Csatlakozási lehetőség a Farkasokhoz: az április 28-ai (vasárnap) nappal alapképzést indít a Farkasok alakulat, amelynek hat hétvége az időtartama, havonkénti elosztásban, Budapesthez közel. Öt hétvége képzés, egy pedig vizsgahétvége.
A képzés tematikája:
Elméleti és gyakorlati foglalkozások során a jelentkezők honvédelmi, túlélési és egyéb katonai ismeretekre tesznek szert. A fizikai erőnlét fejlesztésére és a bajtársiasság kialakítására is nagy hangsúlyt fektetünk a képzés során. A tematika különböző ágakra bomlik, a teljesség igénye nélkül: alaki, tereptan és tájékozódás, fizikai erőnlét, általános harcászat, elsősegély, fegyverismeret, logisztikai ismeretek, vegyvédelmi ismeretek, túlélési ismeretek stb… A képzés végén egynapos vizsgahétvégére kerül sor, amelynek sikeres teljesítésével válik a Farkasok teljes jogú tagjává a képzésben részt vevő.
Feltételek:
  • hazafias elköteleződés;
  • egészséges testi, lelki állapot;
  • betöltött 16. életév;
  • magyar állampolgárság és/vagy magyar származás (elszakított területeken élő magyar testvéreinket is várjuk sorainkba);
  • a szervezet struktúrájának, hierarchiájának elfogadása.
Részletek és bővebb tájékoztatás a farkasok.tabor@gmail.com elektronikus levélcímen, ahova a név, életkor, fénykép beküldésével lehet jelentkezni. Április 28-án fizikai felmérőre, bemutatkozásokra és egy kedvcsináló airsoftozásra kerül sor.
Honlapunkon számos videót, fényképes beszámolót talál a tevékenységünkről: www.farkasfalka.com
Fel a győzelemre!
Barcsa-Turner Gábor
a Farkasok alapítója