Bezár!
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány Velencében22:28 Marad az enyhe idő22:01 15 éves ázsiai lövöldözött egy kaliforniai iskolában, halott is van21:44 Csúcson a "német" judeokrácia: egyetlen szó miatt zárták ki az AfD-s parlamenti bizottsági elnököt21:36 Most éppen a lengyel törvényalkotásba pofázik bele az EP21:11 Bolívia "átmeneti elnöke" elismerte Venezuela "ideiglenes elnökét"20:45 Tizenhárom év fegyházra ítéltek egy erőszaktevő szörnyeteget20:03 "Elképesztő szuperfegyverek készülnek a titokban megvásárolt magyar fegyvergyárban"19:48 Afgán, marokkói és tunéziai embercsempészt ítéltek el Zalaegerszegen19:22 Katonai kutyák tépték szét az osztrák hadsereg egyik altisztjét19:00 Újabb bátorítás az ellenőrökre támadóknak: a késsel fenyegetés is csak felfüggesztettet ér18:36 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)18:22 Moszkva is elismerte bolíviai elnöknek az önjelölt szenátort18:02 A Harcos őszi kínálata (x)17:54 Ritkán látott képek egy szovjet atombunkerből
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus ::

Hihetetlen tót pofátlanság: "megvan a videó, de nem kölcsönző vagyunk"

Reklám

A tót belügyminiszter továbbra is azt hazudja, hogy a rendőrségnek van videofelvétele a novemberi, dunaszerdahelyi DAC–Slovan labdarúgómérkőzésről, de azt nem kívánja nyilvánosságra hozni. „Nem vagyunk videokölcsönző” – pofátlankodott Robert Kalinák Köteles László MKP-s képviselő felvetéseire.
„Létezik” – jelentette ki Robert Kalinák a parlamenti kérdések órájában csütörtökön délután Pozsonyban a Magyar Koalíció Pártja képviselőjének. Köteles László az állítólagos rendőrre támadó szurkolóról készült felvételekről kérdezte a tót belügyminisztert. Kalinák hozzátette: „Nem vagyunk videokölcsönző”. A miniszter ugyanakkor azzal vádolta meg a képviselőt, hogy bármiféle bizonyítékot is hozna nyilvánosságra a tárca, azt ő (Köteles) úgysem fogja elhinni. Köteles kérdésére, hogy létezik-e egyáltalán a kérdéses videofelvétel, a miniszter először kitérő választ adott. A képviselő ezt követően nyíltan bírálta Kalinákot. „Három szóval válaszolhatott volna: nem rendelkeznek ilyennel” – jelentette ki a képviselő. Megjegyezte: ha van ilyen felvétel, jó lenne, ha azt a két parlament emberi jogi bizottságainak tervezett pozsonyi találkozóján levetítenék.
„Létezik” – reagált ismét röviden Kalinák Köteles felvetéseire. A miniszter szerint azonban a rendőrség minden olyan bizonyítékot, amelyet át akart adni a magyar félnek, már átadott. „A rendőrség minden az esettel kapcsolatos bizonyítékot már átadott a magyar félnek és az ügyészségnek. Úgy vélem, hogy mindenki elegendőnek tartotta ezeket” – hangoztatta a miniszter. A videofelvétel kiadását, amely állítólag a rendőrségi beavatkozás indokoltságát bizonyítja, a látszat kedvéért Budapest is követeli Pozsonytól, de eddig sikertelenül.
Röviddel a november 1-jén lejátszott mérkőzés után a szlovák rendőrség azt állította: olyan videofelvételekkel rendelkezik, amelyek bizonyítják, hogy a rendőrség kemény fellépése a DAC szurkolói ellen jogos és arányos volt. Brano Ondrus, a kormány sajtóosztályának vezetője azonban már korábban is megkérdőjelezte, hogy létezik-e egyáltalán ilyen felvétel. „És bár a rendőrfőkapitány helyettese nyilvánvalóan nem rendelkezik azzal a videofelvétellel, amelyre mindjárt az első nap hivatkozott, újságírók is megerősítették, hogy a magyar szurkolók garázdálkodtak” – írta Ondrus novemberben a Slovo című hetilapban közölt cikkében.
(MTI nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready