Egyszer már
szóvá tettük hogy azt a Kiszely István csúcsbesúgót futtatja szervezésével az MVSZ, aki az 1990 előtti politikai rendőrség: a BM III/III csoportfőnökségének egyik legaktívabb titkos megbízottjaként nemcsak papok, szerzetesek, bencés diákok és tanárok spiclije volt, hanem saját családjáról, rokonságáról és legjobb barátairól is köteteket jelentett.
Kritikánkra úgy reagált az MVSZ elnöke, hogy sajnálatos kommunikációs hiba történt, ami nem fordulhat elő többször, ezért is fegyelmiket osztott ki és közleményében elítélte Kiszely nemzet- és keresztényellenes hálózati múltját.

Balog Barna
Ám úgy tűnik, mégsem tanult az esetből a Magyarok Világszövetsége. Az elnöki titkárságon sajtófőnökként dolgozó Balog Barna (mint kiderült, munkatársunk ezen állítása nem felel meg a valóságnak, Balog küldött és elnökségi póttag volt, de már nem az, a helyreigazítás itt olvasható - a szerk.) portréfilmet készített A Kiszely címmel, amelyet a december 30-án indult "Vezér TV" 2010. január 7-én tervez vetíteni a Dobogó honlapján online adásban - amint erről hírt adott a Nemzeti Hírháló és a Független Újságírók Szövetsége.
Az utóbbi, szánalmasan komolytalan szövetség vállalta a Vezér TV szerkesztését, gondozását, a szellemiségét kifejező programozását. Alelnöki főszerkesztés zajlik Sárosi Zoltán személyében, de alelnökre bízták a

Sárosi Zoltán
műsorvezetést is Dancsok Zoltán főszereplésével. (Egyik alelnöknek sem ismert a televíziós múltja.)
A FÚSZ az a zavaros szervezetű és hátterű szövetség, amely 800 tagjáról nyilatkozik, de nincs tagnyilvántartása, csak vezetősége, elnöke Dávid Ibolya volt titkárnője: Lezsákné Gyöngyösi Zsuzsa (újságíró teljesítménye ismeretlen); az elnökség tagja Kollár K. Attila, az MDF volt pénzügyi vezetője is, s fut még néhány nyeretlen kétéves feltörekvő akarnok különböző címekkel felcicomázva.
Rövid fennállásuk óta az elnökség tagjai egymást tüntetik ki a "Nemzeti Újságírásért" különböző

Dancsok Zoltán
fokozataival, legutóbb az elnökség azt is megengedte magának, hogy elnök anyuka leányának, bizonyos Konzili Krisztiánnénak (ki ne hallotta volna ezt a nevet a médiában), a "Nemzeti Újságírásért" ezüst fokozatát adományozza, noha a rossz nyelvek szerint a nagylány soha egyetlen mondatot sem publikált. A FÚSZ központja Nyíregyházán található, címe megegyezik Lezsákné Gyöngyösi Zsuzsa lakásának címével. Budapesti központja egy VIII. kerületi könyvesbolt, ezért is a tulajdonos rögtön alelnöki címet kapott. Az alagsori bolt egyik mellékszárnyában található szenes pincében folyik gyér látogatottság mellett a szövetség újságíró "iskolájának" oktató tevékenysége, itt ad elő az MVSZ-es Balog

Gyöngyösi Zsuzsa
Barna televíziós ismereteket (nem tudni hol, milyen szinten szerezte azokat), aki most portréfilmet készített arról a Kiszely István spicliről, aki - minő véletlen - Dancsok Zoltán alelnök rajongásig szeretett kedvenc tanára volt. (Minden mindennel összefügg...)
Kiszely besúgó népszerűsítésére így megbízható és elkötelezett háttérrel kerül sor.
Kuruc.info
Ui.: Közben egy olvasónk jelezte, hogy a Jobbik január 16-án bemutatásra kerülő országgyűlési képviselőjelöltjei közt ott lesz Balog Barna is, aki a XX-XXIII. kerületben indul majd. Így tehát, míg Vona Gáborék finoman megváltak Kiszelytől (az Attila Király Népfőiskola főigazgatója volt), miután kiderült spiclimúltja, egy jelöltjük tovább népszerűsíti a besúgót.
Kapcsolódó: