A Kárikittyom AntiCeleb ORchestra tagjai elhatározták, hogy - egyetértésüket kifejezendő a barcsi közönséggel - ellenszolgáltatás nélkül felajánlanak egy önálló koncertet a magyar kultúra napjához közeli hétvégén. Fölvették a kapcsolatot a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Központ vezetőjével, és közösen 2015. január 24. (szombat), 17 órai kezdésben egyeztek meg. 
Zoom
Alább olvasható a zenekar meghívója:
Kedves Barcsiak, Kedves Jólelkű Magyarok!
A sajtóból értesültünk még december elején arról, hogy, szép hagyományaitokat folytatva, a szilveszteri közös ünneplésre meghívtatok egy olyan egyént, akiről rövid úton kiderült, hogy méltatlan erre a megtiszteltetésre. Példamutató és követők milliói után kiáltó az a kiállás, amiért, és ahogyan meghívásotokat végül is lemondtátok! Tiszteletet kiváltó és példaértékű, ahogyan választott vezetőitek – polgármester, országgyűlési képviselő – (egyébként természetes módon) mellettetek állnak!
Olyan pozitív megnyilvánulása ez közösségetek részéről az emberi jóérzésnek, a szellemi önvédelemnek, amely mély gondolatokat keltett bennünk, muzsikusokban: legalább annyira a mi felelősségünk, mint a közönségé az, hogy mit hallgatunk, nézünk a médiában, koncerteken. Ha lélekemelő, szépérzékünket simogató produkcióval találkozunk, jutalmazzuk tapssal! Ha ennek ellenkezőjét tapasztaljuk, igenis találjuk meg annak a módját, hogy félreérthetetlenül, kellő súllyal kifejezzük rosszallásunkat! Ez Részetekről megtörtént. Végre! Szeretnénk csatlakozni Hozzátok, szeretnénk találkozni Veletek!
Erre a legközelebbi alkalom 2015. január 24-én, szombaton 17 órakor a Móricz Zsigmond Művelődési Központban lesz! Felnőttet, fiatalt, gyermeket – mindenkit – várunk egy felhőtlenül vidám, lélekemelő, igazán különleges koncertre! Ismerjük meg egymást!
Barátsággal, szeretettel,
a Kárikittyom AntiCeleb ORchestra muzsikusai
Egy kis ízelítő: