Fertőző májgyulladással került kórházba a Tolna megyei Dunaföldvárról két általános iskolás kislány. A lányokat dunaújvárosi kórház fertőző osztályán kezelik, bár ezt hivatalosan senki sem akarta megerősíteni, állapotukról sem tudni semmit. Az egyik kislány 7, a másik 10 éves, nehéz körülmények között élnek Dunaföldváron. Azt még nem tudni, pontosan honnan kapták meg a kórokozót.

A hányással, hasmenéssel járó betegség vírusa nem megfelelő higénés körülmények között terjed. Egyelőre nem betegedtek meg mások abban a dunaföldvári iskolában, ahová a két kislány jár, vírushordozók viszont még lehetnek. A biztonság érdekében pénteken minden gyereket és tanárt beoltanak az intézményben, összesen 180 embert.

(hirado.hu, HírTV stb.)

Kuruc.info kommentár:

1.    Dunaföldvár? Ahol több tízmilliót vert el a kaszinóban a cigány? Ahelyett, hogy mondjuk az elesett (?) földijein segített volna ezzel a pénzzel? Vajon miért nem tette? Miért nekünk kell segílykézni a romákat, miért nem segítenek be a milliomos orkok, ha már ilyen szépen felvitte az Isten a dolgukat?!

2.    Ahogy a fenti hírből is látható (a tízmilliókat elverő putricigánynak népes rokonsága van), Dunaföldvárott is (túl) sok a cigány. Nehéz ezek után azt hazudni, hogy “semmi sem bizonyítja azt, hogy ez a járvány nem fehérektől indult!”

3.    Kíváncsian várjuk, Száva Vince és Horvátáládár mit talál most ki. Nyírmihálydiban a gonosz náci polgármester tehet mindenről, ahogy azt a rovott múltú, ex-bűnözővezér Szávától tudjuk. Ugyanúgy, ahogy Ajkán, Istvándiban, Veszprém megyében meg általában mindenhol, ahol cigányok nagy számban élnek, ahogy az ebből a hivatalos statisztikából is kiderül. Mindenhol csak és kizárólag a fehérek tehetnek mindenről, szemben a koszos, tetves, udvarra sz*ró orkokkal.

4.    Pótkérdés: Vajon hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni a 180 ember beoltásának (darabja min. 5000 Ft, plusz még a túlórapénzek, szállítás stb.) árából?

Kapcsolódó cikk (a már linkeltek mellett)

Magyar egyetemi tanulmány: nem csak hepatitist terjesztenek, dögöt esznek, vérfertőznek, bélférgesek

Ui.: Ha valaki még nem tudná, ork = cigány. Nagyon pofás kifejezés, én is átvettem. Forrása: Bombagyár.

Kuruc.info – Arppi S.