pénzbüntetésre ítélték. A szövetség ezt az összeget nem fizette ki, ezért zárolták a bankszámláját. Erről maga az elnök nyilatkozott egy helyesírási hibákkal tarkított körlevélben. Ugyanott az elnök pénzadományért könyörög és kilátásba helyezi a szervezet felszámolását is. Megemlíti, hogy a rendőrség nyomozást folytatott közokirat-hamisítás alapos gyanújával és megállapította, hogy sem ő, sem családtagjai nem hamísítottak.
Leveléből „kifelejtette”, hogy a rendőrség megállapította a közokirat-hamisítás tényét, csak a tetteseket nem tudta beazonosítani (egyelőre). A rendőrség a nyomozást felfüggesztette, de a vizsgálatot még nem zárta le.

Igazságkeresők
Kurucok!
Nem tudjuk, kik vagytok, csak érezzük, hogy hazájukat szerető becsületes magyar emberek.
Szakmai körökben nagy visszhangja van a szombaton megjelent Újságíróiskola – újságírók nélkül c. bátor írásotoknak! Sok kirúgott, emberi méltóságában megalázott és megfenyegetett újságírónak adtatok elégtételt vele. Köszönjük!
Kérjük, ha lehetséges, a teljességhez közöljétek azokat a közérdekű információkat, amelyek sajnálatra az elnök, Lezsákné Gyöngyösi Zsuzsanna bemutatásából kimaradtak.
Elsősorban azt, hogy az újságírók elnöke saját bevallása szerint rokkantnyugdíjas, aki a nyugdíjából és gobelinhímzásből él. Szóval nem írásból.
Lezsák Sándor MDF-es korszakában (akinek egyáltalán nem számításból a testvérét „vette férjül”) Lezsákné a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei MDF szervezőjeként számtalan 25-30 fős virágzó szervezetet hozott létre – papíron! Így aztán nem csoda, hogy a helyi választásokon az MDF helyenként csak 1-2 szavazatot kapott. A megyei vezető szerint ezért, no meg despotikus módszereiért távolította el az MDF-irodából. Ami nem ment zökkenőmentesen, csak az irodazár cseréjével! (Rossz nyelvek szerint saját beosztottjai lesték, mikor megy vásárolni, és távollétében csempészték be a lakatost.)
Lezsákné, tiltakozásul az őt ért méltatlan eljárásra, éhségsztrájkba kezdett, ami megmosolyogtató, tekintve, hogy erre saját lakásán kerített sort.
Következő „akciójával” az internet írott és videós tartományában tűnt fel, azzal az állításával, hogy ő politikai gyilkossági kísérletek szerencsés túlélője. Csodálatos, hogy a kezdő amatőr bérgyilkosok támadásait a profi újságírónő mindig sikeresen hárította! A videók megtekintése után elgondolkodik az ember, nem is annyira a zavaros történeten, mint inkább a mesélőjén.
Ettől a szereplésétől már többet várhatott, mint a nyíregyházi választáson való részvételétől, ahol mindössze 5 szavazatot kapott. Népszerűségéből azóta jottányit sem veszített! Sőt, a róla készült „tanóra”-videót már ezrek tekintették meg!
 
 
Komolyra fordítva a szót: érthetetlen számunkra, hogyan lehet újságíró szövetség elnöke olyan személy, aki saját anyanyelvén nem tud helyesen írni és beszélni, soha egyetlen lapnál nem dolgozott, és a jelenben sem publikál.
Mindenesetre teszünk arról, hogy ez az áldatlan állapot mielőbb véget érjen. Szabályos választást fogunk tartani, ahol megszabadítjuk az újságíró szövetséget és az iskoláját a Gyöngyösi-klántól, és a helyüket a nemzeti oldalon ismert neves újságíró szakemberekkel fogjuk feltölteni.
Üdvözlettel:
nemzeti újságírók
Kapcsolódó: