Hírcsárda: Borkai Zsolt gratulált
“Megértelek, tesó!” – írta Twitter-üzenetében a volt győri polgármester.
A szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt Twitteren üzent a hétvégén EP-képviselőségéről lemondó Szájer Józsefnek.
Megértelek, bro! Been there done that. Mármint hasonlót. De ne csüggedj, inkább gyere, elviszlek mindenezni és elfelejted az egészet! Tudok egy olyan helyet, ahol még a falnak is lyuka van. De aztán a f*szom az no go zóna tesó!
Zoom
Handó Tünde, Szájer József felesége közben közölte, hogy ő mindenben a férje mellett áll, számukra a kapcsolatuk megóvása az elsődleges most, és ezért
kész akár férfivá operáltatni magát.
A hirado.hu egyelőre nem adott hírt a szexbotrányról, a címlapjukon szűkszavúan csak annyit közöltek, hogy Gyurcsány Ferenc meleg.
Meg vagyunk döbbenve, hogy Fodor Gábort elkapták Brüsszelben. Ráadásul titokban EP-képviselő is volt, aki már fel is mondott. Mit hallgat még el előlünk a baloldal??? Meddig tűrjük?!
– írja az Origo.hu.
A Pesti TV-n is téma lett a hír. “Egy nőt bárki meg tud kúrni, de ahhoz, hogy férfit (ráadásul nem is egyet), igazi magyar férfinak kell lenni” – vélekedett Jeszenszky Zsolt egy fülhallgatóval a fején.
A hírek szerint az orgián részt vevő magyar EP-képviselő az ereszcsatornán próbált menekülni. Zágonyi Károly, a HírCsárda bádogos szakértője szerint ez csak úgy történhetett, ha külsőperemes 33-as (150-es) szabvány félkörszelvényű Lindab márkájú csatorna volt felszerelve az orgia helyszínén, bár Deutsch Tamást ez sem bírta volna el. “Ha Marley DN100-as műanyag ereszt szerelnek oda, akkor arról úgy hullott volna le a képviselő úr, mint Borkai Zsolt orráról a kokain” – fejtette ki a szakember.
Török Gábor politikai szakértő szerint az egésznek nincs jelentősége, ezzel az egész történettel inkább csak Demeter Szilárdról akarják elterelni a szót.
Frissítés: íme az igazság: Józsi nem hagyta magát, hősként térhet haza!
Ha nem indul, ide kattintva is megtekinthető.
2. frissítés: egy kis mémgaléria:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Hírcsárda II.: fideszesek: Brüsszel tehet arról, ami Szájer Józseffel történt
A párt egyöntetű véleménye az, hogy ha Jóska itthon marad, most nincs ez az egész.
Zoom
Nevük és nemi identitásuk titokban tartását kérő fideszes politikusokat kérdeztek, mit gondolnak a párttársuk félrelépéséről.
Szájer József hívő keresztény, alaptörvényalkotó, családos politikusként ment ki, és vérző kezű, ereszen lógó narkós b.zit csináltak belőle. Ezt tudja Brüsszel. Ők akarnak minket jogállamiságról kioktatni, miközben nálunk látnak a magyar ember ereszen lógó meztelen embereket? Nem látnak. Látnak narkós melegorgiákat? Nem látnak. Ilyen csak Brüsszelben van! A magyar ember jachton kúr és nőket.
“A bulizók között többen voltak, akik személyesen ismerik Soros György fiát, egy másik személy pedig országos 3. lett Litvániában a George Clooney hasonmásversenyen. Jóska ezekről nyilvánvalóan nem tudott, akaratán kívül került ezekbe az emberekbe.”
“Szerencsére az alkotmányt már annyiszor módosítottuk azóta, hogy gyakorlatilag az már szinte semennyire nem a Józsié, szóval nincs para.”
“Ha Belgiumban is olyan jól kezelték volna a járványhelyzetet, mint nálunk, akkor nem lett volna szükség titokban megtartani a gangbang partit”.
“Hát persze, hogy nem tudta igazolni magát Jóska. Hát hogy lett volna nála az EP igazolványa? Hova rakta volna? És ha odaadja, akkor azt alaposan átnyálazta volna a rendőr, mi? Hülyeség az egész.”
Szerintem az egészből semmi nem igaz. Jóska mondta, hogy nála nem is volt drog, azt csak belecsempészték a hátizsákjába. Hát lehet, hogy azokat férfiakat ott a buliban is csak úgy belécsempészték.
“Józsi a hősünk, most mindenki róla beszél, szóval végre át tudják nyomni azt a törvénytervezetet, ami 10 éves miniszterelnöki munkatapasztalathoz köti a miniszterelnök-jelöltséget.”
Ünnepi hangulat homáréknál Brüsszelben:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom