Draskovics Tibor ma délután sajtótájékoztató keretében mutatta be a legmegkérdőjelezhetetlenebbeknek nevezett bizonyítékait, melyeket elmondása szerint azért tartogatott a mai napra, hogy egyetlen megsemmisítő csapással hallgattathassa el örökre a kétkedőket, s a továbbiakban magyarázkodás helyett végre a szélsőségek és a terrorizmus elleni harcra koncentrálhasson.


Két éve az Alföldön gyakorlatoztak a szélsőségesek, Budaházy vezetésével lóról indítható rakétákat teszteltek - csak most szerzett erről tudomást az NNI

Olyan rendőrségi felvételeket tárt a nyilvánosság elé a miniszter, amelyek hitelességét tekintve szemernyi kétely sem merülhet fel, és kiválóan alkalmasak annak igazolására, hogy Budaházy György és a többi előzetesbe vágott terrorista ellen komoly bizonyítékok állnak rendelkezésre. A nyomozók a miniszter értékelése szerint csodálatos munkát végeztek, ezért Draskovics 15 rendőrt, továbbá élettársát és saját magát (valamint gépkocsiszerelőjét) is pénzjutalomban részesítette.
Draskovics Tibor a sajtóértekezleten elmondta: a felvételeket valódi magyar terroristák készítették, minden kétséget kizáróan az ő robbantásuk látható a képkockákon. Több videón maga Budaházy György is felismerhető, amint a későbbi akcióira gyakorol, egyes szakvélemények szerint a Sieg Heil! kiáltás is többször elhangzik.
A Nemzeti Nyomozó Iroda hozzátette, hogy a videók közül többet a gyanúsítottak gépein találtak, a kapcsolat ennélfogva a gyanúsítottak és az elkövetők között nyilvánvaló. Az igazságügyi miniszter nagyvonalúan felajánlotta - az újabb indokolatlan sajtócirkuszt elkerülendő -: bárki megbizonyosodhat arról, hogy a felvételeken terroristák láthatóak a felvételeket a gyanúsítottak gépein találták.
A miniszter rávilágított egy új elemre is, mely kulcsfontosságú lehet a nyomozásban: a videón látható egyik épületben az NNI információi szerint egy bizonyos V. Alfréd is megfordult 7 évvel ezelőtt, a fiatalember pedig Vona Gábor alatt lakik kettővel - mind a mai napig. "Az alatt a Vona Gábor alatt, aki a cigánybűnözés kifejezéssel próbálja megbélyegezni a tisztességes, dolgozni vágyó roma lakosságot, és aki létrehozta a neofasiszta Magyar Gárdát, amely a lakosság többségében félelmet kelt" - mutatott rá Draskovics Tibor.
Hozzátette, négypárti egyeztetésre invitálja a pártok vezetőit, hogy közös nyilatkozatban határolódjanak el a gárdistaveszélytől, és megtegyék a szükséges óvintézkedéseket.
Alább a bizonyítékok - csak a Kuruc.infón!
Irán elnökét megelőzve jutottak atomfegyverhez:
 
 
Budaházy harc közben:

(Figyelem! Az alábbi videó szigorúan 18 éven felülieknek szól. Csak akkor indítsa el, ha betöltötte 18. életévét, mert felnőtteknek szóló tartalom is megjelenik a videóban.)
 
 
Ezt a felvételt a Budaházy gépén találták - ez a belépője a világ legrettegettebb terroristái közé:
 
 
Amatőr felvétel a robbantásról:
 
 
Segítség Amerikának: véletlenül derült ki, hogy ezért a bűncselekményért is az előzetesben lévők a felelősek, hiszen megtalálták a felvételt az egyikük gépén, ráadásul éppen az F nevű merevlemezen tárolta, ami köztudottan a fasizmus rövidítése:
 
 
Lezárult tehát a Kuruc.info napokban kiírt pályázata, ezek voltak a legjobb alkotások  - szerkesztőink szerint. Köszönjük a beérkezett pályaműveket a készítőknek! Az utolsó három felvételt egyazon olvasónk készítette, úgy döntöttünk, hogy ő nyeri meg a korábban felajánlott, Draskovics arcképével díszített lábtörlőnket, a kapcsolatot felvesszük vele. Gratulálunk!
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: