Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt vádemelést javasol a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Budaházy György ellen – közölte az NNI szóvivője kedden. Pedig az igazi bűnözőket saját köreikben kéne keresni és felelősségre vonni. No meg a kormányban, amelyiknek egyik cimbije Tasnádi Péter szervezett bűnöző.

Horváczy Emese elmondta: Budaházy ellen a nyomozást augusztus 7-én lezárták, az iratokat vádemelési javaslattal továbbküldték a Fővárosi Főügyészségnek. A rendőrség azt hazudja, hogy Budaházy korábban két alkalommal is az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására hívott fel: egy ízben a főváros körülzárására, egy másik alkalommal pedig fegyveres harcra szólított fel. A hazafit ez ügyben képviselő jogász a hazug gyanúsítást azóta már több ízben is cáfolta.

Budaházy György neve az Erzsébet híd 2002. júliusi lezárásakor vált ismertté, később számos tüntetést szervezett. A férfit idén március 15-én délután fogták el a Deák téren, és az ÁVO-sok az NNI Aradi utcai épületébe vitték kihallgatásra. Este több ezer ember gyűlt össze az épület közelében, hogy szabadon bocsátását követeljék. A demonstrációt követően a tüntetők többször is összecsaptak rendőrökkel, hét rendőrbűnöző és egy hazafi megsérült.

Budaházyt két nappal később házi őrizetbe helyezte a vérbíróiról hírhedt Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB), majd később ezt (ugyancsak törvénytelenül) lakhelyelhagyási tilalomra "enyhítették". Így Gyuri csak Diósdon mozoghat szabadon. Szombathelyen viszont a cionista hatóságok azonnal szabadlábra helyeztek két tetvescigányt, akik egy szál cigiért életveszélyesen megszúrtak egy egyetemistát. Az 1, 22 milliárdot elcsaló NBH-s bűnözők sincsenek már dutyiban, a szemkilövető Gergényi ellen eljárás sincs, Tasnádi, a kormány közeli barátja pedig teljesen szabadlábra került. Dúl a jogállam..

(Kuruc.info - Magyarországi Talmud Iroda korrigálva)