Bezár!
2021. május 15., szombat, Zsófia, Szonja napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:48 A román gúnyhatáron is elfogadják a magyar védettségi igazolványt - de igazolni kell azt is, hogy a második oltás után eltelt tíz nap23:31 Oroszország haragosainak listájára került fel az Egyesült Államok és Csehország23:12 Nyugalmazott tábornokok kifogásolják Biden fizikai és szellemi képességeit22:59 Antiszemita röplabda: a női válogatott újabb Izrael-veréssel jutott ki az Eb-re22:43 Átlátszó-számítás: felülmérik a hivatalos adatok a koronavírus áldozatainak számát, nem igaz, hogy mi teljesítünk a legrosszabbul22:30 A gyilkos négerek ellen nem sokat érnek a korlátozások Dél-Afrikában - csak romlott a statisztika22:15 A kazahsztáni szajgák sem jártak jobban a villámcsapással, mint az indiai elefántok22:01 Újabb ellenzéki hírportálból lett külföldi ügynök Oroszországban21:42 Zsidóféltésből tiltottak be egy palesztinbarát tüntetést Franciaországban - a bíróság egyetértésével21:21 "Mi csak a magyar szolidaritásra építhetünk" - szja 1%-okat kér a Nemzeti Jogvédő Szolgálat21:07 Ha ég a ház ötemeletnyi zuhanás meg sem kottyan egy macskának20:38 Tizennyolc év börtönt kapott egy állítólag szivárogtató fehérorosz katonatiszt20:35 Van, ahol nem álltak ki "bátran Izrael mellett"20:13 Moszkvai pátriárka: az abortusz helyett a gyermek egyházi gondoskodásba adása lenne a megoldás19:55 Az EU is elítéli a Hamászt, és most nagyon aggódik a tagállamokban a bevándoroltatásnak köszönhető antiszemitizmus miatt
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

"Megdöglesz, te mocsok magyar!" - Szanyban is beköltözött cigánybűnözők keserítik meg az emberek életét

Szeméthegyek, erőszak, terror, lopások jellemzik Szany egyik kavicsos mellékutcáját, ami egy zártkerti övezetnek tekinthető. Egy lakatlan ingatlanba költöztek alig egy hónapja a cigányok, és ezzel teljesen felborították az eddigi lakók életét - tudta meg portálunk.
Utánanéztünk, kik ezek a bűnöző cigányok.
Zoom
Zoom
A "Mosógépkirály", azaz Nagy Szabolcs Béla egy többszörösen elítélt bűnöző, aki informátoraink szerint németországi raktárakat fosztogat, és szállítja Magyarországra az eladásra a lopott mosógépeket.
Zoom
Zoom
De ez nem volt elég, létrehozott 2018-ban egy kft.-t Mosógépkirály Kft. néven, ami nem volt hosszú életű, csak áfacsalásra, fiktív számlázásra használta, amivel több mint 400 millió Ft-os kárt okozott a költségvetésnek. Van is pénz cigányos születésnapi partira és cigányos bútorokra...
Zoom
Zoom
De nem veti meg a kábítószert sem, K. Gergőt pl. kábítószer hatása alatt megvádolta, hogy megerőszakolta az ocsmány nőjét, és emberrablást hajtottak végre. Erőfölényüket kihasználva bekényszerítették az autójukba a fiút, de annyira sok volt a drog bennük, hogy már az ajtót nem zárták le, és menet közben ki tudott ugrani. A céljuk az volt, hogy agyonverik a Rába-parton és beledobják a holttestet a folyóba, mindezt balesetnek álcázva. A semmitérő rendőrségünk az ügyet meg is szüntette, tehát visszatartó ereje nem volt.
De az ügy itt nem áll meg, a magyarok pénzét, amit költségvetési csalással szerzett, kiadja uzsorában, és több száz százalékos kamattal kéri vissza akár erőszakkal is. Nem véletlenül veretőgép a másik neve.
Zoom
Az ő valódi lakhelye Rábaszentandrás, Vasút utca 16., ott folytatja „üzleti” tevékenységét is. A környékén rettegésben élnek a magyarok, késsel és karddal fenyegeti, hogy feldarabolja és koporsóba teszi őket. Volt, hogy a közel italboltból önhatalmúlag kitette az összes vendéget, mert csak ő akar bent lenni. Kijelenti, hogy ő a törvények felett áll, és sajnos úgy tűnik, igaza is van, mivel már többször elvitték a rendőrök, de mindig köztünk van, és ugyanúgy folytatja bűnözői tevékenységét.
És veretőgép hogyan is jár el a magyarok ellen? Hát így:
Zoom
A történet úgy kezdődött, hogy az „anyós” odaköltözött Szanyba, a Kossuth utca egyik kavicsos burkolatú mellékutcájába, ahol folyamatos a rendbontás. A kutyáik a gyalogosokat és a bicikliseket megtámadják, a szemetet közterületen gyűjtik, amit a szél folyamatosan széthord a rendezett kertekbe. A szomszéd felőli kőfalat ledöntötték, és ott járnak át. A tulajdonos hiába figyelmezteti őket és rakja vissza, újra ledöntik, és veréssel fenyegetőznek.
Zoom
Ki az anyós?
Zoom
Egyszerű a képlet: az anyós beilleszkedni nem akar, és ha valaki kiáll ellene, akkor segítségégül hívja a veretőgépet.
Az anyós másik lánya (aki mögött szintén ott áll a veretőgép) is rendesen beszállt a magyarok elleni terrorba.
Zoom
Szó szerint elfoglalták a területet, kijelentették, hogy előttük nem lehet közlekedni. Az út folyamatosan el van állva, aki dudál, azt veréssel fenyegetik. Ennek az útnak két vége van, de önhatalmúlag más területén forgolódnak, viszont a temető felől érkező VW inkább megfordul. A videó magáért beszél:
Az úton az egyik lakó megelégelte a folyamatos birtokháborítást, és lépett. A felszólítások után a magánterületét „aláaknázta” jancsiszögekkel, hogy megmutassa, őt komolyan kell venni, és nem hagyja magát elnyomni.
Zoom
A művelet sikerült, a veretőgép a fehér roncsával belehajtott.
Zoom
De nem úgy alakult utána a helyzet, mint ahogy annak normális esetben történni kellett volna. Visszatért, és mintha övé lenne, úgy járkál más magánterületén.
Ezután jött a tulajdonos elszámoltatása. A kezében volt a hegyes eszköz, többszöri szúró mozdulatot tett vele, és folyamatosan köpködte:
Megdöglesz, te mocsok magyar!
Jól látszik, a kezében ott van az az eszköz, amit a tulajdonos fia készített, és azt el is tulajdonította.
Állandó a fenyegetés, gyilkosnak nevezik a telek tulajdonosát, mivel akár „meg is halhattak volna”. Hát megkönnyebbült volna a térség…
A rendőrség, miután megérkezett, tehetetlen volt, el is mentek. A cigányok azt mondták, hogy mivel nincs körülkerítve, azért közterület. És ebben jól össze is tudtak fogni Facebookon:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A térkép nem ezt mutatja:
Zoom
Megfélemlítés, zsarolás, életveszéllyel való fenyegetés. Ez lett a nyugodt környékből.
Kik is ezek a cigányok?
Zoom
Zoom
Ha a tulajdonos kimegy a saját területére, folyamatos az inzultálás, és látva a történteket, nem csoda, ha elnyomják a magyarokat. Egyik nyugdíjas lakó kertje teli van disznövénnyel, évek óta becsülettel gondozza, szépítgeti, ezek pedig letörik, lelopját a virágokat. Nem csoda, ha az embernek elmegy a kedve mindentől.
Az említett harcostársunk megpróbálta maga mellé állítani az ottani lakosokat, mert ő ezt egyedül nem tudja megoldani, de mindenki fél, csak vállat von, hogy nem lehet tenni ellenük. Ráadásul lejárató hadjárat is indult ellene.
A környéken senki sem tud fellépni a kancigány ellen, mivel az erőviszonyok nem egyenlők. Egy ilyen állat gondolkodás nélkül szúrja meg a magyarokat.
Mutassuk meg, hogy van nemzeti összefogás a cigányterror ellen, és közös erővel tisztítsuk meg a bűnözéstől a környéket!
Aki harcostársunkat támogatja ebben a demonstrációban, itt találja.
További videók pedig itt érhetők el.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready