2019. április 24., szerda, György, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:26 Trump szerint húszezer fős migránskaraván közeledik, ezért FELFEGYVERZETT KATONÁKAT küld a határhoz21:44 Litvánia kitiltotta Irvinget, nehogy fény derüljön valami kellemetlenre holomítosz-ügyben21:32 Kilenc pártlistára lehet majd szavazni20:50 Óriási siker volt a jobbikos-vadais fórum Jászberényben20:25 Az új ukrajnai főzsidó ugyanolyan jól tud orosz agresszorozni, mint a korábbi19:55 Mégis beengedik az 5G-kiépítésbe a Huaweit a britek19:33 OECD: hárommillió ember él havi 125 ezer forintnál kevesebből hazánkban19:04 Túlélte a tűzvészt a Notre-Dame orgonája18:45 Vonattal ütközött egy autó Szatymaznál18:38 Néhány agresszív deviáns kiharcolta, az idióták megszavazták - és szinte senki sem "harmadik nemű" Németországban18:07 Itt tekinthető meg a Kuruc.info sajtóklubról készült videóközvetítés18:03 Három perben marasztalta el jogerősen a bíróság Márki-Zay Pétert17:27 Shazam! Tárulj! 17:08 Nyomoz a rendőrség a mozsgói szociális otthonban történt bántalmazás ügyében16:32 A horvátok többsége elutasítja az eurót
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

"A cigányok ismét megöltek egy dolgos családapát" - minden előzmény nélkül támadtak

Reklám

Június 2-án adtuk hírül a cikkünk alján olvasható esetet Minden előzmény nélkül akart gyilkolni Tiszabezdéden egy "fiatal" címmel. Akkor a TV2 is beszámolt róla:
Akkor még "csak" életveszélyes sérülésről volt szó, ma már sajnos egy újabb rasszista, magyarellenes, etnikai alapon elkövetett cigány gyilkosságról. Nem, nem "cigánygyilkosságról", ahogy azóta is halljuk óránként a hírekben, mert soha nem elég a könnyáradat és a kártérítés, miközben a szegény ártatlanok naponta gyilkolják a magyart.
Az alábbi "gyászjelentés" érkezett be szerkesztőségünkbe:
Sajnálattal és mély fájdalommal közlöm Veletek, hogy Varga Gyula mozdonyvezető kollégánk tegnap este 21:30-kor eltávozott tőlünk. A cigányok ismét megöltek egy dolgos családapát.
Egy másik olvasónk úgy tudja, pár nappal ezelőtt már megállapították az agyhalál beálltát.
Egy harmadik olvasónk levele:
Sajnos meghalt az a mozdonyvezető, akit fényes nappal négy eperjeskei cigány bedrogozva agyonvert pár napja.
A mozdonyvezető Tiszabezdéden a külterületi kertjének kapálása után hazafelé tartott, ekkor találkozott szembe a négy cigánnyal, akik minden szó nélkül szétverték a fejét.
A helyszínen még sikerült újraéleszteni, de a súlyos agysérülések miatt meghalt.
53 éves volt.
Csak nekem jut eszembe erről Olaszliszka?
Közben Facebook-oldal alakult a magyar lakosság védelmében Közbiztonság Tiszabezéd néven, ők be is azonosították az elkövetőt. Azon, hogy megint cigány ölt magyart, természetesen senki sem lepődik már meg.
Zoom
Itt van "Vad Marci" Facebook-oldala, arról válogattunk néhány fényképet, hadd lássa az utókor, milyen szépen megy Orbánéknak a rejtett erőforrásaik felzárkóztatása. Mert ugye szeretett kormányfőnk szerint senki sem született hiába, ez a magyar apa életét ok nélkül kioltó tiszteletreméltó "roma egyén" sem. Meg ugye azok sem, akik ezt mondják, altatva nap mint nap a nemzetet, szőnyeg alá söpörve azt, ami hamarosan ennek a maradék országnak is a pusztulását fogja okozni.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A híradóban az is elhangzott, hogy a magyargyilkos nem volt egyedül, ez a patkányfajta ugyanis csak falkában mer támadni - mégis csak egyet vettek őrizetbe közülük, a bűntársak szabadlábon vadásznak következő áldozatukra. Az említett Fb-oldalon ez olvasható:
Ő egy gyilkos, de nem egyedül volt, és a többi gyilkos még szabadon van, potenciális gyilkosok sétálnak az utcákon. Borzalom, bízom benne, hogy az igazságszolgáltatás a sarkára áll, és teszi, amit tenni kell.
Az oldal szerkesztői ezt a taknyos retket mutatják bűntársként, a továbbiak beazonosítása folyamatban van, aki tud valamit, jelezze nekünk!
Zoom
Nyugodj békében, magyar testvérünk!
Zoom
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: Életveszélyes koponyasérüléssel vittek kórházba egy férfit Tiszabezdédről 2015. június 1-jén délután.
A rendelkezésre álló adatok szerint a középkorú helyi lakost egy földúton - minden előzmény nélkül - bántalmazta egy "fiatal".
A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően rövidesen azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt. A 22 éves eperjeskei férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ő azonban nem tett vallomást. Az eljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csak testi sértés bűntett elkövetése miatt, a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatja.
(Police.hu nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready