Szerencsére nem kell tehetetlen elkeseredettségünkben felvágni az ereinket, ismét felcsillant ugyanis a remény, de legalábbis az ATV stúdiójának reflektora a jól ismert tar fejtetőn: négy évnyi szünet után visszaszáll a fasizmus elleni kíméletlen harcba a szintén kiirtott holobohóc, Suchman Tamás.

- Mikor történt a holokauszt? - Mikor a mennyezet repedezett
A kiirtását fényképekkel is bizonyító privatizációs exminiszter friss híreket hozott a Szabadság téri "Hitler-szobor" építésének legújabb fázisairól. Még azt is precízen kiszámolta pufajkás Horn minisztere, hogy 400 ezer Jobbik-szavazó gondolkodik úgy, mint Szálasi - a "többinek pedig vagyon kell".
A Mazsihisz egykori alelnöke megerősítette azt is, amit eddig is tudtunk: Orbán Viktorral soha nem voltak vitáik. Csak most az egyszer kicsit "át kell alakulni". Sajnos az antifa-magyar szótár még nem készült el, így minden egyes mondatát mi sem értettük a nagy ellenállónak, de nyugtasson bennünket a tudat, hogy még Kálmán Olga demokratikus vitakultúrája sem volt képes ellent mondani a december környékén gereblyefogakat előszeretettel gyújtogató MSZP-s exminiszter istenérveinek.
Kapcsolódó: