"Menekülnek a cigányok Gyöngyöspatáról" - olvasható a szélsőliberális Index vezércikkének címe. Az persze nem érdekes, hogy évek óta terrorizálják a helyieket, lopnak, gyilkolnak, az időseket pedig megverik. Szegény, ártatlan romáink félnek a csúnya paramilitáris szervezetektől.
Mint ismeretes, a mai nappal a Véderő kezdett kiképzésbe egy, a cigányputrikhoz közeli telken, amit a helyiek adtak bérbe nekik. A roma jogvédők kapva kaptak az alkalmon, több száz cigányt "menekítettek" ki a településről, mondván félniük kell. Állítólag 400 rendőr van a helyszínen.
Az Index pedig mindent bevet, képgalériát is csinált: mit ad Isten, szinte kizárólag gyermekeket mutogat - ez is egy jó módszer a manipulálásra és a cigányok sajnáltatására. Néhány kép alább.





Ha cigánybűnözésről van szó, akkor ártatlan kisgyerekeket mutogatnak... Gonoszak ezek a gárdistások, dik!
Kapcsolódó cikkek:
Mielőtt hozzászólna ehhez a cikkhez alul, feltétlenül olvassa el ezt: Kommentálhatók a Kuruc.info cikkei - lesznek, akiket letiltunk (moderálási alapelvek, feltételek). Ha nem nézi meg a linket, megeshet, hogy örökre letiltja valamelyik moderátorunk, és nem fog tudni többé hozzászólni.