2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

"Megdöglesz, te mocsok magyar!" - Szanyban is beköltözött cigánybűnözők keserítik meg az emberek életét

Reklám

Szeméthegyek, erőszak, terror, lopások jellemzik Szany egyik kavicsos mellékutcáját, ami egy zártkerti övezetnek tekinthető. Egy lakatlan ingatlanba költöztek alig egy hónapja a cigányok, és ezzel teljesen felborították az eddigi lakók életét - tudta meg portálunk.
Utánanéztünk, kik ezek a bűnöző cigányok.
Zoom
Zoom
A "Mosógépkirály", azaz Nagy Szabolcs Béla egy többszörösen elítélt bűnöző, aki informátoraink szerint németországi raktárakat fosztogat, és szállítja Magyarországra az eladásra a lopott mosógépeket.
Zoom
Zoom
De ez nem volt elég, létrehozott 2018-ban egy kft.-t Mosógépkirály Kft. néven, ami nem volt hosszú életű, csak áfacsalásra, fiktív számlázásra használta, amivel több mint 400 millió Ft-os kárt okozott a költségvetésnek. Van is pénz cigányos születésnapi partira és cigányos bútorokra...
Zoom
Zoom
De nem veti meg a kábítószert sem, K. Gergőt pl. kábítószer hatása alatt megvádolta, hogy megerőszakolta az ocsmány nőjét, és emberrablást hajtottak végre. Erőfölényüket kihasználva bekényszerítették az autójukba a fiút, de annyira sok volt a drog bennük, hogy már az ajtót nem zárták le, és menet közben ki tudott ugrani. A céljuk az volt, hogy agyonverik a Rába-parton és beledobják a holttestet a folyóba, mindezt balesetnek álcázva. A semmitérő rendőrségünk az ügyet meg is szüntette, tehát visszatartó ereje nem volt.
De az ügy itt nem áll meg, a magyarok pénzét, amit költségvetési csalással szerzett, kiadja uzsorában, és több száz százalékos kamattal kéri vissza akár erőszakkal is. Nem véletlenül veretőgép a másik neve.
Zoom
Az ő valódi lakhelye Rábaszentandrás, Vasút utca 16., ott folytatja „üzleti” tevékenységét is. A környékén rettegésben élnek a magyarok, késsel és karddal fenyegeti, hogy feldarabolja és koporsóba teszi őket. Volt, hogy a közel italboltból önhatalmúlag kitette az összes vendéget, mert csak ő akar bent lenni. Kijelenti, hogy ő a törvények felett áll, és sajnos úgy tűnik, igaza is van, mivel már többször elvitték a rendőrök, de mindig köztünk van, és ugyanúgy folytatja bűnözői tevékenységét.
És veretőgép hogyan is jár el a magyarok ellen? Hát így:
Zoom
A történet úgy kezdődött, hogy az „anyós” odaköltözött Szanyba, a Kossuth utca egyik kavicsos burkolatú mellékutcájába, ahol folyamatos a rendbontás. A kutyáik a gyalogosokat és a bicikliseket megtámadják, a szemetet közterületen gyűjtik, amit a szél folyamatosan széthord a rendezett kertekbe. A szomszéd felőli kőfalat ledöntötték, és ott járnak át. A tulajdonos hiába figyelmezteti őket és rakja vissza, újra ledöntik, és veréssel fenyegetőznek.
Zoom
Ki az anyós?
Zoom
Egyszerű a képlet: az anyós beilleszkedni nem akar, és ha valaki kiáll ellene, akkor segítségégül hívja a veretőgépet.
Az anyós másik lánya (aki mögött szintén ott áll a veretőgép) is rendesen beszállt a magyarok elleni terrorba.
Zoom
Szó szerint elfoglalták a területet, kijelentették, hogy előttük nem lehet közlekedni. Az út folyamatosan el van állva, aki dudál, azt veréssel fenyegetik. Ennek az útnak két vége van, de önhatalmúlag más területén forgolódnak, viszont a temető felől érkező VW inkább megfordul. A videó magáért beszél:
Az úton az egyik lakó megelégelte a folyamatos birtokháborítást, és lépett. A felszólítások után a magánterületét „aláaknázta” jancsiszögekkel, hogy megmutassa, őt komolyan kell venni, és nem hagyja magát elnyomni.
Zoom
A művelet sikerült, a veretőgép a fehér roncsával belehajtott.
Zoom
De nem úgy alakult utána a helyzet, mint ahogy annak normális esetben történni kellett volna. Visszatért, és mintha övé lenne, úgy járkál más magánterületén.
Ezután jött a tulajdonos elszámoltatása. A kezében volt a hegyes eszköz, többszöri szúró mozdulatot tett vele, és folyamatosan köpködte:
Megdöglesz, te mocsok magyar!
Jól látszik, a kezében ott van az az eszköz, amit a tulajdonos fia készített, és azt el is tulajdonította.
Állandó a fenyegetés, gyilkosnak nevezik a telek tulajdonosát, mivel akár „meg is halhattak volna”. Hát megkönnyebbült volna a térség…
A rendőrség, miután megérkezett, tehetetlen volt, el is mentek. A cigányok azt mondták, hogy mivel nincs körülkerítve, azért közterület. És ebben jól össze is tudtak fogni Facebookon:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A térkép nem ezt mutatja:
Zoom
Megfélemlítés, zsarolás, életveszéllyel való fenyegetés. Ez lett a nyugodt környékből.
Kik is ezek a cigányok?
Zoom
Zoom
Ha a tulajdonos kimegy a saját területére, folyamatos az inzultálás, és látva a történteket, nem csoda, ha elnyomják a magyarokat. Egyik nyugdíjas lakó kertje teli van disznövénnyel, évek óta becsülettel gondozza, szépítgeti, ezek pedig letörik, lelopját a virágokat. Nem csoda, ha az embernek elmegy a kedve mindentől.
Az említett harcostársunk megpróbálta maga mellé állítani az ottani lakosokat, mert ő ezt egyedül nem tudja megoldani, de mindenki fél, csak vállat von, hogy nem lehet tenni ellenük. Ráadásul lejárató hadjárat is indult ellene.
A környéken senki sem tud fellépni a kancigány ellen, mivel az erőviszonyok nem egyenlők. Egy ilyen állat gondolkodás nélkül szúrja meg a magyarokat.
Mutassuk meg, hogy van nemzeti összefogás a cigányterror ellen, és közös erővel tisztítsuk meg a bűnözéstől a környéket!
Aki harcostársunkat támogatja ebben a demonstrációban, itt találja.
További videók pedig itt érhetők el.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready