2019. március 19., kedd, József, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:33 A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a harmadik gyermektől minden családtámogatást munkához kötne07:42 Amerikai iratok mutatják be, hogyan vezették meg a kétkulacsos Horthyékat a szövetségesek, hogy kiprovokálják a német megszállást07:32 Új buszjáratokat indít a BKK a 3-as metró déli szakaszán06:54 Oroszországban mostantól büntetik az álhírterjesztést21:31 Putyin hadászati bombázókat küldött a Krímbe21:16 Leváltják a párizsi rendőrfőnököt19:57 Volner: "a Mi Hazánk Mozgalom ajtói zárva vannak a nácik előtt"19:31 Fellélegezhetünk: "családi okokból" lövöldözött Utrechtben a három embert megölő török - elfogták18:54 Együtt aggódott a parlamentben a Jobbik és a Gyurcsány-párt az EU-tagságunkért17:55 Csak a gyógyszertárig kellett volna az autó, de ezek a rendőrök nagyon rugalmatlanok16:50 Felfüggesztették a választási csalással gyanúsított jobbikos mentelmi jogát, egy DK-s a "védelmére kelt"16:32 Kiöltözött a tárgyalására a chemnitzi késelő16:21 TEK: vonattal jött Magyarországra az ausztrál tömeggyilkos16:13 Nyugat-Európába látogat a kínai elnök15:50 Részeg anya okozott halálos balesetet Kiskunmajsánál, lánya árván maradt
24 óra legolvasottabbjai

Humor ::

Molnár F. az egész bolygón megsemmisítené a Kurucot

Rájár a rúd egész Európa betiltott, üldözött és elhallgatott Echelon-tanújára: akit ugyanis sem a CIA, sem a KGB, sem a babiloni szajha nem tud elhallgattatni, leküzdhetetlennek tűnő veszély fenyeget, mégpedig a magyar kormány részéről.
Na nem Pintér kutyáira kell gondolni, hiszen ha maga Obama és Putyin nem bír a bolygószerte betiltott Árpáddal, hogyan tehetné rá a kezét néhány mezei magyar rendőr?! A fenyegetés ennél sokkal súlyosabb: új országos pszichiátriai intézet nyithatja meg hamarosan kapuit, s Árpi visszakerülhet oda, ahonnan az OPNI bezárása idején eresztették szélnek.
Az ápolók hatalma ugyanis magától a Legeslegnagyobb Echelontól ered, s ezt még Afrika és Ázsia közös nagy Echelon-tanúi sem tudnák legyőzni, nem hogy a mienk, aki még Európa legfőbb tényfeltárójává is csak nemrégen lépett elő.
Mikor egy kedves olvasónk közölte vele a hírt, elküldve a megfelelő hivatkozást portálunkról, szegény barátunk éktelen haragra gerjedt, s fel is sorolta lelkiismeretesen a napról napra szorgalmasan készítgetett, de egymástól csak nehezen megkülönböztethető videói teljes szókincsét. Van itt népirtás, bolygószintű betiltás, a tényfeltárók meggyilkolása, túlélők és ringyók, s minden, mi e jelenségen szórakozni tudó internetező számára szem-szájnak ingere.
Pedig nem kellene búsulnia Árpinak, hiszen az egykori magányos harcos mára komoly csapattal rendelkezik, így nem fog unatkozni odabent: vele van a Titánná előléptetett Soós József, egy Naleksz névre hallgató polgártársunk, és egy Varga Szibilla nevű szőke hölgy, aki azután csapódott Árpihoz (s őrült bele hozzá hasonlóan abba), hogy nem voltunk hajlandók közölni a sajnálatosan silány írásait. Pedig az Orbán Viktort a csodálatos Molnár F. Árpáddal összehasonlító opusza megérdemli, hogy a nagyérdemű olvashassa.
Minden idők legrettegettebb tényfeltáróival (akik egyben kiváló grafikusok és csodálatos operatőrök is) időhiány miatt már rég nem foglalkoztunk, ezért ajánljuk egyenesen az univerzum-szerte betiltott, mégis simán elérhető honlapjukat olvasóink figyelmébe - akinek idege van hozzá, annak jó szórakozást kívánunk!
És íme Árpi levele:


(Nagyobb méretben itt.)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready