Bezár!
2021. július 24., szombat, Kinga, Kincső, Csenge napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:26 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának15:51 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon15:11 Kiszorította az LMBTQP-felvonulást az Andrássy útról a Mi Hazánk - jövőre már a betiltás a cél14:21 Országos éjszakai kijárási tilalom Afganisztánban14:06 Az Egyesült Államok légi ereje besegített egy kicsit a szomáliai kormánynak13:38 A gyógykezelésen átesett daganatos betegek is olthatók Szputnyik V-vel12:55 Verrasztó Dávid döntős 400 méter vegyesen12:30 "Nem piszkolom be a kezeimet" - eltiltották az algériai dzsúdóst, mert nem állt ki zsidó ellenfele ellen12:03 Gyülekezési no-go zóna: lehet tüntetni a cigánybűnözés ellen Jászapátiban, de csak statikusan11:56 Tokió 2020: tizenhét új koronavírusos eset11:44 Ne állj be a sorba! - Homeland And Family-ajánló (x)11:36 Szóváltás esetén alkalmazható taktikák11:17 Repülővel szállítják a pórul járt utasokat Csitába11:02 A kormány teljes ellenőrzése miatt aggódnak az ausztrálok
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Egy volt osztálytárs levele a Csatáry bácsi ellen tüntető, majd portálunkat feljelentő "Andi Gergelynek"

Reklám

Olvasónk írja:
Tisztelt Kuruc.info!
Magyarországról elköltözött ember vagyok. Magyarnak lenni nem szűntem meg azért. De most nem is magyarságom kiált fel dühében, hanem szeretetem iskolám fele. Iskolámat nem nevezném meg, legyen annyi elég, hogy egy nagyszerű budapesti iskola. Egy iskola, ami a legjobbak között van. Szégyellem, hogy ebbe az iskolába együtt járt velem Gergely Andrea.
Zoom
Szia Andi!
Andi, igaz csak általános iskolában ismertelek, de hosszú éveken keresztül láttuk egymást. Ugyanazokat a tanárokat hallgattuk, ugyanazokat tanultuk. Zsidóságod sose volt kérdés számunkra, de, intelligens iskola révén, soha az évek alatt nem kaptál semmilyen megkülönböztetést. Legfeljebb tanáraid azért emeltek ki, mert hangoskodó voltál. Emlékszem még egyes esetekre, mindig is tiszteletlen voltál a körülötted állókkal szemben. Tanáraidnak sose adtad meg a kellő tiszteletet, amit megérdemeltek volna. Pedig panaszod nem lehetett. Senki sem kényszerített nálunk. Tanáraink csak adtak. Történelemórákon Mária néni sose tanított nekünk hazugságokat. Emlékszel, amikor tanította nekünk latinul: "historia est magistra vitae"? Látom, nem az ő történelemórái tanítottak az életre.
Szégyellem, hogy veled jártam együtt. Szégyellem, hogy megbecstelenítetted azokat a falakat, amik annyi tudást adtak neked. Szégyellem, hogy ezt vontad le iskolai éveid alatt, amit tettél. Szégyellem, hogy azt az intelligenciát, amit adott neked iskolánk, erre használtad. Szégyellem, hogy semmit sem tanultál, és "soha nem felejtettél". Szégyellem, mert ismerlek annyira, hogy mindig is szégyen nélküli ember voltál, még gyereknek is... Hát szégyellem helyetted is.
Remélem örökre elfelejtelek egyszer...
egy volt diáktársad
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready