„Emlékezzünk régiekről„ címmel meghívót küldött szét a világhálón nemrég a Magyarok Világszövetsége. Ezzel még nem is lenne baj, kérdés csak az, hogy miért kell a jobb sorsra érdemes MVSZ-nek egy lebukott, kommunista spiclit futtatni?
Az előadáson ugyanis Kiszely István új könyvét készültek bemutatni, akiről portálunk tényszerűen, dokumentumokkal alátámasztva bizonyította be, hogy az átkosban bizony nem szaladt a szomszédba egy kis (pontosabban: sok-sok) spicliskedésért. Bizonyítékok alant.
Az, hogy Kiszely azóta sem válaszol e vádakra vagy éppenséggel tagadja, hogy beszervezték volna, nem igazán érdekfeszítő téma. A spicliket arra oktatták, hogy semmilyen körülmény között ne ismerjék be, hogy az ÁVH-nak dolgoztak. Ám az, hogy a magát következetesen magyarnak nevező és sok tekintetben nemzetünk számára hasznos munkát végző Világszövetség miért kokettál egy ilyen címeres gazemberrel, több mint egyszerű érdekesség.
Miért vállal közösséget hát egy komcsi spionnal az MVSZ? Ez a nap kérdése.
Kapcsolódó anyagok (ajánljuk mindenkinek, aki szerint mi csak sz@rkavaró, vádaskodó portál vagyunk. Elismerjük, nem könnyű a dokumentumokat végigolvasni, majd ezeken elgondolkozni és levonni a megfelelő következtetést, ám bízunk benne, hogy az örök károgónak most az egyszer sikerülni fog):