Magyarra támadt a cigány, ok nélkül, már megint. Egy magunkfajtának beszakadt a dobhártyája, az orvos pedig hivatalból eljárást indított testi sértés miatt a réti néger ellen. Ez volt az "ok", ezért gyűlt össze néhány tucat cigány szamurájkarddal, ásóval, kapával felfegyverkezve a magyar család háza előtt. Miután bedöntötték a kerítést és betörték az autó ablakait közölték az évek óta cigányterror által sújtott magyar házaspárral: meg fogtok dögölni. Az Echo TV volt egyedül a helyszínen a médiumok közül, és riportot készített az elüldözött családdal.

A tetvesek pedig egyre többen lettek, jöttek a rokonok is... Aki eddig nem értette, miért van szükség a Magyar Gárdára, most megkapja a választ. Azt ugyanis még a Gárdát pofonnal fenyegető Orbán egyik legfőbb szolgája, Bayer Zsoca is elismerte: a Gárda mentette meg a családot, mivel a rendőrség nem intézkedett. Ők nem védik meg a magyarokat, csak a buzikat, zsidókat és a hazaáruló politikusokat. Ha nincs a Magyar Gárda, már talán nem is élnének.  A teljes történetet hallgassa meg Ön is az érintettek saját szájából!
Az Echo TV Mélymagyar című műsorának megtekintéséhez kattintson a videó közepére! Vágott verzió. (A videó pufferelése időt vehet igénybe, ha a videó akadozna, állítsa meg a lejátszást 1 perc erejéig, addigra már letölti a videó jó részét, és lehet folytatni a lejátszást, nem fog akadni.)
 
(Ha a teljes, vágatlan műsort szeretné megnézni, kattintson ide!)
Ezért kell a Magyar Gárda. Az elvakult Orbán hívők pedig tegyék fel magukban a kérdést: Orbán miért nem emeli fel ez ellen a hangját? Miért nem zavarja, hogy a rendőrség nem látta el az alapvető feladatát - a magyar állampolgárok védelmét? Miért arról beszélt az izraeli nagykövettel, hogy hogyan lehetne fellépni még eredményesebben a szélsőséges csoportok ellen Magyarországon?
Az esettel kapcsolatban a cionista MTI hazudozott a legpofátlanabbul, ez állt a "hírükben":
"A férfi a veszekedés után telefonon kihívta a gárdistákat, akik még aznap éjjel megjelentek, és "végigverték a cigányokat" - mondták a környékbeliek.
Balogh József, az Országos Cigány Önkormányzat elnökhelyettese és Angeli Tamás, az EKE Jogvédő Egyesület képviselője vasárnap este a helyszínen arról számolt be, hogy előző éjjel csuklyás magyar gárdisták hetven-nyolcvan tagú csoportja támadt a háromgyerekes O. család házára, amelyet felgyújtottak, a tévéjükbe pedig többször is belelőttek. Akkor ők úgy tudták, hogy több száz gárdista ólálkodik a környéken."
Ehhez nem is fűznénk kommentárt. Megérdemelték volna a cigányok, de sajnos nem vertek meg egy állatot sem.

Magyari Gábor - Kuruc.info