A Magyarellenesség.com felhívása:
Fogjunk össze a jogtalanul meghurcolt székely fiatalokért! Két székelyföldi hazafit, Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt, bizonyítékok nélkül hurcolták el Bukarestbe, és vádolták meg terrorizmussal, a jogtiprásokkal teli eljárásban, Istvántól petárdákat, csillagszórót és airsofteszközöket koboztak el, míg Szőcs Zoltántól Wass Albert-könyveket és nemzeti jelképeket.
Zoom
Egyre biztosabb, hogy ez a terroristavád az újkori Románia legnagyobb koncepciós eljárása. Súlyossága a terrorvád és a gyanúsítottak Bukarestbe hurcolása miatt immár hasonló, mint a Ceaușescu-rezsimben a Sütő András és Tőkés László elleni diktatórikus eljárások. Az elhurcolt hazafiak családtagjai számára igencsak megterhelő anyagilag az ügyvédi költségek kifizetése, ezért arra kérjük mindazokat, akikben az összefogás szándéka megvan, hogy lehetőségeihez mérten támogassa anyagilag őket.
Két olyan hazafiról van szó, akik törvényesen, de megalkuvás nélkül küzdöttek a magyar megmaradásért, az autonómiáért, jogaink betartásáért, hagyományaink és történelmünk megismertetéséért. (Valószínűleg ez volt a nagy bűnük, amiért éveken keresztül lehallgatták őket, mint valami közönséges bűnözőket.)
Anyagi támogatást az alábbi számlaszámokra lehet küldeni:
Számlatulajdonos neve: Szőcs Melinda
SWIFT kód: BTRLRO22.
Közleménybe írjuk bele, hogy “gyűjtés” (gyujtes).
Bank neve: BANCA TRANSILVANIA S.A.
RO10BTRLEURCRT0240034001 – EURO
RO65BTRLGBPCRT0240034001 – GBP
RO23BTRLHUFCRT0240034001 – HUF
RO60BTRLRONCRT0240034001 – RON
Illetve a magyarellenesseg.com PayPal-címére (jovoteam@yahoo.com), megjegyzésnek írják oda, hogy "Támogatás Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak". A PayPal-címre támogatást küldők nevét, vagy kérés szerint a monogramját a cikk alján közzétesszük, a bejövő összeggel együtt, amelyet eljuttatok az erdélyi HVIM egyik vezetőségi tagjának, Szőcs Csongornak. Akik anyagi helyzetük okán nem tudnak támogatni, őket arra kérjük, hogy osszák meg a felhívásunkat minél több helyen, küldjék el ismerőseiknek, barátaiknak, mutassuk meg, hogy képes összefogni a magyarság!