Tapssal fogadták a zsidók és az öngyűlölő európaiak a müncheni pályaudvaron a Németországba érkező betolakodókat szombat délután. A bajor fővárosba szombat délig mintegy ezren érkeztek a Magyarországról pénteken elindított vonatokon.
Münchenben önkéntesek és szimpatizánsok várták őket. A migránsok a háború pusztítása elől "menekültek" sok-sok ezer kilométert és léptek át illegálisan 8-10 határt.
Az önkéntesek mellett Németország egész területéről érkeztek emberek a pályaudvarra, hogy "együttérzésüket fejezzék ki", és "támogatásukról biztosítsák" a "menekülteket".
- Én Regensburgból jöttem Münchenbe, hogy a müncheniekkel közösen köszönthessem a vendégeket, egy igazi, nyílt, befogadó világvárosban – mondta egy idióta.
- Azért vagyok itt, hogy végre segíthessek. Adnunk kell amit csak tudunk, megmutatni, hogy szívesen látjuk őket. Borzalmas, ahogy Magyarországon bántak velük – mondta egy nő, akinek az orrát a fagyis nem töltené tele egy ezresből sem.
A müncheni pályaudvaron ételt, italt és ha kellett, orvosi ellátást is kaptak a betolakodók, akiket menekültszállásokra szállítottak tovább a hatóságok.
(Euronews - Híradó nyomán)
Kapcsolódó: