Rájár a rúd egész Európa betiltott, üldözött és elhallgatott Echelon-tanújára: akit ugyanis sem a CIA, sem a KGB, sem a babiloni szajha nem tud elhallgattatni, leküzdhetetlennek tűnő veszély fenyeget, mégpedig a magyar kormány részéről.
Na nem Pintér kutyáira kell gondolni, hiszen ha maga Obama és Putyin nem bír a bolygószerte betiltott Árpáddal, hogyan tehetné rá a kezét néhány mezei magyar rendőr?! A fenyegetés ennél sokkal súlyosabb: új országos pszichiátriai intézet nyithatja meg hamarosan kapuit, s Árpi visszakerülhet oda, ahonnan az OPNI bezárása idején eresztették szélnek.
Az ápolók hatalma ugyanis magától a Legeslegnagyobb Echelontól ered, s ezt még Afrika és Ázsia közös nagy Echelon-tanúi sem tudnák legyőzni, nem hogy a mienk, aki még Európa legfőbb tényfeltárójává is csak nemrégen lépett elő.
Mikor egy kedves olvasónk közölte vele a hírt, elküldve a megfelelő hivatkozást portálunkról, szegény barátunk éktelen haragra gerjedt, s fel is sorolta lelkiismeretesen a napról napra szorgalmasan készítgetett, de egymástól csak nehezen megkülönböztethető videói teljes szókincsét. Van itt népirtás, bolygószintű betiltás, a tényfeltárók meggyilkolása, túlélők és ringyók, s minden, mi e jelenségen szórakozni tudó internetező számára szem-szájnak ingere.
Pedig nem kellene búsulnia Árpinak, hiszen az egykori magányos harcos mára komoly csapattal rendelkezik, így nem fog unatkozni odabent: vele van a Titánná előléptetett Soós József, egy Naleksz névre hallgató polgártársunk, és egy Varga Szibilla nevű szőke hölgy, aki azután csapódott Árpihoz (s őrült bele hozzá hasonlóan abba), hogy nem voltunk hajlandók közölni a sajnálatosan silány írásait. Pedig az Orbán Viktort a csodálatos Molnár F. Árpáddal összehasonlító opusza megérdemli, hogy a nagyérdemű olvashassa.
Minden idők legrettegettebb tényfeltáróival (akik egyben kiváló grafikusok és csodálatos operatőrök is) időhiány miatt már rég nem foglalkoztunk, ezért ajánljuk egyenesen az univerzum-szerte betiltott, mégis simán elérhető honlapjukat olvasóink figyelmébe - akinek idege van hozzá, annak jó szórakozást kívánunk!
És íme Árpi levele:


(Nagyobb méretben itt.)
Kapcsolódó: