2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus ::

Hihetetlen tót pofátlanság: "megvan a videó, de nem kölcsönző vagyunk"

Reklám

A tót belügyminiszter továbbra is azt hazudja, hogy a rendőrségnek van videofelvétele a novemberi, dunaszerdahelyi DAC–Slovan labdarúgómérkőzésről, de azt nem kívánja nyilvánosságra hozni. „Nem vagyunk videokölcsönző” – pofátlankodott Robert Kalinák Köteles László MKP-s képviselő felvetéseire.
„Létezik” – jelentette ki Robert Kalinák a parlamenti kérdések órájában csütörtökön délután Pozsonyban a Magyar Koalíció Pártja képviselőjének. Köteles László az állítólagos rendőrre támadó szurkolóról készült felvételekről kérdezte a tót belügyminisztert. Kalinák hozzátette: „Nem vagyunk videokölcsönző”. A miniszter ugyanakkor azzal vádolta meg a képviselőt, hogy bármiféle bizonyítékot is hozna nyilvánosságra a tárca, azt ő (Köteles) úgysem fogja elhinni. Köteles kérdésére, hogy létezik-e egyáltalán a kérdéses videofelvétel, a miniszter először kitérő választ adott. A képviselő ezt követően nyíltan bírálta Kalinákot. „Három szóval válaszolhatott volna: nem rendelkeznek ilyennel” – jelentette ki a képviselő. Megjegyezte: ha van ilyen felvétel, jó lenne, ha azt a két parlament emberi jogi bizottságainak tervezett pozsonyi találkozóján levetítenék.
„Létezik” – reagált ismét röviden Kalinák Köteles felvetéseire. A miniszter szerint azonban a rendőrség minden olyan bizonyítékot, amelyet át akart adni a magyar félnek, már átadott. „A rendőrség minden az esettel kapcsolatos bizonyítékot már átadott a magyar félnek és az ügyészségnek. Úgy vélem, hogy mindenki elegendőnek tartotta ezeket” – hangoztatta a miniszter. A videofelvétel kiadását, amely állítólag a rendőrségi beavatkozás indokoltságát bizonyítja, a látszat kedvéért Budapest is követeli Pozsonytól, de eddig sikertelenül.
Röviddel a november 1-jén lejátszott mérkőzés után a szlovák rendőrség azt állította: olyan videofelvételekkel rendelkezik, amelyek bizonyítják, hogy a rendőrség kemény fellépése a DAC szurkolói ellen jogos és arányos volt. Brano Ondrus, a kormány sajtóosztályának vezetője azonban már korábban is megkérdőjelezte, hogy létezik-e egyáltalán ilyen felvétel. „És bár a rendőrfőkapitány helyettese nyilvánvalóan nem rendelkezik azzal a videofelvétellel, amelyre mindjárt az első nap hivatkozott, újságírók is megerősítették, hogy a magyar szurkolók garázdálkodtak” – írta Ondrus novemberben a Slovo című hetilapban közölt cikkében.
(MTI nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready