Eddig még nem került sor arra, hogy az AFP francia hírügynökség teljes – fél nyomtatott oldal terjedelmű – anyagát a Kuruc.infónak szentelte volna - áll a Barikád.hu nemzetközi sajtószemléjében.

Andi Gergely és az összetéveszthetetlen orra jobbról - elmenekült az internetről, majd feljelentette portálunkat, most a nemzetközi sajtónak panaszkodik - amikor a 97 éves magyart kellett üldözni, akkor bátrabb volt
A budapesti jelentés így indul: „A szélsőjobboldali kuruc.info internetes portál szerdán fotókat tett közzé a Budapesten Csatáry László náci háborús bűnös ellen tartott tüntetésről és felhívást intézett arra, hogy információt küldjenek számára a résztvevőkről.” 100 000 forint díjat tűztek ki annak, aki információt nyújt a tüntetőkről.
A Zsidó Diákok Európai Uniójának felhívására több tucat ember demonstrált hétfőn azért, hogy Csatáryt állítsák bíróság elé. A szervezet feljelentette a portált. Gergely Andrea, a brüsszeli székhelyű mozgalom elnöke közölte az AFP-vel, hogy azért tett feljelentést, mert amióta a felhívást közzétették fényképükkel együtt, telefonon és e-mailekben zaklatják őket. Deborah Abisror-nak, a mozgalom igazgatójának olyan e-maileket is küldtek, amelyek felszólítják arra, hogy távozzon az országból.
A kuruc.info magyar portál, de szervere az Egyesült Államokban van. Gergely Andrea arra is panaszkodott, hogy fotóját a Facebook oldaláról másolták le. A magyar hatóságok több alkalommal próbálták betiltani a kuruc.infót, de sikertelenül. „Orbán Viktor konzervatív miniszterelnök nemrégiben szólította fel az amerikai hatóságokat, hogy ilyen értelemben járjanak el”, zárul a budapesti jelentés a barikad.hu ismertetése szerint.
Gergely azóta törölte a Facebook-oldalát, s nem lelhető már meg a zsidó diákszövetség honlapján sem, de itt vannak az elérhetőségei: t: +3226477279 e: andi@eujs.org, a másik megemlített magyargyűlölőt pedig itt lehet elérni: Deborah Abisror: deborah@eujs.org - ezek maguk az érintettek által nyilvánosságra hozott adatok, akárcsak a képeik.
Ez is Andi Gergely, aki a jelek szerint inkább a lányokat szereti:

Számos hasonló kép lelhető fel róla a Picasa-albumában - ezt még nem távolította el, remélve, hogy nem bukkanunk rá, kellemetlen lesz ugyanis ilyen sok kedves fényképet törölni... (Frissítés: Kb. 10 perccel cikkünk megjelenése után ezt is törölte, talán le sem tudta menteni a képeket a jámbor lélek, így semmivé vált számos leszbikus kaland édes emléke. Úgy tűnik, Andika rendszeres olvasónkká vált, talán hasznára válik.)
Zoom
2. frissítés: Olvasónk írja:
Először is szeretnék gratulálni a Csatáry Lászlót halálba kergetni kívánó antimagyar banda utáni nyomozásban elért eredményekhez! Egyikük, Andi Gergely meglehetősen alaposan takarítja el azonban nyomait, amit nem nézhettem tétlenül, ezért némi keresgélés után rábukkantam a Twitter-fiókjára. A mellékelt képernyőmentésen látható, hogy érdeklődési köre alapján (EUJS) nem kérdés, hozzá tartozik a profil. Én nem vagyok fenn se Facebookon, sem Twitteren, de remélem, van az olvasók között, aki szívesen "csiripelne" Andival. A Kurucon eddig nem volt megtalálható ez az elérhetősége, ezért ragadtam billentyűzetet.
Zoom
Kapcsolódó: