2020. április 7., kedd, Hermann, Árpád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:34 Már a román belügyminiszter is arról beszél, hogy szép számmal van bűnöző a hazatérő "vendégmunkások" között19:20 Tizenhétezer fölött a halottak száma Olaszországban18:58 Nem igaz, hogy járvány van, a koronavírus nem is létezik - híresztelte két borsodi észlény18:28 Kreml: elfogadhatatlan, hogy Amerika "privatizálni akarja" a világűrt17:50 Mégsem tétlenkedik e nehéz helyzetben az Európai Bizottság: elmondták, hogy nem szabad közegészségügyi kockázatként tekinteni a szuperhigiénikus cigányságra17:33 Franciaországban 45 százalékkal visszaesett a bűnözés a karantén hatására17:20 Történelmi csúcsra emelkedett a munkanélküliségi ráta Norvégiában17:13 Olasz statisztikai intézet: lehetetlen a válság következményeit felmérni16:51 FFP2 maszk itt készleten, gyors kiszállítással! Most csak 4990 Ft / 2 darab (x)16:21 Kamatot emelt a jegybank, 3000 milliárd forint értékben szállnak be a gazdaságvédelembe16:00 Olasz színészek szavalják magyarul Reményik Sándor ma is aktuális háborús versét15:51 Szijártó János: Meddig maradunk?15:37 A vörös április - 200215:12 Boris Johnson nem szorul lélegeztetésre, tüdőgyulladása sincs14:34 Bemutatták Németországban a járvány elleni védekezést szolgáló okostelefon-alkalmazást
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Az ügyészség is elismerte: az USA elutasította Gúnárék jogsegélykérelmét

Reklám


Továbbra is...
Pár nappal ezelõtt beszámoltunk róla, hogy bár a Gyurcsány-diktatúra gépezete „jogsegély” keretében pitizett még év elején az USA-nak a Kuruc.info szerveradatainak kiadásáért, az amerikaiak elhajtották a helytartó csicskákat, így Gúnárék hõn áhított vágya beteljesítetlen maradt.

Vártuk, hogy magas szintrõl kapott értesülésünket Takács Albert vagy Kondorosi Ferenc hivatalosan is megerõsítse, de hát ezek is csak fenyegetõzni tudnak, meg lapítani a csúfos kudarc után. Számíthatnak is arra, hogy Orosz Jozefina asszony legközelebb csípõre tett kézzel fog pörölni velük, ha beteszik a lábukat a Párt-keltébe. (A bennünket személyes ellenségeként kezelõ Jozefina zavaros üzleti ügyeinek érdekességeivel és aberrált magánéletének hányingert keltõ részleteivel egyébként hamarosan jelentkezünk.)

Értesülésünket a napokban megerõsítette az ügyészség is. Az RTL Klub így számol be az esetrõl:A pénteki hídfoglalásra buzdító internetes portált az USÁ-ból mûködtetik, az amerikai hatóságok azonban épp most tagadták meg, hogy intézkedjenek az üzemeltetõkkel szemben. A honlap ellen azért indult eljárás, mert feltették az internetre a tavaly októberi rendbontókat elítélõ bírák és ügyészek nevét és címét. A politikusok pénteken mindkét oldalon elítélték a mai akciót, és megoldási javaslatokkal is elõálltak.

A(z október 26-ai) tüntetést egy internetes oldal szervezte. Ez az a portál, amely a tavaly októberi zavargókat elítélõ bírák illetve ügyészek nevét és címét közzétette. Mivel a központi számítógépük az Egyesült Államokban mûködik, a Legfõbb Ügyészség jogsegélyt kért Washingtontól, de hiába.

„Hivatalos közleményben elutasították a jogsegélyt, (a videón még hozzátette: "mivel nem érte közvetlen fenyegetés a bírákat)” – mondta Borbély Zoltán, a Legfõbb Ügyészség szóvivõje.

Valóban, hiszen olvasóinkat jókívánságok átadására vagy teljesen törvényes szóbeli felelõsségre vonásra biztattuk az ilyen és hasonló alakokkal szemben.

Ígérjük, hogy ezentúl még szigorúbban lépünk majd fel a politikai megrendeléseket teljesítõ vérbírók, ügyészek, rendõrök, jozefinák, buzerikuszok és a bûnözõ Gyurcsány-kormány ellen.

Varga Pál - Kuruc.info

Kapcsolódó cikkeink:
- Az amcsik válaszra se méltatják a magyar cenzorok kérelmét, marad a Kuruc.info
- Népszabóság: hiába reménykednek amerikai jogsegélyben a cenzorok, megmaradhat a Kuruc.info
- A Kuruc.info levele Takács Alberthez a Gyurcsány elleni jogi fellépés lehetõségeirõl
- Takács elvtárs törvényt módosíttatna a Kuruc.info ellen - Hát mégis törvényes volt eddig?
- Takács: készül a cenzúratörvény
- Takács: nem rajtunk múlik, de kivitelezhetetlen a kommunista cenzúra a Kuruc.info ellen
- Összedugja fejét a judeokommunista front Ptk-ügyben + Takács: tehetetlenek a Kuruc ellen
- Amerika: szabadon mûködõ nácipárt, könyvégetés, fotók
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready