Soha nem látott ítéletidő sújtja hazánkat a napokban. A helyzetet nehezíti, hogy a Magyar Gárda nem cselekedhet szabadon, hiszen ezzel „bűncselekményt” valósítana meg, így jelentős segítő kéztől, modernebbül megfogalmazva humán erőforrástól esik el az a sok magyar család, ahol most elkelne a segítség.
A Kuruc.info ezért azzal a felhívással fordul hazánk minden jóérzésű magyarja felé, hogy amennyiben lehetőségük van arra, hogy autójukkal a katasztrófasújtott térségbe elszállítsák azokat, akik ott segíteni tudnának, esetleg az egyik településen összeálló bajtársi közösség által megvásárolt eszközöket teherfuvarozásra alkalmas gépjárművükkel eljuttassák oda, ahova szükséges, úgy írják meg portálunk címére.
Kérjük, hogy levelük tartalmazza majd a felajánlás lényegét (pl. autómmal személy- vagy teherfuvarozást vállalok) és a telefonszámukat. Ezt mi közzétesszük, így a segíteni vágyó személyek, vagy a célba juttatni kívánt eszközök és a fuvarozási lehetőségek hamar egymásra találnak.
Ugyanakkor várjuk a települések polgármesteri hivatalainak levelét, hogy konkrétan mire lenne szükségük, természetesen elérhetőségüket is írják meg. Ezt szintén közzétesszük, így a segítség óhaja könnyebben válhat gyakorlati eredménnyé.
Címünk: szerk@kuruc.info
Akinek van a gátakon segítő, legfőképp a Gárda-tagok mukájáról videó, az vagy töltse fel a YouTube-ra, vagy File postán a www.fileposta.hu -n keresztül küldje el erre a címre: nemzetierzelmuvideok@gmail.com és szívesen közzétesszük! Köszönjük a segítséget!
A Jobbik és a Magyar Gárda felhívása: Amennyiben módjában áll támogatni munkánkat banki átutalással, akkor azt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 11705008-20485643-as bankszámlaszámára való átutalással vagy bármely OTP-fiókban való befizetéssel teheti meg.
Külföldről történő átutalás esetén a következő adatokra van szüksége:
Jobbik MM, OTP BANK RT., SWIFT(BIC) code: OTPV HU HB, IBAN: HU47117050082048564300000000
Köszönjük! Szebb jövőt!
Bajtárskereső híreink alább:
Szebb jövőt! Ercsiből mennék segíteni bárhová az országban. Ha a környékről indul valaki és fel tud venni, akkor ezen a telefonszámon elér: 0670/6763426  Aux János
Szebb jövőt! Magyarországon hatalmas emberi összefogás tapasztalható az árvízi munkákban. Ezúton szeretném a segítségemet adni - a Tiszai árvízre - Szolnokon, ha szükség lenne rá. Az előrejelzések nem éppen biztatók, a Tisza tud meglepetéseket okozni. Szolnoki vagyok, a torkolatban lakom. Legyünk készenlétben! Gál Róbert: 06/30-9471282
Kétkezi munkámat tudnám felajánlani a gátakon való munkához. Budapesti vagyok, ha valaki feltudna venni és vissza is hoz, akkor vasárnap (2010.05.23), vagy hétfőn (05.24.) tudnék menni. Gilicze Anita: 287/7019.
Sziasztok! Az elmúlt hét esőzései miatt a Dömös Rám völgyében rendbe rakott forrásba és körülötte hordalékot hozott az árvíz. Az elmúlt napokban többször is jártam kint a helyszínen, http://domos20100515.lvalovics.fotoalbum.hu/, http://domos20100517.lvalovics.fotoalbum.hu/.
Szomorú látvány, hogy mit okozott ez a pár napos intenzív esőzés. 2010-05-22. 07,00. órától elkezdődnek a helyreállítási munkálatok. Helyreállításnál a terepviszonyokhoz megfelelő öltözékben (gumicsizma vagy bakancs) várjuk a segítő kezeket. A munkálatokhoz ha tudsz hozz magaddal: talicska, csákány, ásó, ásólapát, lapát, kapa, vödör stb.. Munkálatokkal kapcsolatos további információkat az alábbi telefonszámon kérhetők: Páldi László: 0630/690-1949 Valovics László: 0670/318-1782 További szép napokat. Üdv: Laci.
A Szikszói Hagyományőrző Egyesület, a Magyar Gárda és a Jobbik közös gyűjtést szervez a borsodi árvízkárosultak megsegítésére. A megyénkben többen hajléktalanná váltak, vagy erősen megrongálódott a házuk, bútoraik szétáztak. Az államtól, vagy az önkormányzatoktól segítségre nem számíthatnak. A védekezésnél példátlan nemzeti összefogás mutatkozott meg. Arra kérek minden nemzettestvéremet, hogy a károk enyhítésénél, elesett testvéreink megsegítésénél ugyanúgy tartsunk össze. A legsürgősebben ágyra és ágyneműre lenne szükség. De kellenek még mindenféle bútorok, valamint ruhaneműk. A pénzbeli felajánlásokat, melyből az összedőlt vagy komolyan megsérült házakhoz kívánunk építőanyagot vásárolni, a következő számlaszámon tehetik meg: Forró és Vidéke Takarékszövetkezet 54600157-10006117 Érdeklődni lehet: Lemperger Andrea 06703350062 Varga Bálint József 06704241637 Előre is köszönjük. Szebb jövőt!
Kitartás! Békés városból 5-10 fős baráti társaság tudja felajánlani kétkezi munkálatait a környéken, illetve a közeli megyékben. Saját autókkal rendelkezünk. Múltunk a Jövőnkért Szövetség
06-70-385-57-05
Adjon az Isten! Pécsi vagyok, ha van pécsről induló csapat és el tudnak vinni szívesen csatlakozom, csütörtökön és pénteken ráérek! tel:0630/712-4604
Adjon az Isten! Irány Edelény! Sajnos egy temetés miatt csak csütörtök kettő fele tudnánk indulni Edelénybe. Várjuk azok jelentkezését, akik Tata és környékéről indulnának segíteni a településnek. Három főt tudunk vinni magunkkal személygépkocsival, az üzemanyagot elosztjuk. Erőnk még van, viszont az elmúlt napok védelme miatt anyagilag kezdünk kimerülni. Segítsünk, hogy segíthessünk! Deutsch Tamás 0630/698-6440
Mezőörsön is elszabadult a pokol. Tagtársaink, helyi gárdistákkal és szimpatizánsokkal késő éjjelig rakták a homokzsákokat a településen. A korábbi tapasztalatainkon felbuzdulva létrehoztunk egy civil katasztrófavédelmi alakulatot, melynek célja a rászoruló emberek és egymás vagyoni és nem vagyoni értékeinek mentése, ahova időben nem ér el az államilag működtetett szervezet. Minden olyan tettrekész ember jelentkezését várjuk, aki egy esetleges riadólánc értesítése után mozgósítható. A szervezet Győr és vonzáskörzetében működik, innét várunk jelentkezőket, vagy olyan távolabbi településekről, akik gyorsan tudnak jönni ha kell. Jelentkezni a: onkenteskatasztrofavedelem@gmail.com mailcímen vagy a 06/70/618-80-86 os és a 0670/ 610-9383 - as telefonszámokon lehet. Köszönjük a felajánlásokat felhívásunkkal kapcsolatban. Szükség esetén továbbra is mozgosítani fogjuk az eddigi és a leendő jelentkezőket! Némethné Anita www.jobbikgyor.hu Szebb jövőt!
Szebb jövőt! Mosonmagyaróvárról mennék bárhová az országban, ha valaki el tud vinni! Kertész Róbert Tel: 06705902266
Adjon az Isten! Felajánlanám segítségem napközben 8 -tól Borsod megyében. Ha valaki erre jár és el tudna vinni. Igaz nő vagyok, de nekem is van 2 kezem és időm is. Tel: 0630/7155950
Adjon Isten! Mennék  segíteni Dunavarsányból az árvíz sújtotta területekre bárhol az országba, ha valaki el tud vinni a telefonszámom: (06-30-873-81-81)(Márta András)Szívesen segítek. Szebb jövőt!
Adjon az Isten! Edelényben a helyzet katasztrofális. Nemzettestvéreink az ország minden pontjáról idesereglettek a település megmentése érdekében. Estére viszont a harc a betörő vízzel, szélmalomharccá vált. Az emberek kimerültek, elcsigázottak. Most arra kérek minden tettre kész nemzettestvéremet, hogy segítsen a folyammá duzzadt patak megregulázásában, Edelény megmentésében. Kontakt személy: Kisgergely András 06709470137 
Varga Bálint József
Adjon az Isten! Én Pécsen élek, és segítenék itt a környéken akár gáton akárhol (messzeb is de pénteken dolgoznom kell menni). Ápolonő vagyok, de bírom a kétkezi munkát. Ha van pécsen vagy a közelben olyan csapat vagy személy, aki az elkövetekező 2 napban mentesíteni indul, értesítsen. (ha tudnék pontos címet megpróbálnék eljutni oda valahogy). Cím : kicsidorottya@gmail.com
Tisztelet Szerkesztőség! Fuvarozó cégünk van, igaz teherautóink 1,5 t terhelhetőségűek, de ha bármiben segíteni tudunk a keleti régióban az árvíz súlytotta területeken, kérjük hívjanak, a 06-30-696-63-40-es telefonon. Dicséretesnek tartom a kezdeményezést. Budapestiek vagyunk, de indulunk, ha kell, félretéve akár az üzleti érdekeinket is. Üdvözlettel:Tóth Lajos.
Toborzó a gátakra!
A Jóistennek még tervei lehetnek a Kárpát-medencében élőkkel. Napok óta rosszallását fejezi ki a viharos széllel, s az irdatlan mennyiségű csapadékkal. Mária országát újabb próbatétellel választás elé állítja. Igen, választás elé. Vasárnap óta az emberek eldönthetik, hogy tétlen szemlélői vagy aktív szereplői az árvíz elleni küzdelemnek. A jóérzésű, földönfutókká váló honfitársaikon segíteni akaró emberek százai keltek s kelnek útra a katasztrófasújtott területekre. A helyi lakossággal, jobbikosokkal, gárdistákkal, tűzoltókkal együtt mi, a Szebb Jövőért polgárőrség tagjai is ott vagyunk, ahol erkölcsi kötelességünk.
Önkéntesen, önerőből indulunk a tomboló elemek elleni harcra, de forrásaink kimerülőben.
Ezúton szólítjuk meg jóérzésű, áldozni kész honfitársainkat támogassák lehetőségük szerint a gáton védekezők munkáját.
Számlaszám:10918001-00000081-23200000
Telefonszám: 06-70/ 410-7991, 06-70/417-9540
Szebb Jövőért Polgárőrség
Kicsit más jellegű felajánlás: Sziasztok Kurucok! Egy 10 éves, megkímélt állapotban lévő, felültöltős, kifogástalanul működő Whirlpool mosógépet szeretnék felajánlani, természetesen teljesen ingyen!
Többgyermekes Magyar családok részére elsősorban, de bárkinek, akinek szüksége van rá! Csak magyar legyen! Elérhetőségem: csini75@yahoo.de. Ha kell, a szállításban is segédkezek! (RR - RechtsRadikal)
Adjon az Isten! Szentendréről mennék az ország bármely részébe, ahol segíteni kell. Autóm nincs, csak a segítő szándékom és a lapátom. Telefonszámom 06203339074. Szebb jövőt! (Szőregi Tibor)
Adjon az Isten! Nógrád megyében lakom, aki innen megy autóval és el tud vinni bárhová, ahol szükség van rám, szívesen csatlakozom. Benzinpénzbe is beszállok! Pár emberre való konzervet, hideg élelmet tudok vinni a gáton dolgozóknak! Emailban írjatok: kingstore@citromail.hu.
Adjon az isten! Én is mennék szívesen, aki vállalja hogy elvisz és ott lenne ő is, és utána hazatudna hozni, az jelentkezzen Veresegyház környékéről! Keresse Grózer Károlyt! Tel : 06-20-940-6227! Szebb jövőt!
Adjon az Isten! Vasárnap,ha még szükség lesz 2 kézre akkor szívesen mennék. Mindegy ,hogy hova, csak segítenék.Nő vagyok, de zsákot tölteni, rakni én is tudok! Budapestről mennék, ha valakihez beférnék, akkor az alábbi számon elérhető vagyok:06-20-466-18-17 Szebb jövőt! (Benedek Gyöngyi)
 
Kérlek, segíts!
 
 
Az ítéletidőről szóló folyamatosan frissülő cikkünket itt olvashatja.
Kuruc.info
Adjon az Isten! Minimálbérből élünk,(a párom reggeltől késő du. -ig dolgozik) anyagilag padlón vagyunk, de felajánlom a segítségem 2 napra, ha van ahol elszállásoljatok, (a gyereket vinnem kell, mert a párom akkor nem tudná kezelni), étel-italt nem kell állnotok, viszont a fiam 5 éves, ha elmegyek akkor ő nem tud oviba menni, ezért vinném őt is. Nem gond, elviszem, alkalmazkodó, én is az vagyok. Csak az útiköltséget nem tudnám állni. Ha van alternatíva, jelentkezzetek, megbeszéljük! Ha valaki elvinne és visszahozna, megköszönném! Szebb jövőt! T:06203908841
Köszönöm! (Balog Sándor)
Ócsanálos térségében lehet számítani a legnagyobb gondokra,aki teheti menjen segíteni!
Érdeklődni a következő telefonszámon lehet 06204265563. Várunk mindenfajta segítséget! Szebb jövőt!
Sziasztok! Holnap (szerdán) hajnali 4-kor indulunk haverommal Mickolcra Pestről, a kocsiban még 2 hely kiadó, 2-3 napig tervezünk maradni, Pesten bárkit összeszedek. Csengeri Attila: 06/20-417-80-26 Szebb jövőt!
Tisztelt Kazincbarcikaiak! Ma délután (kedd) ismét a víz ellen küzd a városunk lakossága, aki tud segíteni, azt kérjük délután 3-ra menjen a Felső-Barcikán található Táncsics Műv. Házhoz. (Gomba Söröző és Juhász Gumiklinika mellett. Keressék a jobbikosokat a helyszínen, vagy Várnai Sándor elnököt a 06-70-329-6091-es telefonszámon. Esetleg aki tud, teát is vihet a helyszínen dolgozó jobbikos csapatnak és a többi árvíz ellen küzdő embernek! Köszönjük a kazincbarcikaiak nevében és további jó munkát kívánunk: Ferencz János (Jobbik Kazincbarcika)
Üdvözlet, Budapestről lemennénk segíteni egy Ford Explorerrel csütörtökön, ahova kell. Homokzsákot pakolni,vagy ahova emberi erő kell. Eddig ketten vagyunk,van még három szabad helyünk. Várom a visszajelzést. Dénes Sándor: 30/9429327
Figyelem! A közelünkben Kisbéren is problémássá vált a helyezet, ugyanis gátszakadás történt.
Aki tud és szeretne segíteni az árvízvédelmi munkákban az most megteheti. Segitségre várnak még, Mór, Ács. Deutsch Tamás 06/30/698-6440
Tisztelt Cim! Fejér-megyében vállalom 4 fő szállítását árvízvédelmi munkárka ma, és csütörtök délután oda-vissza. Elérhetőségem: 20-364-41-43. Email: bt71@frremail.hu.
Adjon az Isten! A következő napokban Szikszó, Ócsanálos és Edelény térségében lehet számítani a legnagyobb gondokra, a 06709470137 telefonszámon várjuk a segíteni szándékozók jelentkezését! Szebb jövőt! (Kisgergely András, az ózdi Jobbik elnöke)
Nagyon nagy a gond, mindenkinek a segítségére szükség van. Aki szeretne nem tétlen-magyar módjára otthon ülni, segítsen, holnap indulunk tovább magyar falvakat, embereket menteni. 1 ember, 2 kéz, 2 zsák! Hívjatok és elvisszük magunkkal. 06-30-698-6440. 10:00-ig várom hogy hívjatok, de bárkiért elmegyek, ha kell és segíteni tud. Kom.Eszt.megye, illetve ahová hívnak minket. Még három embert eltudnánk vinni. Szebb Jövőt! Deutsch Tamás
Adjon az Isten! Segíteni szeretnék a katasztrófasújtott területekre eljutni kívánó honfitársaknak.
Szerdán Budapest és környékéről autómmal 4 segíteni kívánó bajtársat Magyarországon bárhova elszállítok. Érdeklődni lehet a 06-30-3631432-es számon. Szebb jövőt! (Tibi)
Tisztelettel! Nekem nincs autóm, csak egy nagy teljesítményű enduró-túra motorom, de szívesen elmennék Budapestről a következő 2 napon, a környékre bárhová, ahol elkel a segítség, akár egy lapáttal, akár egyéb formában... A telefonszámom:06705004002 (Sz. Levente, alias Motoros Medve)
Sziasztok! Egy nehéz terepen is bevethető terepjáróval + utánfutó tudnék segíteni ott, ahol szükség van ilyen járműre. Újpestről mennék, még három embert eltudnék vinni. Bármikor hívhattok. 06-70-370-13-80
Sziasztok!Szolnok megyéből mennék - ha valaki elvinne - segíteni az árvíz sújtotta településeken. Semmi mást, csak a két kezem munkáját és teljes szívemet tudom felajánlani. Erre az email címre várom a válaszokat: munkaero000@gmail.com.
Adjon az Isten! Békés megyéből is útnak indultak az árvíz sújtotta területekre. Kistokajba tartanak jelenleg a gárdisták. Holnap délelőtt tíz órakor indul még egy csapatnyi gárdista. Az egyik gépjárművön még két hely kiadó. Érdeklődni a 06 70 775 33 81 számon. Szebb jövőt! (László Attila)
Adjon az Isten! Keddtől péntekig a délutáni (15:00 után) órákban személyszállításban tudok segíteni személyautóval. Elsősorban Borsod megye, de ha kell a környékbeli megyékből is. Sipos Attila, 06 70 629 98 06. Szebb jövőt!
Adjon az Isten! Kazincbarcika és környékén személyszállításban tudok segíteni egy Opel Astrával,
vagy pedig sofőrködésben. B, C, D, E kategóriás hivatásos jogsim van.Hétköznap délután, hétvégén egész nap. Tel.: 70/325-5734, vagy 30/421-9815. Szebb Jövőt! (G. Ellák Péter)
Adjon az Isten! Dunavarsányból a párommal bárhová elmegyünk az országban segíteni. Motoros láncfűrész a fakivágásokhoz-gallyazáshoz, ásó, lapát van. Ezen felül rengeteg energia, és segítőkészség párosul az elhatározáshoz. Keddtől-vasárnapig teljes mértékben mobilizálhatóak vagyunk. Két személyt a csomagjaikkal együtt szállítani tudunk, lehetőleg Pest megyéből. Útiköltség hozzájárulást elfogadunk. Elérhetőség: Nyakasné Kovács Ágnes, tel.:  +36 30/ 63-63-997, email:  matahari067@gmail.com és Nyakas János, tel.: +36 30/ 63-63-996, email: nyakas69@gmail.com Szebb Jövőt! (Nyakas János)
Adjon az Isten!
Segíteni szeretnék a katasztrófasújtott területen dolgozóknak! Autóm nincs, de két kezem van, és segítenék amiben tudok, ha valaki eljuttat oda! Siófoki vagyok. Telefon: 30/574-0491. Szebb Jövőt!
Üdv!
Kiskunfélegyházáról és környékéről többen is mennénk, ha valaki megy autóval vagy nagyobb járművel, akkor szívesen csatlakozom hozzá. Helyi szinten még nem lépett a Gárda, de én akár már holnap is mennék. E-mail: csabakukac2@gmail.com.
Kedves Pártolóink, segíteni szándékozó Emberek! Borsod megye igen komoly bajba került, gyakorlatilag a legkisebb folyó is lassan hajózható folyóvá duzzadt. Valószínűleg emberi segéderőre lesz hamarosan szükség,a szomszédos megyék szervezőivel elkezdtük a csapatok toborzását. Bárki jelentkezését várjuk elérhetőséggel, illetve, hogy hány embert, honnan tudna még hozni, hogy szükség esetén be tudjuk osztani védekezési munkálatokra.
Az alábbi szervezőinkkel vehetik fel a kapcsolatot:
Smizsánszki Zsolt: 06 70 425 08 31
Varga Bálint József: 06 70 424 16 37
Csuzy József Csaba: 06 20 49 52 877
Cziva István: 06 20 268 2413
(Kuruc Szövetség)
Adjon az Isten! Személygépkocsival és hivatásos jogsival tudok segíteni. Én is szegény vagyok, pénzem kevés. Csak a SZÍV! Fótról: 06 30 830 3708
Sziasztok! Én mennék, sajnos kocsim nincs, csak lelkesedésem, zsámbéki vagyok! 06-30-222-08-63
Adjon az Isten! Szeretném felajánlani segítségünket! Ha szükséges, 2-3 autóval tudunk segítőket szállítani, illetve egy MAZDA B2500-ös, platós kisteherautóval is rendelkezünk, amely a terepet is bírja és szerszámok szállítására is alkalmas. Hajdúnánáson élünk, és ha kell a környéken, szívesen segítünk. Délután és este tudunk mozogni, mert ugye nekünk dolgozni is kell, nem úgy, mint azon honfitársainknak, akik a "segílykét" és a "családit" várják egész nap a lábuk közét vakargatva. Most ezért cserébe ki lehetne őket vezényelni a legkritikusabb helyszínekre. Ugye, kedves fajvédők! Tel:70/387-1828
Kedves magyar testvéreink!
A rendkívüli árvízi helyzetre való tekintettel közöljük, hogy a PHM miskolci csoportja is felhívást intéz minden környékbeli hazafinak, hogy lehetőségeihez mérten segítse az árvíz által okozott károk helyreállítását. Mozgalmunk is részt vesz a munkában, aki úgy érzi, hogy szeretne hozzánk csatlakozni, az a következő e-mail címen jelentkezhet: miskolc@paxhungarica.org A segítséget előre is köszönjük! PHM
Adjon az Isten! Mi, ajkai jobbikosok is szívesen segítenénk, ahol szükséges! 4-5 ember, személyautóval, ha kell szerszámokkal. Elsősorban Veszprém megyében, de messzebbre is megyünk ha kell! Tel.:+36-30-335-8834. Szebb Jövőt!
Adjon az Isten! A jászárokszállási Jobbik szeretné felajánlani segítségét. Tegnap éjjel is kint volt csapatunk Vámosgyörkön homokzsákot pakolni, ma is szeretnénk segíteni. Szerszámot / ásót, lapátot / tudunk vinni. Elérhetőségeink:  Baráczki Katalin, Jászárokszállás, elnök. Tel.: 06- 20/ 424-8793 (flottás), email: baraczki.katalin@jobbik.hu vagy jaszarokszallas@jobbik.hu. Szebb Jövőt!
Helló! Budapesten lakom és benne vagyok a kőbányai Jobbik alapszervezetében. Személyautóval rendelkezem. Szeretnék segíteni az árvízvédelemnél. Ha kell, még 4 embert tudok szállítani az autómmal, ha van jelentkező. Nekem Szolnok megyében, Cibakházán van egy házam, ahol aludni is tudnánk. Ha a közelben is kellene segíteni,(20-30 km-en belül), akkor szívesen mennék!
Tel: 06-20-982-9963. Szebb jövőt!
Tisztelt Szerkeztőség! Adjon az Isten! Személygépkocsival indulnánk Vámosgyörök irányába, három főt még eltudunk vinni Tata és környékéről. Deutsch Tamás Elérhetőség: 0630-698-6440 Szebb Jövőt!
Adjon az Isten! Segítségemet felajánlom a katasztrófasújtotta területeknek. Helyben szeretnék segíteni, de eljutni nehezen tudok. Debrecenben tartózkodom. 06/30/6565758
Sziasztok!  Van egy tranzitom, 8 embert és felszerelést tudok vinni. Pénzem sajnos nincsen, még tankolásra sem. Ha van rá pénz, szívesen megyek bárhová. Van egy Range Roverem is, ezt utánfutóval kell a cél közelébe juttatni, mert nincsen papírja, viszont bírja a terepet. Futó van, benzinre pénzem nincsen.... 06 20 339 75 67, Perbálon vagyok elérhető (Pest megye).
Sziasztok! Autóm sajnos nincs, de szívesen megyek segíteni Eger és Miskolc környékére, ha valaki el tud fuvarozni. Kedden és szerdán egész nap ráérek. 30/308-15-71
Adjon az Isten! A felhívásotokra a kisteherautós segítségemet -  4 fő + szerszámok szállítása 1,2 tonnáig, és némi munkavégzést tudok felajánlani, Keszthelytől max. 200 km. távolságig. Elismerésem a kezdeményezésért, sajnos páratlan - most hol vannak a nagyobb pártok és az őket dicsőítő cseléd médiájuk? És a katasztrófavédelemről is hamar kiderülhet, hogy egy ilyen, az egész országot súlyosan érintő helyzetben kevés erővel rendelkezik. Nem hiba, hanem bűn a Gárdát törvénytelennek minősítve lehetetlenné tenni a jóindulatú, testvéri segítségnyújtást... Szebb jövőt! 06 30 2 673 058
Adjon az Isten! Budapestről tudok személyautóval legfeljebb 4 embert szállítani. 06-20-3237372
Adjon az Isten! Három személyt tudok szállítani Bp-ről! Elérhetőségem: 30-699-5764
Adjon az Isten! Veszprémből mennék segíteni, de nincs kivel és mivel, ha tud valaki fuvart, kérem, jelentkezzen a +36/30/7295893-as telefonszámon! Fuvart, ha kell, állom! Szebb jövőt!
Sziasztok! Ha valaki Bicske irányából megy a helyszínre, 06/20-2196656, hívjatok, megyek és szerintem a bicskei Jobbikból még páran.
Adjon az Isten! Mezőtúrról mennék én is segíteni! Aki esetleg a környékről megy és el tudna vinni, az hívjon! Számom: 06-30-611-51-21 Szebb jövőt!
 Kuruc.info